Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Ha ez nem megy, akkor legalább egy keresőt betehetnének.

stb_farmer és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az Enciklopédiában van egy kategorizált kigyűjtés: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-2#post-1228942
    Én is csináltam annak idején, ami a csevegő első oldalán olvasható (ezt az imént aktualizáltam): https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event-csevegő-topic.12366/#post-93573

vihence, fakír1020, stb_farmer és 6 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

vihence és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Figyelmedbe ajánlom a hétfőn kezdődő Fás válogatás akció kínálatát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fás-válogatás-2022-október.22894/

PalMa, stb_farmer, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Jövő héten kezdődik a Teliholdas tenyésztős event, de miután sokáig van nyitva a Telihold, a többi állatot is lehet szaporítani. Ehhez hoztam egy kis segítséget. Még nem tudjuk, hogy melyik állatot fogjuk tenyészteni, de nagy az esély a Zombijuhra.
    Zombijuhra segítség:
    Síri játék kitehető. - 50 % nagyobb hozam az ólra
    Horrorparadicsom ólra:
    Banyakavics kitehető - 50 % nagyobb hozam az ólra
    Sötétlő szentjánosbogár ólra:
    - dobókockák és sárkányok kitehető - 50 % nagyobb hozam az ólra
    - Ezüstláng füstölő - Alkimista 4.-ben lehet kikeverni, vagy a piacon megvenni
    Az összes Teliholdas ólra :
    - A mostani eventből megszerezhető Sikertelen kísérlet +
    A Teliholdas betakarításnövelőt se felejtsétek el, + 2 hozamot ad mindenre 24 óráig. Nem foglal rekeszt és minél többet aktiváltok, annál több +2 hozamot ad mindenre.
    Sok sikert.

barnus06, PalMa, Othep és 7 más kedveli ezt.
  6. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Igen, ezzel nagyon egyetértek - én is bedobtam már ötletnek a fejlesztési ötletek topicba - hátha :) tiszta káosz így a bolt....

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Értsem úgy ha 2 betakarítást aktiválok akkor 4db db lesz, vagy folyamatosan aktiváljam! Nem gond mert van belőle .elég lesz a hónap végéig. Utána meg majd ad a láda remélem! Az eventtel én is végeztem! Még az ilyen tipusú játtékkal sosem sikerült mind a 2 felével végezni. A piccoló talán valami !jót fog adni

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Kiváltottam a gazdakörből , a rémséges üzlet felhősorát .
    Most már 10%-kal hamarabb érnek a teliholdas növényeim .
    Nem is tudtam , hogy eddig miért nem váltottam ki .

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A teliholdas betakarításnövelőt csak aratás előtt kell aktiválni és annyiszor +2 db-al ad többet, amennyit aktiválsz.
    Pl. aktiválsz 5-öt, akkor 10 db-al lesz több minden teliholdas ól, terményes ól,fa, növény 24 órán keresztűl.
    Akkor érdemes egyáltalán aktiválni, amikor tudod, hogy gépközelben vagy, s tudsz időben aratni, egyébként nem sok értelme van.
    Megnézed, mik azok, amiből többet szeretnél, kirakod és amikor aratnál előtte aktiválod a betakarítás növelőt.

stb_farmer, fakír1020 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A sima farmra is jöhetne ilyen találmány... sőt a szigetre is;):music:

stb_farmer és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Kipróbáltam ,most 3-mat indítottam és 10 db növényt ad,az állatok meg 8 db és a fák is! Köszi az ötletet, nem tudtam ezt! Sok segítséget jelent, nem a szupit pazarlom!

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szívesen, akkor hajrá kapára fel !;)
    Na az biztos nem lesz sose, pedig akkor nem őrizgetném a Jack-eket;)

13. -Holdfeny-.

Sajnos igazad van;)

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Tudom , hogy itt volt a csere event .

De én szeretem megbonyolítani a dolgokat .
    Akarok sok fénylő gomba fát .

De , ahhoz , hogy kiváltsam , kell sok trooltrol .De nincsen .

