Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Szia, ez engem is érdekelne, nálam is ezt játssza.

2. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok!
    Lehet, hogy más gazdatársnak is feltűnt és talán már a válasz is meg volt rá valahol, de én lemaradtam. Tegnap megjelent egy rövid időre két új (kaméleonos és itatós) gazdaköri feladatsor a gazdaházban. Az egyiknek az első részét teljesítettem is, aztán amikor folytatni akartam, nem jelent meg újra, eltűnt mindkettő.
    Köszönöm!
    Szép napot, bőséges tenyészállat áldást, TP, BTP, CSP és AF hullást mindenkinek :)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Nos már 2x ki és beléptem, de semmi változás. Szamaram és egyebeim tenyésztési ideje lassan a végéhez közeledik, de a 2 kaméleon tenyésztésem a tejútrendszert járva fényévekre van még, és egy időben pakoltam bele őket. Igaz az egyik kaméleonnak adtam 1 db bájitalt, és a normás 6 óra csökkent csak le. A másik még mindig egy helyben toporog.

5. Laboviti

Szia!
    A kaméleontenyésztéshez kapcsolódó két állandó küldetés bevezetését a jövő hét folyamán várjuk.

6. Laboviti

Kérlek, figyelmesen olvasd el a Neked írt hozzászólásomat: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.10981/page-2#post-186329

7. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Értem. Tehát a rózsaszín zselé nem hat a kaméleonokra, de a többire igen?

Ez tegnap este valahogy másképp működött, a zselét menet közben szereztem meg.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem hatott mert előbb indítottad a tenyésztést, mint hogy a rózsaszínzselé aktív lett volna. A helyes sorrend, a rózsaszín zselé elfogyasztása, játék frissítése, majd tenyésztés megkezdése.

9. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Elnézést, általában figyelmesen olvasok. Szóval 2,5 órája tettem ki a zselémet ( látni mennyi van még a maradék időből), , és az állatkáimat tenyésztésre, és egyszerre. Előbb a 2 kaméleon, és sorba jött a többi. Bájital nélkül a juhom most 30 perc időre van a végétől, míg vettem megint egy bájitalt és ott ennek eredményeként az egyik 1:14 a másiknak az előbb vettem egyet, ott 1:37 a lejárati idő. Szóval ez így nem teljesen ok. Azért köszönöm.

10. |Tamás|

Elindítasz egy tenyésztést, utána elfogyasztod a rózsaszín zselét, akkor arra az elindított tenyésztésre már nem lesz aktív, az már a régi időkkel fog lezajlódni. Tenyésztés megkezdése előtt aktívnak kell lennie a rózsaszínzselének.

Pontos perc információkért Kérlek keresd fel a játék Supportját.

Manócska969 kedveli ezt.
  11. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Köszönöm, felesleges zargatni őket. Vettem bájitalt megint, így gyorsabb lesz. Szép napot kívánok.

12. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok Mindenkinek!
    Elnézést kérek előre, ha rossz helyre írnék!!
    Segítségeteket szeretném kérni, mert 2 db cukorjuhar XL-es fámat sehogyan sem tudom ráhelyezni az alap fámra!
    Tudnátok segíteni?
    Köszönöm szépen!
    További szép napot !!

Böbebaba60 ID: 4507014

13. |Tamás|

Szia próbáld meg simán kirakni üres helyre, amennyiben ekkor sem fog sikerülni, akkor Kérlek vedd fel a kapcsolatot a játék Supportjával.

Update: Kollégám kirakta neked. Legközelebb csinálj üres helyet neki, töröld a fejelsztéshez tartozó alapot és csak 1-et hagyjál meg. Amenyiben nem engedi ráhelyezni, próbáld meg üres helyre tenni. Amennyiben beszínezi az alapot hogy arra tedd, próbáld meg rátenni. Próbáld meg területváltás után, mert most is úgy sikerült kirakni.

Utoljára szerkesztett: 7.3.15
  14. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Köszönöm szépen! Sikerült!!

15. |Tamás|

16. Timiska1

Timiska1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Mar mindent kiprobaltam es sajnos nem megy , Kb. a 10-ik probalkozasra tudom csak az allatokat berakni.Ez igy nagyon nem jo .

17. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

18. tökimaki.49

tökimaki.49 Utánpótlás-írogató

Szép napot kivánok!Két nappal ezelőtt vettem észre, hogy a "Tenyésztők versenye" kupám eltünt a farmról. Ujra inditottam de nem került elő. Kérem a segitségedet!! Köszönöm tökimaki.49 ID szám 52416711

19. |Tamás|

Szia!

Élő legendába nem adtad be véletlenül?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Lehetséges, hogy a trágyadombbal kapcsolatos változások után a piacra kitett, és el nem kelt trágya 7 nap után nem kerül vissza automatikusan? Február 23-án, vagyis 12 napja, tettem ki egy 300 db-os tételt 165,45 CSP-s egységáron, és még mindig ott van a saját standon.
    Gazda: -BombadilToma-ID: 18451170

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.