Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg a Reszketés a holdfényben gazdaköri feladatból lehet 1 db fát szerezni. (De a későbbiekben a Sajtos Holdra szállás event, 4. heti felvonásánál is elérhető lesz egy darab.)

Kuzdern, -Anyu- és -W-595- kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia! Sziasztok! Én sem, valószínű mert már van 1. De jól kitolt magával a BP. Mert vettem volna én is szívesen még pár darabot belőle...

3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) Lassan kész mindekét event..:)

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  4. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Mit becézel denitöknek?

kelleri és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Játékostársad erre a dekorra gondolt:

Szellemtök tojás

genka53, zergekutya, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. velence6

velence6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Megcsináltam a rémisztő vadaskert feladat 4-es 5-ös részét a vadaskert megvan mind a kettő de a vadaskert 2 nincs.Hol keressem?Köszi előre is a választ!

8. GN12

GN12 Haladó

"3/ gyémánt feladat teljesítével megkapjuk a rémítővadaskertet, és hozzáférést a Rémítő vadaskert 2. gazdaköri feladathoz"
    Ha erre gondoltál, akkor a gazdakörben. A vadaskert pedig bal oldalt a dobozban/ládában.

9. velence6

velence6 Fórum-zöldfülű

majdnem,rémitő vadaskert 4.sorában nyerhető 1 vadaskert,5.sorában nyerhető 1 vadaskert és 1 vadaskert 2.A két vadaskertet megkaptam,de a vadaskert 2-őt nem találom sehol:(

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A Rémítő vadaskert 2. azt jelenti, hogy lehetőséget kaptál a Rémítő gazdaköri 2. feladatához!

genka53, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett vadaskert 2, egy újabb gazdaköri feladat, amiben a fejlesztéshez szükséges építési terveket lehet megszerezni!

genka53, -ágianyu33-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. velence6

velence6 Fórum-zöldfülű

ok köszi a választ;)

Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  13. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Üdv!
    Valaki tudja esetleg fejből - hadd ne kelljen végig olvasnom a bónuszlexikont xD - teliholdas területen a szokásos turbótrágyán kívűl mivel tudom még gyorsítani a fák növekedését?
    Gondolom a bölcsnél levő rúna nem vonatkozik a holdasra..:(

Sajnos a kriptamécsesem 5 órával később jár le, mint +2 termésbónuszom :cry:
    Jó lenne nem elbukni a +2-öt, elég hosszú időt spórolnék vele...

genka53 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A rúna valóban nem hat, de a Farönk hangár dekor igen (korábban volt megvásárolható az alap és a hozzá tartozó néhány fejlesztés). Ha ilyened nincs, akkor semmit sem tehetsz.
    Update:
    Sőt, buta vagyok, nem tehetsz semmit. Még ha lenne is bármi, ami hatna a teliholdas fák érésidejére, az csak ültetéskor hat, menet közben nem.
    Viszont még egy ötlet: nem tudom, milyen +2-es bónuszod van, de ha rekeszes, akkor hosszabbíthatod Pinki-vel.

Utoljára szerkesztett: 18.10.19
    nagymami2, Fatther, furmint111 és 6 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Bárminemű fa, ól, és ültethető növény érésének a gyorsítását elősegítő terméket az érési folyamat elindulása előtt kell aktíválni, kivéve a vizet, ami növényekre és ólakra is hat, ezen felül a trágyát, és szupertrágyát, de ezek viszont csak a növényekre hatnak. ;)

A Bölcs Tölgy rúnája a farmos területre, szédült szántóra és a tölgyesre kiültetett fákra hat, ezt jól sejtetted.
    Bahás fákra az
    arany rekeszt igénylő, alkimista termék, a Növekedésserkentő hat, amelyet közvetlenül aratás előtt kell "elfogyasztani", hogy a fák ezt követő ciklusára már kifejthesse hatását. A futtatóba is kihelyezhető Fatuskó (fejlesztéseivel egyetemben Kényelmes fatuskó) nem gyorsítja az érést, de növeli a hozamot 25%-kal, viszont csakis a szigeten levő fákra hat. Ezen kívül még a Kalózpapagáj hajó hat a szigetes fákra.
    Minden, ill. bármely területre (TH-ra is) kihelyezett fákra hat a KK turbótrágya, aminek a hatását tovább tudjuk fokozni a farönkhangárral, melynek a területi hatálya: mindenhol és minden fára, de azt is a KK turbó adagolása előtt, és max. 6 órán belül kell aktíválni. Azaz, pl. ha reggel 6-kor tudja valaki aktíválni a farönkhangárt, akkor akár egy perccel 12 óra előtti KK turbó adagolására még éppen érvényesíteni tudja a KK turbóra gyakorolt hatását, ami pl. egy 6. fejlesztésnél 20% -kal növeli a KK turbó hatékonyságát.
    Úgy vélem, hogy te is adtál KK turbót a kriptamécseseidnek, mint még sokan mások, tehát annak az érési folyamatnak az idejét nem tudod már befolyásolni, de mivel azon keseregsz, hogy a +2 db termésbónuszodat "lekésed", mert később fog beérni a fád, a mennyiséget viszont az érési folyamat bálymely időszakában meg tudod növelni, a KK szupertrágyával, (ha eddig még nem tetted meg) akár közvetlenül a beérés előtt is, és + 4 db termést kapsz.

nagymami2, furmint111, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Köszönöm mindenkinek a választ - sajnos így jártam- a trágyákon már túl vagyok...és bele sem gondoltam, hogy bónusz is csak ültetés előtt lenne jó...ha lenne... farönk-öm meg sajna nincsen...Marad a következő 10 nap..:DxD:cry:

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  17. joe0412

joe0412 Utánpótlás-írogató

Gazda: joe0412ID: 18260101

Sziasztok! nnyi lenne csupán a kérdésem, hogy az izzó falevelet hol találom meg és hogyan lehet nekem?

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia.
    Az izzó falevél az Izzó bükkfa termése.

Izzó bükkfa
    Termény: 4 db izzó falevél
    Termés pajtaértéke: 245
    Tapasztalatpont: 150 tp
    Érési idő: 06:00
    Szükséges szint: 2.

Az izzó bükkfa fás válogatás keretében került játékba.

Jelenleg a Reszketés a holdfényben gazdaköri feladatból lehet 1db. fát szerezni!
    Valamint a Sajtos Holdra szállás event, 4. heti jutalmai között is van egy db. izzó bükkfa.

nagymami2, furmint111 és Gio kedveli ezt.
  19. joe0412

joe0412 Utánpótlás-írogató

Gazda: joe0412ID: 18260101 Köszönöm a választ!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szia Mindenkinek!:)
    Jön majd valamikor a " Tündér gyár ",amit a Jack-boltjából lehet kiváltani.
    Sokszor átolvastam a fórumokat,de nem találtam róla bővebb infót,pl,hogy mit kér vagy mit ad ?:oops:
    Már termelem a hozzávalókat :p!
    Esetleg felhőre kell,mit gyártanak benne a tündérek vagy tündéreket gyártunk benne ?:p
    Legyen szép hétvégéje mindenkinek!

Kuzdern és achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.