Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia GyörfiRózsa!

A farmon nem találod a menüdben, vagy a léghajón nem tudod feltenni az ajánlatot?
    Másik böngészőről belépve is nézted már?
    A mostani nagy adatforgalom miatt egy műsoron kívüli takarítást sem ártana megejteni :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

2. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

A menüből tűnt el 13 db. Viszont a léghajón ott van, ezért nem értem! A csere nem jó, mert nem ahhoz jut akinek szánom!

3. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van egy főfarmom, ez, amiről írok. Gazda: coffoseMMa ID: 21125336. Ide 2011. 01. 17 én regisztráltam. Aztán valamikor csináltam még egy farmot, már ott is elég magas szinten voltam. Mivel kevés időm volt, egy ideig nem mentem fel rá. ( egerke2011 ) Sajnos akkor csak összedobtam egy emailcímet a regisztrálás miatt, amire már nem emlékszem. :( A jelszavam viszont elfelejtettem, így viszont jelszót sem tudok módosítani. Esélytelen hogy visszakapjam a farmom? Vagy van ilyen esetre valami megoldás?
    Előre is köszönöm a választ!

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Keresd meg a supportot a kérdéseddel. Ha van megoldás, csak ott tudnak segíteni. Írj le mindent a kicsi farmoddal kapcsolatban, amire csak emlékszel. Név, ID, mikor regisztráltad, hányas szintű, mikor hagytad abba... stb.
    Supporthoz egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

5. MadameRose

Szia!
    Kérek egy ID számot.

6. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

ID: 5252142

7. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek, tegnap este a szer-etet ID 51035174 farmomról ajándékba küldtem soosbala ID 19992373 farmomra 1 kakasólat, mind ez ideig nem érkezett meg. A szer-etet raktárában nincs, érdekes módon minden fa, ólak, oda -vissza rendben megérkeztek, csak a legfontosabb nem. Legyetek szívesek utánanézni, nagyon sajnálnám, ha végleg elveszett volna a nagyon vágyott ólam. Köszi a segítőszándékot. Üdv. soosbala

8. MadameRose

Ott van a raktáradban mind a 13.
    Írd be a raktárad keresőjébe: mandulafenyő. A rendes farmon keresd, ne a Bahamarama szigeten. A léghajón egyben mutatja a szigeti fákat és a farmos fákat.

9. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Köszönöm szépen, nem is tudom miért a bahán kerestem!

10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az nagy kitolás a gazdákkal, hogy ha félben megállítjuk a malmot, akkor elveszik az összes addig kevert táp - de nem ezért jöttem.

Nem tudom, ez- e a megfelelő fórum. Segítséget kérnék:
    Kb. 2 órával ezelőtt elküldtem a léghajó ajándékozási lehetőségeinél 3 tárgyat eparaszt gazdának. Állítása szerint nem ért oda. Egy negyedik tárgyat is küldtem neki egy másik farmról, az odaért. Amit keresünk:
    2 Panni és egy pink strucctsz.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254
    Köszönöm, ha tudtok segíteni.

11. MadameRose

Szia!
    Ide küldted a kakaslakot: -Anyecska0302-
    Küldés előtt alaposan olvasd el a kiírtakat: Kinek, mit küldesz.

12. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Elnézést,lehet hogy nem jó helyen kérdezem, de szeretném ha utána néznétek hogy hova tűntek a munkásaim. Ha jól emlékszem 27.-én vettem munkásokat, és csak az aratók vannak meg. Napközben még láttam őket és be is kapcsoltam, most aratás után teljes nulla a vető és az állatgondozó. Segítségeteket előre is köszönöm.

13. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod és elnézést figyelmetlenségemért. üdv.: soosbala

14. MadameRose

Szia!
    Megnézettem neked: a címzett mindent megkapott. Ha nem látja a Gazdanaplójában, akkor nézze meg a Hírek menü Ajándékok részlegben.
    (Gazdanapló kicsit spórolósan írogat. Nekem is volt olyan, ami ott nem látszott, de a Hírek menüben igen.)

nolina1965 kedveli ezt.
  15. MadameRose

Szia!
    Van a Gazdakörben több olyan feladat is, ami csak Aratógépet ad, és a kerek keréken is van aratógép nyeremény. Ez adhatja a külömbséget. Ha adsz ID számot, megnézetem neked.

16. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt.
    ID 38179666
    Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál. A vásárláskor megnéztem hány órára van még munkásom, és megpróbáltam úgy intézni hogy közelítsék egymást. Így kb 400 órányi munkásra tettem szert. Folyamatosan veszem, ezért nem értem, hogy most mi történt.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott accounton április 14-én 16:09 órakor vásároltál építőmester munkásokat 3 farmarany ellenében.

18. kicsizalan

kicsizalan Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Van egy hatalmas gondom. Összehoztam nagy nehezen 1250 zsetont Valdemárnál, beváltottam pár perce a mesterségek völgyéhez tartozó középső ajándékra, de nem engedi kiváltani a hiányzó virágkötészetet. Kérlek segítsetek, mert nem tudom megmagyarázni a 9 éves fiamnak, hogy se zseton, se mesterség. :(:(

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel most szerezted meg, az érvényesítéshez lépj ki majd vissza és utána próbáld a kiváltást.

20. csizike

csizike Járnitanuló

Hello csizike vagyok és lenne egy kis problémám.A csere napon sikerült egy farkas ólat szereznem, ki is tettem lett is reggelre 1 kis farkas. Nem találtam a pajtában hol keressem? Szeretném beadni a farkasos feladatba ,kérlek segítsetek! Köszönöm csizike ID : 1308131

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.