Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kifér. 6 már nem férne el, de 5 kifér. Próbáld csak ki a közzétett ábrán.

almáspite48, genka53, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

ildiko44, genka53, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

Receptvásár.
    Csak azoknál a játékosoknál jelenik meg a vásárlás lehetősége,
    akik elérték a termék előállításához szükséges szintet az adott mesterségben.

Nem találom igazságosnak! Miért nem vehetik meg az alacsonyabb szinten lévők is?

osztrak12, Maszatka47 és kovacstne kedveli ezt.
  4. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Szerintem a vámpírszérum receptjéhez adhatna a BP egy plusz gyémántrekeszt, vagy ha nem, akkor legalább aranyrekeszbe legyen betehető, így a RACS-csal együtt lehetne használni. Mindjárt könnyebb lenne elfogadni azt, hogy olyan sok hozzávalót kérnek a vámpírszérum előállításához.

GA-BI-O-Farm, Gio, majoranna65 és 5 más kedveli ezt.
  5. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Igen kifér! :)
    Köszönöm! Így már értem! :)

-Fülemüle-70, kovacstne és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A + 2 termés a helyes az új termék esetében! Gyémánt rekeszt foglal el!

Maszatka47, genka53, miniowl és 4 más kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mert felesleges, úgysem tudná használni vagyis gyártani. Előre megvenni is felesleges, mert ma már mindig minden eladó marad.
    Egyszer valamikor a pattintott kőkorszak idején volt 1 event hol nyeremény volt a RACS és a töklekvár receptje és nagyon-nagyon-nagyon sokáig nem volt máshogyan hozzáférhető. Aztán jött egy alkalom, hogy csak most csak neked és csak egyszer és utolsó alkalom soha többet és meg lehetett venni a 2 receptet FA-ért (volt is felháborodás azok között akik eventen nyerték) aztán hipp-hopp és egyszercsak megjelent a gazdaraktár akcióban féláron xD No ezért nem éri meg előre megvenni.

8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Nekem a teliholdas ladakhoz lenne kerdesem. Ami remtermeket adnak, azokbol lehet bontani az uj fatermesbol es allatbol? Engem sajnos nem erint, mert most bontottam egy raklapnyi ladat, de aki tartalekolt, vagy elfelejtett nyitni annak jol johet ha lehet macskatundert is bontani. Trutyiszonybol 15 dbt nyitottam a multkor, annyi macskatunder most jol jonne a ladakbol:)

Maszatka47, genka53, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ezek az új teliholdas területek nagyon hasonlítanak a megszünt kistesó grafikájára, lehet a kettőt egybe akarják sűríteni?

Maszatka47 kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia :)
    Én beturmixolom ha éppen kell a dinnyevarázst és amit éppen szeretnék addig turmixolok míg csak megadja magát amit akarok.
    Most a taktikám az, hogy ha végeztek a karbantartással, utána szépen végig nézem a területeket, gk-t, utána aratok csak.

Maszatka47, genka53, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A kép szerint 5 2x2-es plusz még néhány 1x1-es fér ki. Nem írnám, ha nem ellenőriztem volna le előtte...;)

Maszatka47, genka53, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  12. monika6767

monika6767 Törekvő

Szia! Jó válasz, tetszik, megnyugtató! Köszke.

Maszatka47 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

No, pont erre gondoltam én is (bár nem játszottam vele Fantasyrama) és most nézem a videókat mennyire hasonlítanak a megszűnés óta bizonyos elemek. A telihód is igen arra hajaz - ha már megrajzolták egyszer ne maradjon a fiókba xD

Maszatka47, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérdésem: a 2 gazdaköri feladat közül lehetséges-e a másodikkal kezdeni, mert az csak már meglevő rémnövényeket kér. Vagy mindenképpen az I.-vel kell kezdeni, a bajom vele az hogy az új dolgokat is kér?????

Maszatka47 kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Minden átolvasva, többször ( azt nem mondom, hogy minden tiszta még), jó sok minden jön megint, nehogy unatkozzunk. Szeretem az ilyen taktikázást. Kitehetők tetszenek, új területre pont jók lesznek, mert azért valljuk be nem olyan sok kitehetőt engedélyeztek oda kitenni, akkor meg minek ha üresen állna?!

