Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Teliholdas éj felhősor 4
    Beszerezhető: Ihlető holdfény gazdaköri feladatból
    Lezárási idő: 23:00 óra
    Kategória: Egyéb bónusz sorok
    Jutalom:
    - szint x 450 TP
    - 1 Holdfényes láda
    - 1 Teliholdas láda II
    - 40%-kal több TP teliholdas növények, fák, ólak aratása esetén 8 órán keresztül
    Részben tematikus felhősor: Konyhai rémület, Hatásos főzetek, Ünnepi szellem, 1 db 1x1-es dekor, 1 db 1x2-es dekor

Konyhai rémület >> ITT <<
    Hatásos főzetek >> ITT <<

HéricsBáró likes this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem tudom, hogy csinálod, de az biztos, hogy jól! :)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2 hozzászólással fentebb leírtam . :inlove:

Kuzdern and zsani_apja like this.
  4. zsani_apja

Szia!
    Este nem volt módom reagálni, mert babámat kellett vinnem a tömegközlekedési egységbe, hogy időben oda érjen a bulli helyszínére. :D
    Már le esett, hisz tetszikeltem is a hozzászólásodat, csak elfelejtettem. Azon agyaltam, hogy teliholdra csak fákat és állatokat teszek ki, növényeket meg a bahára. Aztán jött a felugró kis ablak, hogy noormális vagy apja! :D ;)
    Tényleg gratula. Szeretem nézni a számokat, amiket megszoktál osztani. Zsut olvastam valamikor, hogy napi 30 milla megy el neki arra, hogy a kosarat kiüríti. Nekiláttam én is. Mondjuk én el nem adok, valahogyan nekem ez a piac nem kóser, na mindegy. :D Vettem minden nap szorgalmasan bahán és rendesen is. Egyszer aztán látom, hogy nem szürkülnek el az összegek. Mire észrevettem, hogy az volt az ablakban, hogy Kong a kassza. :D
    Ennyit szerettem volna, köszönöm! ;)

5. mózes

mózes Haladó

köszönöm, megtaláltam mindent

Kuzdern likes this.
  6. zsani_apja

Viszlát telihold! Jöhetne a napkelte! Ahogy látom, nálunk ma sem lesz. Helyettesíti a felhőtakaró. ;)

Fatther, DevilMókus and Kuzdern like this.
  7. HéricsBáró

Szia
    Még ne , mert a 6 db Éjféli fám 9 óra 58 percre érik be :D

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Teliholdas kertekkel párhuzamosan a csevegő is elérhető.

Kuzdern and HéricsBáró like this.
  9. HéricsBáró

Sziasztok
    Akartam sok pannit szerezni cserenapkor , de mivel nem sikerült , ráálltam inkább Rémes fákra :inlove:

Kriptákat most nem tudtam szerezni , de a többi fát annál inkább . Egy két darab fa pluszba is sokat nyom már . :inlove:

Oly közel a 100.000 fatermés/fa , de mégis távol:cry: :inlove:

A láda bontásokból meg a Farm életem végéig elég lesz :D

Last edited: Mar 25, 2020
  10. Amariliszanya

Amariliszanya Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni tőletek, a rémséges ólaknak mi a funkciója és hova kell rakni? Kizárólag a normál farmra rakhatóak?
    A Zombijuh-hoz hogy lehet hozzáférni?
    Köszönettel
    Amariliszanya

11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) >>itt<< egy kis ismertető a teliholdas dolgokról

HéricsBáró likes this.
  12. HéricsBáró

Telihold előtt

Telihold után

13. Amci99

Amci99 Fórum-zöldfülű

Szia, most a koronavírus idején,hogy mindenki otthon ül jó lenne ha meghosszabbítanátok a teliholdas napokat.Gondolom nagyon sokan örűlnének neki:music:

-katalinjani- and Fuhur like this.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérésed teljesítésének nincs nagy esélye.

Több esemény is élő most a játékban.

Ha nem is eventezel, akkor is van lehetőség gazdakörizni, vagy pajtát tölteni.

Te is tudod, egyéb dolgok is lehetnek az életünkben, életedben, ahol kiteljesítheted önmagadat. Elfoglalhatod magad nemcsak a virtuális teendőkkel.

Játssz kedvedre, időd függvényében annyit, amennyi belefér!

Legyél kreatív, amit a lehetőségeid megengednek a valós életben.

15. HéricsBáró

Visszarendeztem a farmomat , kiraktam a kriptáim , a tüskéit kifényesítettem , szépen betakartam és adtam nekik jóéjt puszit .
    Pá pá egy hónap múlva , addig növögessetek , gyarapodjatok terméskék , hadd dagadjon a pajta majd .
    Nem rosszalkodni , bulizgatni , elcsavarogni más fele . Szépen várjatok rám , egy pisszenést se haljak a kertek alatt .

:inlove::inlove::inlove:

16. mamarygen

Sziasztok!

A teliholdas termő területek bezártak.

Találkozunk a telihold idején, telihold környékén április hónapban.

Kuzdern and HéricsBáró like this.
  17. mamarygen

Kedves Játékosok!

Akik most április hónapban nem eventeznek a teliholdas területen, számukra itt van lehetőség a "rémes" részek termelési eredményeiről beszélgetni.

Kérjük, ne kérdésekkel töltsétek meg a hozzászólásaitokat.

Ha moderátori segítségre van szükségetek, az a segítségkérő felületen írjátok le!

Minden egyéb információ megtalálható az Enciklopédia megfelelő helyein, ott olvassatok, onnan tájékozódjatok!

Jó játékot kívánunk!

18. HéricsBáró

Sziasztok

A nyitás előtt ennyi Kriptamécses kaktusz fatermésem volt .

Majd pörgettem párat termésbónusz miatt , és lett kb 8.500 db Kriptamécses kaktusz fatermésem .

A rekeszekbe a legnagyobb TP %-os bónuszt tettem . Van olyan felhőm , ami Teliholdas éj láda III-t ad .
    Majd learattam a felhőimet és a tojásokat is , hogy több tapasztalat pontot kapjak .
    Egy fa ennyi TP-t és termést adott

[​IMG] [​IMG]
    Ennyi TP lett egy terület Kriptamécses kaktusz aratásból

Gombaerdőben vegyesen voltak a dolgok , innen ennyi TP lett , úgy hogy a 7. szekció nincsen kiváltva .

Aztán kiraktam ennyi Mályvacukor kísértet fát .

És most így néz ki .

A maradék helyre Borzongató fűz fát tettem .

A telihold előtt ennyi fatermésem volt , kíváncsi vagyok , hogy péntek estig mennyi lesz .
    Ezt a kettőt szeretném termelgetni , hogy elérjem a hat számjegyű összeget a faterméseikből .

Az ébredés 1 felhőt , a +1 Lidércfénygömbre is ki szeretném használni , de azt majd holnap asszem .

19. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Sziasztok! :)

Kezdeti 73 felröppenőm elég szépen alakul, így szerintem ezzel nem lesz gond :)
    Lehet apróságnak tűnik, de az eventtel teljesített feladatokból ez a "csillaghalmaz" nekem most nagyon tetszik, mert legalább haladok, hogy végre közelebb kerüljek a Varázsfámhoz :)

Még a "kütyük" is bőven elférnek a kúrián és cserenapon szerzett ólakba is megetethetem az állataimat, mert tök jó, hogy csak a teliholdasan kell termelnünk :)

HéricsBáró :) Neked pedig gratulálok! :)

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nekem is van még mit lecserélnem a kúrián.

Thread Status:
Not open for further replies.