Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok, a kérdésem: hogy lehet 45000 értékű vonalat összehozni? Nem alakzatot, hanem vonalat. Szinte a teljes táblát össze tudtam kötögetni, teleraktam rákokkal, alig maradt ki pár kocka, mégsem sikerült. Mi a megoldás?

farmerSS kedveli ezt.
  2. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Eddig nem jutott időm a csevegőt olvasni, ami elég sok oldal lett és a videóval kapcsolatban lenne egy kérdésem (ha már meg lett beszélve, bocsi)!
    Szóval bemutatta, hogy lerakta a figurákat és megkapta a jutalmakat alul kipipálva. Viszont amikor a nagy alakzatot tette ki, akkor csak a halmozott nyereményeket lehetett látni, amibe a haladási sor is benne volt.
    Engem az érdekelne, hogy ilyen esetben minden olyan nyereményt is megkapott, ami megfelelt az alakzatnak? A "hozz létre egy vonalat, aminek 10000 az értéke" - szóval ezt nézte ki, de van olyan is, hogy 15000 az érték, ill. az okosfüles laborfejlesztés egy 30 darabból álló alakzat létrehozása (ez meg is volt a videóban). Viszont én nem láttam a nyeremények között a függönyt, így nem tudom, mit is kapott pontosan!

Köszönöm, ha felvilágosít valaki ez ügyben!

farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Van nyitott és zárt vonal. A zárt vonalat alakzatnak is nevezhetjük.

A 45 ezer értékút én egy teljes körrel pipáltam ki.
    Itt nem baj, ha túlhaladja, csak kevesebb ne legyen.

PalMa, Arrah, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

genka53 kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A függönyt azért nem láttad, mert ahhoz tűpontos megoldás kell.
    29 állatot kell körbekerítened úgy, hogy 30-as szorzó legyen, mielőtt felengeded az egeret.
    Nekem ma reggel jött össze, de tegnap este majdnem agyvérzést kaptam ettől a feladattól.xD

Spanlotus776367, genka53, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Mindenképpen jobban jársz ha teljesen körbekerited. A pontod is több lesz és kevesebb palack kell hozzá. Én igy csináltam legtöbbször teljesen körbekeritettem és igy sikerült hamar végeznem. Gyakorlatilag az utolsó feladatokat a bal oldalon csak igy csináltam, teljesen körbekeritve.

genka53 és szekulagábor kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszi, de akkor ez így nem jó. A vonal nem alakzat. Szándékosan nem kötöttem össze a kezdő és a végpontot. A buborékokban teljesen magyartalanul, és ezek szerint hibásan van leírva. Egyébként a jel is vonalat mutat, nem alakzatot. Most elpocsékoltam rengeteg dolgot. Jó lenne tisztába tenni. Dühös vagyok, mert egy sima nagy körrel meg lehetett volna.....

Lizikertje, Arrah és farmerSS kedveli ezt.
  9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én egyszerűen megoldottam. Teljesen körbekeritéssel (a kezdéstől) csináltam addig, mig amig csak azok maradtak meg amiket pontosan kiszámolva kellett megcsinálni. És abból nem sok van. Azt utána gyorsan meg tudtam csinálni. És amikor a jobb oldal a feladatokkal kész lett utána a bal oldalt szintén teljes körbekeritéssel csináltam meg.

vihence, szekulagábor, Othep és 4 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Értem a "mérgedet", de csak vonallal sehogyan se tudnál 45 ezer pontértéket összehozni, mivel ha nem zárod be a vonalat, akkor minden állatka csak 10 pontot ér.
    Pontozás
    • Minden állatka 10 pontot ér.
    • Egy nyitott vonalért a vonalban található állatkák pontszámának összegét kapjuk.
    Komolyabb pontszámot zárt vonalakkal érhetünk el.
    Ezt úgy tudjuk létrehozni, ha a vonalunkat azonos állatkával indítjuk és zárjuk.
    Ilyenkor a vonalban lévő és a bekerített állatkák is 10-10 pontot érnek, ezeket összeadjuk, majd megszorozzuk a bekerített állatkák számánál eggyel nagyobb számmal (+1).

vihence, genka53, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én is, bár még csinálom tovább, mert egész megkedveltem ezt a játékot, szóval körbekerítettem és mondtam:
    - Aki bújt, aki nem, megyek! :D

Blue-dream, genka53, .julia0905. és 3 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A bónuszos dekorok nem cserélhetők.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :)

Ezzel az agyvérzéses dologgal nem voltál egyedül. Engem is hasonlóan kerülgetett a gutaütés.
    Dolphin mod képe alapján értettem meg a feladatot, amit itt is köszönök.

Az eventtel készen lettem, az utolsó 5 szivárvány kacsa volt amit megoldottam, mert állandóan elhasználtam* a növényeket másik állatokhoz.
    Csapjatok le, de nekem tetszett ez az event élveztem, hogy ennek a minijátéknak a történetében előszőr tudtam teljes táblákat körülkeríteni :)

Ha lehet még folytatni szeretném, mert tetszik :D Szóval az értékelésnél megy tőlem egy 10-es.

Szerk. oka: képet illesztettem be :)

Utoljára szerkesztett: 22.3.25
    PZoli64, PalMa, vihence és 6 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Lépj ki majd vissza, de lehet elég egy frissítés és látni fogod az eventórában is meg ugye a földeken a db számot.

15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

https://ibb.co/TnPfSW3 Igen, ezért kérdeztem, mert nem értettem, hogy lehet összehozni. Két különböző jel... De köszi!:)

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia!
    Ez a két jel külön-külön feladatokat jelöl, nem lehet és nem is kell összehoznod. Mindkettőt kéri a feladat, külön jutalmat is kapsz értük, ha teljesülnek :)

zsani_apja és farmerSS kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tudod folytatni-játszani, csak azért már nem jár semmi. Ezért jó, hogy van egy kicsim, amin folytathatom.
    Igen, sokkal jobb ez a fajta mini-játék, mint az előzőek voltak.
    Nálam a teljes körbekerítés(ek) vitte a pálmát és alig kellett állatokat cserélni.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Láttam én már csodát a játékban. Minden cserekor egy hasonlóra várok. Egyszer csak bevonzom. :)
    halo!
    Ajajj, bele kell húznom. Egy százassal előtted vagyok. :D :p

genka53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  19. agikka

agikka Aktív író

Meg tudná-e nekem mondani valaki, hogy a 45000 pont mennyi szorzóval érhetö el , mert nekem 49es szorzóra 39000 pontot adott, köszönöm

20. -gyöngy-581

Nekem is van kicsim, párhuzamosan csináltam ott is, mindent ugyanúgy a vásárlást kivéve :) Oda várom a hétfőt és a szupertrágyára ható felhőt szeretném megvenni.
    Az enyém egy picivel többre sikerült, mint amit a számlálód mutat.
    Bele kéne húznod egy aprónyit :D

GA-BI-O-Farm, farmerSS és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.