Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönöm.) Kivettem a pipát és akkor is maradt a 3,36.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

OK. MINDEN kapcsoló elől vedd ki a pipát.

Fenyvesi1010, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Semmi nincs kipipálva sehol és maradt a 3,36.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Van az enciklopédiában összesítés, hogy melyek azok a kitehetők? Vagy honnan tudtad pontosan melyek azok, amiket ki lehet tenni?

osztrak12 és emocy91 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia Tamás egy megjegyzés ;) a román hivatalos szerint lehet tovább etetni a csini cicát :p
    8) A macskák a rendezvény feladatainak elvégzése után továbbra is megjelennek a pályán, és még mindig kínálnak számukra éjszakai gyümölcsöket, hogy különböző díjakat nyerjenek az esemény végéig. 8)
    ((( Zânele pisici vor continua să apară pe teren inclusiv după completarea sarcinilor eventului, putându-le oferi în continuare fructe nocturnale pentru a obține diverse premii, până la încheierea eventului. ))) Basm lunatic

Utoljára szerkesztett: 18.10.17
    genka53 és emocy91 kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia. Tamás berakott egy táblázatot a kitehetőkről, keresem csak nem találom. :D

genka53, -Fülemüle-70 és Fätum kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Ezt keresed? https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-764630
    Én már végig bogarásztam. Van jó pár dolog ami nincs meg. Be kell vásárolnim Jack-nél :eek: Remélem hamar megtudom szerezni az új ültetős területet is és aztán neki állhatok a gazdaköriket befejezni. Jó lesz :)
    Hja és hoztam Neked még valamit. Kicsit átszabtam a ruhád, hogy egy kicsit csinosabb legyél. Remélem nem baj :) Ha nem tetszik, dobd ki :D
    http://kepkezelo.com/images/0yz1ayu7nkeo8jn6jimy.png

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én ezt látom:
    Tennél fel egy képet, ha Te mást látsz?

HéricsBáró, genka53, miniowl és 3 más kedveli ezt.
  10. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Az lenne a kérdés hogy most 1 vagy 25 db malomterméket kell adni a cicusnak egy alkalommal?
    innen idézem:
    Macskatündérek etetése egyszerű. Mindösszesen 25 db éjféli gyümölcsre van szükségünk egy-egy etetéshez. Rákattintunk a macskatündérre, majd az etetés gombra. Egy rövid animációt követően egy kisebb jutalmat kapunk.

osztrak12 kedveli ezt.
  11. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok! Elolvastam 3x az ismertetőt. Végig böngésztem a fórumot. Most már minden tiszta.
    Csak egy dolog nem: MI A FELADAT???

12. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Szia Timi,
    A malomtermék fa gyorsításra kell a fának a terméséből kell 25 db-ot adni 1 etetésre a macskatündérnek adni azt hiszem:p

Gio kedveli ezt.
  13. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

Ne feledjétek, hogy kb. 10 perc múlva elkezdődik a beígért karbantartás ami az előrejelzés szerint elég hosszúra is nyúlhat!!!

Akinek sürgős elintéznivalója lenne a farmon az most még megteheti! ;)

14. kukori80

Sziaaa.) Igen, ezt, köszi.)
    Jajjj, de aranyos, átcserélhetem erre?
    Teszek fel, csak nekem nem olyan egyszerű. :D

revaa, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Persze, azért csináltam :) Viseld egészséggel :) :) Juuuj, mindjárt elkezdődik a karbantartás. :eek:

genka53, revaa, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  16. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Szia!

Zseniális táblázatot készítettél, könnyen áttekinthető, jól értelmezhető, kimondottan hasznos. Amióta csak lehetőségem nyílt rá folyamatosan használom. Nagy segítség!
    A magam részéről is köszönöm szépen.

17. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok, fórum se lesz a karbantartás alatt ?

18. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Akárhogy számolom, az event ideje alatt nem fogok tudni annyiszor belépni, hogy meglegyen a 45 etetéshez szükséges éjféli gyümölcs. Csak este 10 körül tudom elkezdeni és utána naponta max. 3x tudok aratni szombat estig. A vasárnap még kérdéses.
    Persze ez nem olyan nagy gond, hogy nem tudom végig csinálni, mert a macskatündérlakot /és a borzongató fűzfát/, ami a gazdakörihez kelleni fog, Jack boltjából ki lehet váltani és még szerencsém is lehet az etetésnél a jackpottal :D. A dekorokat meg tudom szerezni és nekem ez a lényeg, mert nagyon szép a grafikájuk:inlove:. Nem sok TP-t adnak, de naponta 3x aratható és így már nem is olyan rossz az :D, és mocorog bennem a kisördög, hogy hátha egyszer csinálnak egy felhősort is hozzá:) Ha, meglesz a kellő növény a gyorsításhoz, és az ól/ak etetéséhez, utána termelem a hiányzó dolgokat a gazdaköribe a területbővítéshez. Mint minden új dolgot, ezt is szeretettel várom:inlove:, aztán majd meglátom.
    A receptek viszont ilyen formában egy cseppet sem érdekelnek.
    Este jövök, addig is hiba és bakimentes kezdést kívánok Nektek:D

osztrak12, brozsa, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, bocsi, de ezen nagyon jót nevettem ! xDxDxDxD A hsz.-ek között ez a legjobb. :cry::cry::cry:

brozsa, genka53, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia:DNincs meg mind?8) Én ennél csak sarkosabban tudok fogalmazni...rengeteg hiányzik, de nem is igazán számít, mert némelyik rémes kütyü annyira kevés tp-t ad, hogy a kisujjam sem mozdítanám érte...de van azért mutatós és jó tp-t adó közte. Igazi kihívás lesz, hogy hogy lehet a legtöbbet kihozni a területből...úgy, hogy még jól is mutasson;) Annyira bejön nekem a teliholdas kütyükert! Pont előző cserenapon kerdtem tervezni egy horror és kalandparkot és most ÍME...megkapom, megfelelő háttérrel, mindennel! Nagyon várom, hogy berendezhessem...Talán a 3 varázsfa is átkerülhet...nem tudom, de hátha, mert jól mutatna ott.:music:
    Végeztem a farmon is, mindjárt kezdik a fúrás faragást...ki tudja, mi lesz ott, mikor visszamehetünk:eek:o_O:music: ÉÉÉÉÉÉS elkezdődött...xD

Gio és Fätum kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.