Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Próbálj csak egy rekeszt beindítani, nekem úgy már napok óta rendben működik

3. kitty3484

kitty3484 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ne haragudjatok meg ha buta a kérdésem,de csináltam egy új farmot.A 7. szinten vagyok már.Kérdésem az,hogy mikor tudok belépni a pajtába,mikor tudok újabb földterületet "lerakni",stb...Mert egyelőre csak ez a 3x3-as területem van és csak növényeket tudok termeszteni.Vagy ha van erre megfelelő fórum kérnék szépen egy linket!
    Köszönöm előre is!

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Elvégezted az oktatási feladatokat?

5. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Bocsi,de miért szenved a játék? Három böngészővel tátszom,de nagyon lassú,vagy be se tölt.A munkások nem trágyáznak. 6 farmom szinte áll.Nagytakarítás meg volt!!!

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A játék betöltési ideje optimális, a munkálatok megfelelő ütemben végezhetőek, terület-váltás ideje minimális. Kérlek, nyisd meg a játékodat másik böngészőben, illetve ellenőrizd a beállításaidat.

7. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Nem is értem miért mérgelődöm?Mi az a 10 perc a területek között?Na 4 év alatt azért hozzászuktunk.Legfeljebb nem estére lesz kész az event,hanem holnap. Hajrá mindenkinek.

Valami más öltet,mert mostmár sehol nem tölt be?!14 órától eg farmomat tudtam learatni komplett aratóval.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.15
    _tHUNder_ kedveli ezt.
  8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Amint a korábbi válaszomban írtam, a játékban nincs ilyen probléma. Amennyiben az itteni javaslatokkal előrelépés nem születik a dologban, kérd a közeledben lévő szakember segítségét ahhoz, hogy a számítógépeden a játékod megfelelően működjön.
    A gyorsító tár törlését és a ccleaner használatát érdemes többször elvégezni függetlenül attól, hogy mikor hajtottad azt végre korábban.

9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Halihó,nálam is bekrepált a malom mind a 3 rekeszbe szupitápot indítottam első rekeszben nem mutat időt 2. 3. 36 óra de az összkijelzés 0.00 mutat,közben a malom teker ezerrel.A problémám az,hogy nem tudom mikor járt volna le az első rekesz,plussz ha most megállítom megkapom a tápot vagy sem.Mit lehet tenni kérlek válaszoljatok.

Köszönettel: pormacska

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos a malomban jelenleg is számtalan hiba jelenik meg. A fejlesztők számára ezeknek a javítása a legmagasabb prioritással bír.. Kérlek, legyél kicsi türelemmel ennek kapcsán.
    Megszakításokat csak saját felelősségre végezz kérlek.

11. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Természetesen türelmes vagyok csak hát nem mindegy,hogy a malmom termel tápot vagy sem.A megállítás saját felelősségre sem tetszik annyira,hiszen rajtam kívülálló okok miatt nem működik rendesen a malom, ha megállítom és elveszik úgy gondolom kompenzációként visszaállíthatnák a régi malmotxD

_tHUNder_ kedveli ezt.
  12. borbola

borbola Fórum-zöldfülű

Szia!
    Olyan problémám van, hogy amit kikevertem eddig tíz db. szupitápot, nem adja hozzá a többihez. Rendesen dolgozik a malom, rendes időt is számol most már egy táp keverésére, csak éppen hiába keverem, nem gyarapszik a darabszámom :( Így túl sokat nem ér az ajándék, a félidős tápkeverés :(

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia borbola!

Ez nem hiba!
    A napokban életbe lépett változtatások következménye, a kevert tápokat egyben, a keverés végekor kapod meg, illetve megszakításkor nem kapod meg az addig legyártottakat.
    Erről a linken olvashatsz bővebben ( hozzászólás vége felé a napokban életbe lépett változások ):

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

14. dorucel81

dorucel81 Fórum-zöldfülű

15. kitty3484

kitty3484 Fórum-zöldfülű

A bagoly folyamatosan ezt üzeni:
    "Hoppá,úgy tűnik, hogy a vetőmag gyorsabb volt nálad. Mielőtt elhasználod a trágyát és a vizet,arasd le a területet,majd veteményezz újra."
    8.szintre léptem közben és még mindig csak 4-5 növényem van :(

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kitty3484!

Az oktató feladatokat lépésről lépésre kell követni.
    Addig, amíg azon nem mész végig, pontosan betartva az utasításokat, addig nem tudsz minden játékfunkciót elérni.
    Itt most az a feladatod, hogy ültess egy területre növényt, várd meg míg beérik, és arasd azt le.
    Utána majd fogod kapni a következő utasítást.
    Erről részletes leírást is találsz a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/oktatási-feladatok.2102/

17. kitty3484

kitty3484 Fórum-zöldfülű

Viszont sajnos 0 db trágyám van,csak öntözni tudok.Ha nem teljesíthető a feladat,akkor mit kellene tennem?

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi nem teljesíthető, és miért?
    Követted az oktató feladatsor utasításait?

19. kitty3484

kitty3484 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Igen,teljes mértékben.8. szinten vagyok ott elakadva,hogy öntözzem és trágyázzam a virágokat.Egyértelmű a feladat,viszont nincs trágyám,ergó patthelyzet állt elő :/
    Van egy másik farmom is ahol már 75ös szinten vagyok,tehát nem kezdőnek számítok,viszont ez valamiért megfogott.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.