Visszajelzés Teliholdas kereskedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, event növényre nem hat

Maszatka47, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Hát, el se hiszem, hogy kiváltottam teljesen a Gombaerdőt! Így nagy az örömöm! Az event is szuperul halad, szerintem 1 vetés és kész a növény. Felreppenő még kell majd, de az a legkisebb baj. Tegnap este mondjuk sikerült kipörgetni 200%-os pajtabónuszt 12 órára, ezzel seperc alatt meglett 10 óllal 110 tündérke. A szerencse forgandó, a szülinapi eventhez 64 pörgetésből lett pajtabónusz, most pedig 3 v 4 pörgetésből. A tejes event is jól halad, olyan 27.000 eventnövényt termeltem eddig hozzá, ma fogok nullapercezni, hogy a felreppenő is meglegyen hozzá. Ritkán nullapercezem, így 14.000 szupertrágyám van általában, de most le fog csökkenni, de majd visszapótolom, az 1 db kemény szupertrágyafámmal! Meg persze a misztikus sárkányokkal. Mindenkinek sikeres pörgetéseket kívánok, h még hamarabb végezzetek az eventekkel és céljaitokkal!

taga1, missuzy_53, Maszatka47 és 15 más kedveli ezt.
  3. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Szóval, nagyon igyekeztem a fákat kiváltani a feladatnál, és hogy a 13 titkos fából egy azaz egy darab kriptamécses sem lett, kicsit feltolta a pumpát... >:(

Maszatka47, miniowl és Borzas.Kata kedveli ezt.
  4. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia!
    Pusztán arra gondoltam, hogy mivel egyszerre ment/megy kettő event, így csatni felhasználás terén sokkal jobban járunk:)

Maszatka47, b.andi41, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ne bánkódj, nekem ugyan lett egy de nem vagyok előrébb az érésidő 228 óra rövidítve :mad:

Gio, Maszatka47, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Ha csak egy területed van és az eventet akarod csinálni, akkor semmit ne rakj ki. Most csak az M- szömörcét vesd!! Vesd az eventnövényt, ha végeztél " megvan a kellő mennyiség " akkor már, kirakhatsz fákat a széleken. Vethetsz bármit a röpik miatt, de ajánlott a hosszabb 8órás, vagy a közepes 5-6 órást vetni. Ahogy az időben neked megfelelő! Ha a másik eventet is csinálod, akkor bizonyára Csatnit is használsz. Mert az kell hozzá, 1x1-be vetve, csak így haladós. Sok sikert kívánok! Ui: Éjszakára a 8órást vesd el! Nem írtad, hogy jelenleg mennyi a növényed és a röpid.

Utoljára szerkesztett: 2.2.18
    Gio, missuzy_53, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  7. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Nekem a 13-ból két szarkofág lett, a többi .... hát ez van :)

aragorn*, Gio, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Kedves Moderátorok!

Hétfő és kedd egész délelőtt karbantartási munkák lesznek. Kérlek jelezzétek a központnak, hogy a teliholdast erre tekintettel tolják ki 1-2 nappal. Vállaljuk azt a terhet, hogy a királynővel futna még egy kicsit párhuzamosan a teliholdas kert :)
    Köszönjük!

Gio, missuzy_53, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is most néztem, elég sok időt elvesz:sleepy: Most kezdtem a növényt felszaporítani, akkor nem is érdemes vele foglalkoznom?:oops: Az az idő bele volt kalkulálva 8)

10. Rékuci1111

Szerintem csináld nyugodtan, ha nem érsz a végére, az persze fájó lehet (a brokkoliagy nagyon értékes kitehető), de a többi ajándékot is érdemes begyűjteni. Bízzunk benne, hogy kitolják a zárást:)

Evita-55, Maszatka47, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most elszomorítalak. Nem is eventnövény. Hanem egy új növény. És játékban marad. Megnevezése eventnövény, kategória rém. A mérges szömörce kategóriája is eventnövény. Ezért van az elől, a másik meg hátul. Hoppá!
    Tehát jobb, ha nem is keversz csak szaporítasz. Még mindig van mit behozz olvasásban.

