Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fát azt válthatsz ki a következő teliholdason is, de az eventet/ az egyiket/ csak most teljesítheted.Erre a kis területre úgy sem fér annyi minden ki.Nekem csak 12 -darab van az eddigi fákból ,mégis van3480 csápom.Nem sűrűn kellett eddig a faterméseket kiadnunk.Te tudod én csak jeleztem.Sok kicsi ajándék sokra megy.Én biztos ki nem hagynám itt az eventet.

Meellcc, meszimarsi, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

"Aszta ".... :D :D Ezt jól benéztem :) Igaz, köszi. Így már más, barátibb a dolog.

Azon még elgondolkodtam a teliholdassal kapcsolatban az imént, hogy úgy látom lassan elindítják ezt is a gyarapodás útján, vajon 1 max 2 napra havonta megéri ezt is telezsúfolni?

Egy picit segítsetek lécci. Nem találom a Polipfa terméseimet a polipcsápot a rémtermékeknél(lennie kell, mert sokáig voltak kinn a fák, amikor bevezették). Vagy más neve van ott már? Most sokadszorra nézem végig a pajtát, hiába nézem 4 szemmel is, képtelen vagyok kiigazodni rajta, nem látom. Egyedül a boszifatermés és a janibogár van meg, ami nem szántóföldi. Vagy ne ott keressem?

Utoljára szerkesztett: 5.4.17
    Meellcc, meszimarsi, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Engem csak a sok kkturbó zavar a gazdaköriben, kinek kell ennyi, vagy más használja, mert én nagyon ritkán
    emellett be fogom fejezni az eventet is remélem, majd valamikor a gkörit is, csak azért, hogy ennyivel kevesebb legyen

meszimarsi, alex0824, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Amikor jön egy kis fás event, ezeknek a gazdaköriknek a beadandói ára úgy megy fel a piacon, mint a nyíl. És lesz szerintem fás event, egyre gyakrabban.

missuzy_53, meszimarsi, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy hiba miatt nem látszik; de ha a minden kategóriát választod, akkor a keresővel megtalálhatod.

vmuki04, csopke1, Meellcc és 12 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Professzor... írnék én is néhány gondolatot.... ha tudnám a pontos címet:music:

meszimarsi, osztrak12, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszi, meg is van :) s jól emlékeztem, hogy van is valamennyi, ami 2,5 ezer.

Meellcc, meszimarsi, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Engem érdekel az event csak mivel a többi gazdakörit is kell csinálnom így talán most először kénytelen leszek kosarakat venni,hogy haladjak mert akkor ez is csak bent reked a gazdaköriben!
    Egyenlőre a nagy eventkosár kimaradt az ismertetőből.
    500 vámpírinda
    150 holdféreg
    350 szupertrágya
    1 démoni bokréta
    1 répás-almás csatni
    1 trutyiszörnytócsa
    1 lidércfényű fa
    Azt hiszem "talán" 1590Ft lesz.
    :)

csopke1, Meellcc, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok !
    A jóelőbb bé akartam kukkantani, de benne lehetett a filoxéra a játékban, mert még tán halálfejes oroszlánt is írt, de bé nem eresztett ! :D
    Átfutottam az ismertetőt, de csak úgy hevenyészve!
    A többit majd holnap meglátom !

csopke1, meszimarsi, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Megnéztem a pajtában mi van a polcon. Korallgombát majd még vetnem kell cirka 1500 db-ot. Amiket ezután kell termelni, lidércfénygömb: 440
    sötétlő szentjani: 225
    trutyiszörny: 340 azok kissé meghökkentettek. El leszek velük egy darabig. :D

Peszi2, Meellcc, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Magdi

Én a teliholdas területet teli akarom rakni fákkal :p Most ez motivál jelenleg :inlove:
    Aloha Alex
    A gazdakör nálam mindegyik megvan még :(Tényleg mindegyik nincsen befejezve :cry:
    Egy hangyányit teszik az ól , de akkor sem mozgatok meg egy fűszálat se , hogy az enyém legyen :inlove:
    Az aláírásomban levő képet innen szedtem :p

tandem6, meszimarsi, 1csendes és 7 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

meszimarsi, osztrak12, Sonche és 8 más kedveli ezt.
  13. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Megnéztem, hogy miből mennyi van a pajtámba: 2 db. lidércfát tudok kiváltani. Szentjaniból hiány van, ezért a szörnyecskét még nem tudom az elején kiváltani. Ha jól emlészem, akkor kint van kb 5 vagy 6 ól, majd aratás után megeszem az ezüstláng füstölöt,
    ez majd + 1 db. szentjanit fog adni. (Nálam még nincs a piacon, de elő tudom állítani):) Biztosan jó ára is lesz!!!
    Bízunk sok repülő kukucban és hamar kész lesz az event. Hajrá!!xD

Peszi2, meszimarsi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  14. zsuzskam77

zsuzskam77 Utánpótlás-írogató

Szia!Mi az az ezüstláng füstölő???

osztrak12 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reménykedjünk, hogy lesz hozzá duplázó:inlove: recept.... valamikor:music:

16. alpha58

alpha58 Rutinos

Szia !
    Az ezüstláng füstölő az alkimista mesterség 4. szintjén lehet előállítani.
    A "Tehetség kerestetik" gazdaköri feladatsor nyereménye.

meszimarsi, osztrak12, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Aratás előtt edd meg, és máris adja a 2 db-ot.

meszimarsi, osztrak12, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni egy moderátortól, biztosan elég e, aratás előtt megenni ? Most kerestem épp az alkimista mesterségek leírásánál, de nem találtam róla információt. Az érésgyorsítóknál egyértelmű, hogy ültetés előtt kell berakni a rekeszbe, az ezüst füstölőnél nem igazán egyértelmű.
    Elnézést, ha rossz helyen kérdezem, de miután a teliholdas eventtel kapcsolatos, itt talán többen olvassák :)

Meellcc, missuzy_53, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  19. alpha58

alpha58 Rutinos

Teljesen igazad van. Ezüst rekeszbe kerül, így azonnal aktiválódik és 12 órán át fejti ki a hatását.

Meellcc, meszimarsi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszönöm!!!! Hogy ti miket tudtok! :p

Meellcc, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.