De ahhoz kell tündérpálca . Nincsen .
    A tündérpálca kiváltáshoz kell tündérmacska . Nincsen

A tündérmacska kiváltáshoz kell horror paradicsom . Nincsen .

Horror paradicsom ólam van .
    Na , el kell kell kezdenem nullázni hororoparadicsommal . Utána lesz horrorparadicsom , ki tudok váltani tündérmacskákat .

Kiváltom a tündérmacskákat , elkezdek nullázni a tündérmacskákkal , és lesz sok tündérmacskám .

A tündérmacskákkal kiváltom a tündérpálca ólat , ott nem tudom hogyna lesz sok tündérpálcám , de valahgy lesz .

Utána ha lesz sok tündérpálcám , lesz sok trolltoll ól .

Ha kiváltok sok trolltol ólat és nullázok velük , les sok trolltol , és ki tudok váltani sok fénylő gomba fát .

Ez a terv , vagy vázlat , vagy bármi .

És miután kész , utána jönnek a pokoli kutyák .

-----------------

Jack boltjábol , most kiváltottam 150 db Gerinces fát , este kirakom , és egy reggeli kávé mellett learatom .

stb_farmer, jutka190226, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Tudom, hogy növényed (tápnak való is sok van), de a malom nálad sem jár gyorsabban, mint nálam, . Halk csendes kérdés honnét veszel ennyi tápot, de rögtön azonnal? Vagy volt már elve ezeknek az állatoknak tápja?
    A rémállatok tápkeverési ideje majdnem olyan lassú, mint a bahásoké, legfeljebb gyorsítani lehet arannyal.. de ha Te kitaláltál valami gyors és olcsó módszert kérlek írd meg had tanuljak valami újat :)
    Hoztam egy képet az egyik kisfarmomon készítettem:[​IMG] és ebből nem lesz elég neked 16 darab a terved megvalósításához...

Utoljára szerkesztett: 16.10.22
    stb_farmer, jutka190226, vihence és 3 más kedveli ezt.
  16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nem érdemes már. Mindig böngészem, de amire szükségem lenne, azért 3-4 bármit kérnek cserébe. Általában van, de nem vesztem meg, hogy egy valamiért sok valamit adjak. S gyanítom, hogy ugyanezek a kapálós, szorgos gazdák -ha keresnek valamit-, véletlenül fordítva írják be. Egy alkalommal történt meg velem, hogy figyelmetlenségből elküldtem sok valamit egy valamiért. Egy volt modinak cserébe. Na azóta nagyon figyelek, és megvetem azt, aki nyerészkedik.:)

17. -Holdfeny-.

Teljesen egyetértünk;)

jutka190226 és JUCUS kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Ha kevés a táp , akkor egy tápból kell kihozni a legtöbbet . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ok ezt én is tudom, de akkor is szükséged lesz tápokra, akár milyen kevésre is.. Tételezzük fel, hogy van egy csomó (sok) gyepek ura dekorod, az ezüstbe beteszel egy +1 állatot adó bónuszt, vannak dekorjaid amik szaporítják az állatok számát..a gyémántba pedig 200 %-os bevételi fog kerülni. Nullázni viszont csak tápfelhasználásával tudsz, de honnét lesz? Hányat tervezel PP-t pörgetni és normált is?
    Arról nem szólt a terved, hogy kevés vagy nincs tápod... én legalábbis nem olvastam róla semmit sem, igaz arról sem, hogy megfelelő mennyiségben állnának rendelkezésedre a tápok....
    Szóval én nem kötözködni akarok eszemben sincs ilyen, de gondolkodj már el ezen az apró buktatón is, mielőtt tervezni, álmodozni szeretnél :)

Utoljára szerkesztett: 16.10.22
  20. HéricsBáró

Tápokról tényleg nem írtam még . :cry:

De vagy 10 db gyepek ura . :inlove:

Az asszem kezdésnek jó lesz .:inlove:

A folytatást még nem tudom . :D

Mi az a vadak ura ?

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.