Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha nem fogadod el a válaszomat, felveheted a kapcsolatot a Supporttal. Én csak azt tudom hozni, amit a Játék naplójában látok. Értem, hogy bosszantó, hogy megszakadt a sorozatod, de a lehetőség mindig adott, hogy folytasd, ha mégis úgy döntesz.
    További jó játékot!

macimami1958, Sali~*.* és fakír1020 kedveli ezt.
  2. textilmánia

textilmánia Törekvő

Köszönöm az infót és a segítséget .

3. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

Most esett le a tantusz koszonon a segitseget boldog ujesztendot kivánok

macimami1958 kedveli ezt.
  4. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Boldog új évet kívánok

5. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

BUÉK Valami gond van nálam a játékkal,nem tudtam kinyitni a ládákat, csak pörgött így nem tudom mit kaptam, a szokatlan ajándékos ládába. átmentem másik böngészőbe, ott meg már nem voltak ott. ID:24382622 köszönöm a választ

Utoljára szerkesztett: 1.1.26
  6. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A Forest Jump dekort hol és mikor lehetett megszerezni? Tud valaki segíteni?

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  8. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok már több alkalommal választottam a kirakós puzzle mini játékot de nem adja be a játékot és ig a nyereményt sem irja jóvá igy a fás rész el nem tudok haladni farm bakosagi54 ID18559029

10. vargamarika

vargamarika Haladó

Először is Boldog Új Évet kívánok Nektek jó egészséggel párosulva!!!! Sziasztok! Szeretném kérni Tőletek,hogy megnéznétek e ,hogy hová tüntettem el Raczkó 2025-ös Februári ajándékát a DUPLA HÓEMBERT ! Egy helyre szoktam tenni őket de most nem találom hiába keresem! Valamit elszúrtam!! Nagyon szépen köszönöm ha megkeresitek! vargamarika ID sz: 15784539 További szép napot kívánok.

11. Zobnatica

Zobnatica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! "Otthon az ünnepekre" tárgy az eszköztáramban van. A felhőnél mégis azt írja, hogy nincs nekem ez a dekoráció. Próbáltam, hogy leszedem az adott sort és újrarakom, de akkor se tudom kirakni ezt.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Azért mert +- os dekor. Először tedd ki, s ha lejárt a bónuszt adó tulajdonsága, töröld, így visszakerül a menübe, és fel tudod tenni a felhőre. :)

macimami1958, Sylja és Zobnatica kedveli ezt.
  13. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Sziasztok!Valaki tudna segíteni hogy a Forrest Jump-ot mikor lehetett megszerezni Köszönöm

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

macimami1958 és kiszsuzsi kedveli ezt.
  15. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Keresem a Madarak, Forrest Jump nevű kitevőket a Party pörgetés felhősor 13-hoz.Lehet, hogy valahová kitettem, de úgy emlékszem ilyen nevű dekorációt nem kaptam, másik farmjaimban megvannak. Kérem szíveskedjetek megnézni, köszönettel: szer-etet gazda ID 51035174 BUÉK kedves Mindnyájatoknak !

16. marcsi5556

marcsi5556 Kivételes tehetség

Szia.A táblás játék hogy müködik ahol az alma van nem tudok rá jönni?

17. viragszal74

viragszal74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Szeretnék segitséget kérni, nem tudok ajándékot küldeni, pedig mind az 5 lehetőség adott még.
    Már több alkalommal irta, hogy csak farmaranyért lehetséges.
    Kérlek segitsetek

köszönöm szépen
    viragszal74 ID: 24877860

18. vorosemil4170

vorosemil4170 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

A fiam farmján is van 5 ingyenes ajándék, de innen sem engedi csak fararanyért küldeni
    Ez akkor rendszerhiba?
    vorosemil4170 ID: 25079754
    köszönjük előre is a segitséget
    Ezt irja
    Még mindig küldhetsz Farmarany-ajándékot ennek a gazdának. Kérlek várj holnapig az ingyenes ajándék elküldésével

de még mind az 5 ingyenes megvan

19. Dolphin

Szia,
    a bal oldalon lévő kártyákon látsz egy számot, az adott kártyát választva a Figurával annyi lépést tudsz előrehaladni. A feladat a megadott lépésekkel eljutni a lila mezőig, ahol Fogaskerékérmét kapunk. Ha a kártyára kattintasz, akkor a táblán világos hátteret kap(nak) a mező(k), ahova lépni tudsz - Te dönthetsz (a megszerezhető jutalmak alapján), hogy milyen sorrendben használod fel a kártyákat.
    A kép illusztráció:
    a 4-s számos kártyát választva 4 lépést tehetünk meg, vagy a Farmpengőre vagy a Szupertrágyás mezőre tudunk lépni. Aztán mondjuk választva a 3-ast a Kvízkérdéses mezőre jutunk (azt érdemes mindig érinteni, hogy Tríviapontszámot gyűjtsünk) onnan én az 1-s kártyával mennék tovább a titokfát adó mezőre, majd a 2-ssel a célba. D bármilyen sorrendben lehet a kártyákat választani és lépegetni, mindig elérünk a célig.
    upload_2026-1-2_15-37-11.png

Ha nem erre gondoltál, akkor pontosítsd a kérdésedet és hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül csak általános válasszal szolgálhatunk.

20. Dolphin

Szia,
    a Forest Jump a legújabb Kerekkerék főnyeremény dekor, melyről <<ITT>> olvashatsz.
    Ellenőrzésem alapján sem ezt, sem a Madarak dekort nem pörgetted még ki a Keréken, ezért nem találod. Pörgess sokat, s előbb-utóbb biztos sikerül megszerezni, most az akció alatt érdemes próbálkozni, ilyenkor könnyebb megszerezni őket.
    Sok sikert!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.