Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha nem fogadod el a válaszomat, felveheted a kapcsolatot a Supporttal. Én csak azt tudom hozni, amit a Játék naplójában látok. Értem, hogy bosszantó, hogy megszakadt a sorozatod, de a lehetőség mindig adott, hogy folytasd, ha mégis úgy döntesz.
    További jó játékot!

macimami1958, Sali~*.* and fakír1020 like this.
  2. textilmánia

textilmánia Törekvő

Köszönöm az infót és a segítséget .

3. szávusz97

szávusz97 Junior szaki

Most esett le a tantusz koszonon a segitseget boldog ujesztendot kivánok

macimami1958 likes this.
  4. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Boldog új évet kívánok

5. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

BUÉK Valami gond van nálam a játékkal,nem tudtam kinyitni a ládákat, csak pörgött így nem tudom mit kaptam, a szokatlan ajándékos ládába. átmentem másik böngészőbe, ott meg már nem voltak ott. ID:24382622 köszönöm a választ

Last edited: Jan 1, 2026
  6. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A Forest Jump dekort hol és mikor lehetett megszerezni? Tud valaki segíteni?

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch and Kuzdern like this.
  8. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok már több alkalommal választottam a kirakós puzzle mini játékot de nem adja be a játékot és ig a nyereményt sem irja jóvá igy a fás rész el nem tudok haladni farm bakosagi54 ID18559029

10. vargamarika

vargamarika Haladó

Először is Boldog Új Évet kívánok Nektek jó egészséggel párosulva!!!! Sziasztok! Szeretném kérni Tőletek,hogy megnéznétek e ,hogy hová tüntettem el Raczkó 2025-ös Februári ajándékát a DUPLA HÓEMBERT ! Egy helyre szoktam tenni őket de most nem találom hiába keresem! Valamit elszúrtam!! Nagyon szépen köszönöm ha megkeresitek! vargamarika ID sz: 15784539 További szép napot kívánok.

11. Zobnatica

Zobnatica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! "Otthon az ünnepekre" tárgy az eszköztáramban van. A felhőnél mégis azt írja, hogy nincs nekem ez a dekoráció. Próbáltam, hogy leszedem az adott sort és újrarakom, de akkor se tudom kirakni ezt.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Azért mert +- os dekor. Először tedd ki, s ha lejárt a bónuszt adó tulajdonsága, töröld, így visszakerül a menübe, és fel tudod tenni a felhőre. :)

macimami1958, Sylja and Zobnatica like this.
  13. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Sziasztok!Valaki tudna segíteni hogy a Forrest Jump-ot mikor lehetett megszerezni Köszönöm

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

macimami1958 and kiszsuzsi like this.
  15. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Keresem a Madarak, Forrest Jump nevű kitevőket a Party pörgetés felhősor 13-hoz.Lehet, hogy valahová kitettem, de úgy emlékszem ilyen nevű dekorációt nem kaptam, másik farmjaimban megvannak. Kérem szíveskedjetek megnézni, köszönettel: szer-etet gazda ID 51035174 BUÉK kedves Mindnyájatoknak !

16. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Szia.A táblás játék hogy müködik ahol az alma van nem tudok rá jönni?

17. viragszal74

viragszal74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Szeretnék segitséget kérni, nem tudok ajándékot küldeni, pedig mind az 5 lehetőség adott még.
    Már több alkalommal irta, hogy csak farmaranyért lehetséges.
    Kérlek segitsetek

köszönöm szépen
    viragszal74 ID: 24877860

18. vorosemil4170

vorosemil4170 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

A fiam farmján is van 5 ingyenes ajándék, de innen sem engedi csak fararanyért küldeni
    Ez akkor rendszerhiba?
    vorosemil4170 ID: 25079754
    köszönjük előre is a segitséget
    Ezt irja
    Még mindig küldhetsz Farmarany-ajándékot ennek a gazdának. Kérlek várj holnapig az ingyenes ajándék elküldésével

de még mind az 5 ingyenes megvan

19. Dolphin

Szia,
    a bal oldalon lévő kártyákon látsz egy számot, az adott kártyát választva a Figurával annyi lépést tudsz előrehaladni. A feladat a megadott lépésekkel eljutni a lila mezőig, ahol Fogaskerékérmét kapunk. Ha a kártyára kattintasz, akkor a táblán világos hátteret kap(nak) a mező(k), ahova lépni tudsz - Te dönthetsz (a megszerezhető jutalmak alapján), hogy milyen sorrendben használod fel a kártyákat.
    A kép illusztráció:
    a 4-s számos kártyát választva 4 lépést tehetünk meg, vagy a Farmpengőre vagy a Szupertrágyás mezőre tudunk lépni. Aztán mondjuk választva a 3-ast a Kvízkérdéses mezőre jutunk (azt érdemes mindig érinteni, hogy Tríviapontszámot gyűjtsünk) onnan én az 1-s kártyával mennék tovább a titokfát adó mezőre, majd a 2-ssel a célba. D bármilyen sorrendben lehet a kártyákat választani és lépegetni, mindig elérünk a célig.
    upload_2026-1-2_15-37-11.png

Ha nem erre gondoltál, akkor pontosítsd a kérdésedet és hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül csak általános válasszal szolgálhatunk.

20. Dolphin

Szia,
    a Forest Jump a legújabb Kerekkerék főnyeremény dekor, melyről <<ITT>> olvashatsz.
    Ellenőrzésem alapján sem ezt, sem a Madarak dekort nem pörgetted még ki a Keréken, ezért nem találod. Pörgess sokat, s előbb-utóbb biztos sikerül megszerezni, most az akció alatt érdemes próbálkozni, ilyenkor könnyebb megszerezni őket.
    Sok sikert!

Thread Status:
Not open for further replies.