Én elsősorban az eventet csinálom, majd macskatündérlak, új fa megszerzése következik, és az új növényt ültetni kell eventnövény után ezek miatt. A Gombaerdő 2 területét szerintem most nem tudom megszerezni . De sebaj. Lesz szerintem Halloween event is, így gondolom akkor is lehet még termelgetni. Tehát jövőhéten újra nyitva lesz a terület, vagy lehet be sem zár?

KÁOSZ. Na majd kitisztul :)

Maszatka47, genka53, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  16. imike911

imike911 Fórum hercege

Mostanában takaréklángon játszom. Az "alap kitehetőkből" elég sok kell, mivel nem szoktam növényeket ültetni (gép hiányában - 1x1 szóba sem jöhet - nem rentábilis), jelenleg is kint van vagy 120 db, meg a raktárban vagy két tucat. Nem is itt van hiány, inkább a kis farmon. Ott tényleg le kell nyomni még vagy 40-et, de lassacskán meg lesz ott is. Azt inkább nem írom, hogy a családi farmokon (rám hárult a teliholdas) hány P.t-t kaptam ki. (És ahhoz hány sötétlő szentjani kellett). Még szerencse, hogy monotónia tűrésem elég nagy.
    Sok sikert az eventhez! Kapjál ki minden jackpotot!

genka53, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Prof. Uram.) A nagymamám hájas pogácsájánál nincs jobb recept az biztos. :D Nem mondom hogy nincs igazad. Elővettem egy 5 éves farmot csak azért hogy lássam a dolgokat. Miért nem kapok már 7 napja csibét, miért adják fel olyan hamar..... Semmi nincs rajta csak a puszta valóság. Mikor megláttam mennyi gazdaköri van, ki is rohantam, ezeket 6 év múlva se tudom befejezni, nekikezdtem legalább a gépeket kiszedni hogy ne kézzel kelljen aratni eventkor, de ahhoz is iszonyat sok idő kell. 100 mogyoróvajat 1 óllal 100 nap lesz mire megcsinálok és abból kapok 96 órás azonnal induló munkást. Ha ezeket látja egy kezdő farmer, rögtön nekimegy a falnak. De a másik topicban már nem tudtam reagálni arra hogy miért akarja befejezni valaki a 83. szinten. Mert időigényes és nincs kitartása. Napi egyszeri aratással tényleg nem jut a végére semminek. Igazat adok és én is úgy látom hogy a BP úgy gondolja hogy ez legyen az első számú munkahelyünk és a valós legyen a második. Mindenkinek el kell döntenie hogy mennyit szán a szabadidejéből a játékra. A kergés dolgot még megértem hogy oda is lehet pakolni kütyüket, mert azt vagy leszedi valaki ha eszébe jut, vagy nem, abból nem lesz kára, de hogy az ültetős területet is növelik azt már tényleg túl sok. Ennyi terméket, ennyi receptet már meg sem lehet jegyezni, ehhez már könyvelőt kell felfogadni aki mindig mondja hogy mikor, mit, hova, melyik rekeszbe. Lassan segítség nélkül már ültetni se fogunk tudni. Nahh... elmondtam amit szerettem volna.

hóóvirág, bigmami56, Akela és 33 más kedveli ezt.
  18. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nemcsak a terület, de néhány állat is: pl: a farkasól, a tojásból kikelt táltos stb. :)

19. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

aztaaaaaaaaaaaa..........................:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

osztrak12, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Ez akkor lenne igazán segítség a BP részéről, ha kibővítenék plusz egy gyémántrekesszel a bónuszrendszert, mert így vagy a Vámpírszérum használható, vagy a RACS.
    Persze lehet olyan megoldás, hogy az ember cserélgeti betakarítás előtt a két gyémánt bónuszt, hogy a Teliholdas eventek idején a normál farmok terményeit is tudja plusz kettővel növelni, de ez bizonyára nagyon sokba fog kerülni. Ráadásul ez a Pinkie Pie-t is szerintem hazavágja, mert így semmi értelme növelni a bónuszok hatóidejét.
    (általában a RACS-ból egyszerre felhasználok 10-12 darabot plusz egy Pinkie Pie-t, ez kb. két hétig meg is oldja a gyémántrekesz kihasználtságát)
    De hát senki nem állítja azt, hogy minden újítás kijavítja ez előző status quo összes hibáit, erről hirtelen Orwell Állatfarm című könyve jut eszembe, abból is egy mondatrészlet: "négy láb jó, két láb rossz"

Domos52, Maszatka47, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.