Visszajelzés Teljes sebességgel előre! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Ma indul egy ültetős event. Holnap újabb. Közös területek, de még véletlenül sem azonos érésidejű gazokkal. Hétvégén kinyit a teliholdas kert. Kellene még egy retro event is közben, hogy teljes legyen a kép.
    A nyeremények között ládák, pörgetések, titokzatos akármik. Csupa olyan dolog, ami vagy jó, vagy nem. Inkább utóbbi.
    Sok sikert annak aki csinálja, nekem egy ültetős event is elég egyszerre.

Lujza53330, barbi021951, Marisoli és 25 más kedveli ezt.
  2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én is erre gondoltam, és még beleférne szerintem egy tenyésztős event na és persze a vonat is jöhetne csereólakkal és fákkal meg egy-két titokfa vagy titokól. Azt hiszem lassan kezdek besokallni és kezd nagyon elegem lenni ebből. Már nem tudja a BP hogy mit csinál.

Lujza53330, -W-595-, Gio és 34 más kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szavazás és event mennyiségek hátteréről:
    Bizonyos kategóriájú moderátoroknak megszámlálhatatlan visszajelzést kell küldeni a központ irányába 1-1 event/új dolog kapcsán.
    Szavazást Mi kezdeményeztük, hogy alá tudjuk támasztani az állításainkat, mint amit a többi nemzet moderátora is állít, hogy sok az event.
    Ennek az lett az eredménye, hogy ígéretet kaptunk az event mennyiségek csökkentésére, de erről tudni kell azt is, hogy több hónappal előre tart a tervező csoport, így sajnos ez egyik pillanatról a másikra nem megy.
    Bizakodjunk benne, hogy valóban csökkenni fog az eventek mennyisége. (Mennyivel tartanak előre, én azt annyira nem szívesen mondanám el, mert abból lehetne következtetni a várható időpontról.)

Pénz téma: Erről nem szeretnénk hallani, egyszerűen OFF. Senki nem kényszerít arra, hogy pénzt költs, aki így szeretne tenni, annak pedig ne turkáljunk a zsebében.

barbi021951, pisti243, Maszatka47 és 33 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek ! :):):) Na nekem most lett sok, vagy sokk. Minden eventet végig viszek, de ezt a kettőt párhuzamosan, egyelőre a maradék kedvem is elment. Át kell gondolni alaposan , de a fejemben egyelőre káosz van. :music::music: Tudom, hogy az eventeket nem kötelező csinálni, de most nálam kiverte a biztosítékot. o_Oo_Oo_O

Majd kitalálom, valahogy úgy is lesz. / mint mindig / :music::music::music:

máriamargit, Lujza53330, -W-595- és 35 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ez egy kicsit izgalmasabb, mint a másik. A gyárakat még nem értem, így visszabattyogok a leírásba.
    Erősen hajazik a robotikára.

Megvan. Van ház is, gyár is. Nahát!

És nem kell kiváltani minden mezőt a felhőért. Ha-ha-ha!

12, 20, 21 is kihagyható első ránézésre!

Na, kell terezni egy útvonalat, amiben minimális a gaz és kész!
    A felhő fontos, a többi felejtős. Csak, ha muszáj!

Utoljára szerkesztett: 24.4.18
    -W-595-, barbi021951, Imi* és 20 más kedveli ezt.
  6. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    A hétvégén még jön a Telihold is! ;)
    És még ezt is megolvashatod: https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-942#post-858123

Sziasztok!

Eljutás a 6,15,24-es ajándékozó gyárakhoz: én ebben a sorrendben megyek, azért írtam így.

15-ös: PP - 10 óránként
    1. 2 sín
    12. 800 EN.
    11. 800 EN.
    14. 2 vágány
    15. 6 vágány
    Összesen szükséges: 178 sín, 4240 EN. (Benne van a 8 malomtermék szükséglete is!)

24-es: SzTáp 10 óránként (1-es már megvan!)
    21. 1 vágány
    20. 1 vágány
    23. 60 sín
    24. 3000 EN.
    Összesen szükséges: 104 sín, 3660 EN. (Benne van a 2 malomtermék szükséglete is!)