Zseléfülgomba (eventnövény)
    Érési idő: 6:30 óra
    Értéke: 9,75 TP/BTP ültethetőség alapján
    Ültethető helyek: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Szintkövetelmény: 3.
    Kategóriás besorolása: Rémnövény
    Kezdőmennyiség: 10 db
    Amennyiben elfogy: a rendszer a szokásos módon pótolja 5 db-ra.
    Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van Rémnövényekre.
    Részletek << ITT >>
    Beváltási értékek az eventet követően:
    Nincs, Játékban marad!

Utoljára szerkesztett: 2.2.18
    Gio, zsani_apja, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  12. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!Örömöm határtalan.A fa válogatásból lett 2 db Izzó bükkfám :) Ilyen még nem volt,mondjuk nem is rémlett,hogy ilyen titokfa is van de ezek szerint igen :)
    Az eventről.....nem akartam de neki álltam,igaz csak a bal oldali részt adtam be,a jobb az a készletemhez képest túl sokat kért.Jutok,ameddig jutok vele és utána legalább az egyik Gombaerdő részt szeretném kiváltani.
    Sok sikert és sok felröpit !

taga1, Gio, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventnel a vampirszerumnal tartok , meg 5 rekesz van hatra . A bal oldali resz keszen van a jobb nincs mert kong a pajta, ott vannak meg a gazdakorik is , en orulnek , ha minden honapban legalabb 1 hetre nyitva lenne a teliholdas akkor talan utolernem magamat , most felropire varok . Remelem mndenki jol halad .A titok fakbol vegre kaptam egy kriptamecses kaktusz , olyanom meg nem volt eddig ;) Sok sikert mindenkinek ;)

taga1, Gio, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  14. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Szívből gratulálok Neked a teljes Gombaerdőhöz :inlove: most kicsit sárgulok ;) igaz van sárga béka is ;) csupán a macskatündérek miatt sárgulok egy kicsit ;) ha azok meglennének nekem is meglenne a teljes Gombaerdő terület ;) aj aj most látom túl sok a feltételes mód, túl sok a ha :inlove: Mindenkinek sok sikert kívánok :inlove:

ursa11, taga1, Gio és 9 más kedveli ezt.
  15. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Ez az új teliholdas gazdaköri úgy hiányzott m int egy púp a hátamra. 6 befejezetlen vár a sorára a gombaerdő IV is reménytelennek tűnik a 200 hiányzó macskatündérrel - 5 óllal és havi 1 napos teliholddal. Ha már eventet csinálnak a teliholdas területre, erre az időre megnyithatták volna mindenki számára a teljes gombaerdőt. Na jól van nem puffogok, hiszen megint lehet költeni új fára jó sok valós pénzt. Mégis miért hirdetik úgy hogy ingyenes játék.

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nem kell meghosszabítani. Elég ha 22.-én kinyit újra a telihold . :p

Aznap úgyis kb 4 event lesz egyszerre . :DEgy 5. már fel se tűnne . xD

taga1, Gio, Rékuci1111 és 15 más kedveli ezt.
  17. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Köszi :) Így már értem :)

Maszatka47, fabatka és Swordfish kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerencsém volt:music:
    Most a kereskedőnél is sorba álltam:p kaptam 4 izzó bükköt és 9 kripta kaktuszt:p utóbbiból még egyre fáj a fogam és akkor meg lesz a 16. is és tele lesznek a frissen fejlesztett horror füvészkertjeim;) Nagyon jó pajtaértéke van a termésének... S ha a jövőben pajta érték szerint kell bedobálni horror cuccot akkor nem lesz gondom:music:

taga1, missuzy_53, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Mivel ma került be ez az új rémfa, ha nem olvastad el figyelmesen a rémválogatós ismertetőt, számodra nem rémlehetett.

ursa11, Gio, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventnél a jelenlegi állásom, a 147db röpiből hiányzik 12db. A növény az meglesz mai 1 aratásból. Időközben területet is sikerült növelnem, már csak 1 hiányzik és teljes lesz. De az még sok idő, mert a 300db Gonosz Macskából hiányzik pár db, kb 280db. :D Sok sikert és röpit kívánok mindenkinek!

ursa11, Gio, Rékuci1111 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.