6-os: AB 20 óránként (1-es már megvan!)
    2. 40 sín
    3. 40 sín
    5. 1200 EN.
    6. 200 sín
    Összesen szükséges: 280 sín, 1200 EN.
    :p

Sonche, mimi, -W-595- és 23 más kedveli ezt.
  7. gtamas44

gtamas44 Utánpótlás-írogató

Egyetértek veled,két event egyszerre és ilyen sok növénnyel röpivel nem éri meg csinálni

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event kezdése után 10 órával elég nehezen lehet mindkét gyárat aktiválni. Persze meg lehet venni a kosarakat, de annyi pénzért lehet venni party pörgetést vagy szupertápot és akkor nincs az ember géphez kötve éjjel-nappal.

Maga az event mechanikája tetszik - még szórakoztatónak is mondanám - de a két event üti egymást. 3 területre sok ennyi eventgaz és a különböző érésidő miatt nappal szinte óránkénti belépést követelnének az eventek.

Szemezgetek mindkét eventből - hiába no, nekem a farmos életem mellett valós életem is van és a kettőt egyre nehezebben lehet összeegyeztetni egymással.

Fatther, nyirjeseva, Marika312 és 32 más kedveli ezt.
  9. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Aki kitalálta ezt, az mondja meg, hogy lehet azonos területen két növénytermesztős eventet megcsinálni egyidőben, ráadásul az előzővel is csak most leszek kész, így hosszú érésűvel sem tudok felkészülni rá. És a termelendő növény mennyiség sem csekély. Mindez azok miatt van, akik az event kiírásakor rögtön lereagálják, hogy 2 nap alatt készen lesznek vele. Könyörgöm, legalább 1 napot hagyjunk ki 2 event között, és pláne ne legyen egyszerre 2 ültetős!
    Felhúztam magam rajta, lehet mindkettőt kihagyom és inkább kimegyek a szabadba.

Fatther, KabalaBabus, nyirjeseva és 34 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Persze a következő eventhez, kirakom azt a pár ólat és búzát vetek!Nálam így leszxD

Fatther, fregolinyi, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Ez így màr valami.:p Közös taktika kell, mert mindkettőt megcsinàlom. A kezdetekre nekem külön nehezítés is jut, még mindig tabon jàtszom, pannizni rémàlom, de mivel az időm is kevés, így ma felszaporítom a màsik növényt, az megy talàn 1 kört az összes területen, utàna csak a bahàn, mert a farmra megy a lóhere a holnapi kezdéshez. Csütörtökön màr tudok normàlisan jàtszani, próbàlok gyorsan eljutni a gyàrakig, utàna meg itt a hosszú hétvége. Gazolàs, palàntàzàs, pàr órànként aratàs. Remek.:D

Imi*, mimi, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  12. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Én még nem " írtam le" ezt a két eventet, bár csodálkoznék, ha az egyik eventnövény adna úgy felröppit a másik kezdésére, mint a hosszú növény meg a fák....esetleg lenne a sok okos, ügyes és segítőkész jó matekos közül valaki, aki szétbontaná a két eventet időrendben és a ma indulót holnaptól csak a bahára számolva? Kiskockán, majdnem teljes zuhataggal? Tudom, hogy nem kérek keveset, de hátha :) Előre is nagy nagy köszi, ha lesz vállalkozó :)

13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    A megjegyzésem nem a moderatoroknak szólt, hanem a bp-nek. A pénz ügyében, meg nem turkálok senki zsebében hanem egyszerüen felháborít hogy már nem lehet kisebb befektetéssel játszani. 2010. óta játszom és minden eventet élveztem, és már nagyon sokat költöttem erre a játékra, de mostanában már nem ez a tendencia hanem az hogy elüldözik a régi és új játékosokat.
    Ezért nem fogok most eventezni, mert egyszerüen sem időm, se annyi kidobandó pénzem nincs hogy egyszerre ennyi eventet vigyek. Szerintem ezeket a bejegyzéseket nem törölni hanem a bp. felé jelzésnek kellene továbbítani, hátha változtatnak a tendencián. Mint már írtam a holnapi eventet csak a 15/24 szintig viszem.
    Ennyi:sleepy:

_Dandó_, fregolinyi, spagetti24 és 20 más kedveli ezt.
  14. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Most jutott időm az ismertető elolvasására, mert a valós kertemben is nőnek a növények és a gaz (hiába öntöztem meg a sárgarépámat, nem lett látványos a növekedése sajnos :p)
    Úgy gondolom, belevágok mindkét kihívásba, próba cseresznye. Nem fogom erőltetni egyiket sem, jutok, amíg jutok, már a felhősor elérése sem cél, persze örülni fogok, ha meglesz, de menet közben pár dolgot azért összeszedek.
    Legalább mindkét eventnövény érési idejét szinkronizálhatták volna könnyítésképp! Én is hiányolom a munkáskuponokat, persze van még raktáron, de minden véges...
    Szóval addig és annyit játszom, míg örömöm telik benne, de mérges sem leszek, ha ezt most nem sikerül összehozni, nem kihagyhatatlan ;)

fregolinyi, meszimarsi, Ria23 és 14 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha két gyár megvan, akkor a harmadikhoz vezető úton már lehet menni a dekort/felhőt tartalmazó mezőn keresztül is. A Te sorrendeddel az 5-ös kihagyható, helyette mehet a 4-es egy dekorért.
    Ha valaki a felhőig megy, akkor inkább a 15-öshöz vezető utat érdemes utoljára hagyni, és a 14-es mező helyett a 13-ason keresztül menni.

Útvonalterv csak a felhőért
    I. 1-2-3-5-6: megvan a kék gyár (1200 növény, 282 sín)
    II. 21-20-23-24: megvan a piros gyár (3660 növény, 104 sín)
    III. 12-11-13-15: megvan a felhő és a zöld gyár (7080 növény, 132 sín)
    IV. 7-8: Villámvonat dekor (3000 növény)
    V. 19-18-17: napvonat dekor (1980 növény, 132 sín)
    VI. 25-26: Pegazus expressz dekor (180 sín)
    Összesen: 16920 növény és 830 sín.
    Az V. pontban lehet 16-17 sorrendben is menni; ugyanannyiba kerül, csak más a nyeremény.
    A IV, V, VI pontok tetszőleges sorrendben teljesíthetők.

Kimaradt: 4, 9, 10, 14, 16, 22, 28; ebből lehet még mazsolázni. Van benne két felhőre nem kellő dekor, titokfák és titokólak, némi KK és FP, valamint 10 felszereléses láda.

maniszla, Forradalom, -W-595- és 49 más kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sok sikert kívánok mindenkinek aki eventezik!

meszimarsi, genka53, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  17. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

Na ettől eltekintek, a két event az egyebekkel, ez már sok, csinálja aki akarja, sok sikert.

Lujza53330, fregolinyi, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  18. dagi18

dagi18 Fórumelemző

[
    Szia!
    Igen igazad van, ugyanakkor az enyémben az volt a szempont, hogy minél hamarabb elérjük a gyárakat. Akkor esetleg többször lehet beszedni az ajándékot.
    Ha a 4-esen (3300 EN. és 220 sín) keresztül megyek a 6-osra, ill. ha a 13-ason (3500 EN.) keresztül megyek a 15-re akkor az egy kicsit több EN-t és felrepit kíván.
    :)

meszimarsi, genka53, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze, mindenképpen a három gyárhoz kell előbb odamenni. Ez szerepel Nálad is meg nálam is. Ha két gyár már megvan, akkor a harmadikhoz már kétféle úton is elérhetünk. Mivel a 13-as a felhő, így a zöld gyárat hagyva a három közül utoljára, kimaradhat a 14-es mező, ami két vágány lenne 25 KK-ért. Így ha valaki nem csak a gyárakig akar menni, hanem a felhőig, akkor ez az útvonal összességében takarékosabb.
    Azt, hogy a gyárakat milyen sorrendben akarom felkeresni, függ a felrepitől is! A kékhez kell a legtöbb, több, mint a másik kettőhöz együttvéve. Ebből a szempontból azt érdemes utoljára hagyni.
    Ha viszont a növények szaporodását tekintjük, akkor a 6-24-15 a jó sorrend, mert a 15-höz kell a legtöbb növény.

meszimarsi, genka53, dagi18 és 10 más kedveli ezt.
  20. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Amikor először benéztem ide a csevegőbe, már több oldal volt, most csak kettő, mi történt hova lettek e bejegyzések?

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.