Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ebből a két mondatból nem tudom pontosan mire gondolhatsz. Kérlek, pontosítsd melyik küldetéssel, feladattal van a problémád, hogy segíteni tudjunk, mi a teendő.
    Megértésedet köszönöm!

2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm! Tehát bármihez használom számolja? Bocs, de lassú a felfogásom.

3. Dolphin

Szia,
    nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "bármihez használom, számolja?"
    Amint azt az ismertetőben megírtuk, a Szivárványszínű kacsa egy Bónusz állat. Ezt bármelyik másik állattal tudjuk kombinálni egy vonal / alakzat létrehozásakor. Amennyiben a megalkotott vonalnak része egy vagy több Szivárványszínű kacsa, akkor az beleszámít az alábbi küldetésekbe, ha a vonalért/alakzatért megkapjuk a pontot: "Távolítsd el a következőt: 10 db Szivárványszínű kacsa" és a "Távolítsd el a következőt: 60 db Szivárványszínű kacsa".
    Fontos, hogy a bekerített állatkák, amelyek nem a vonal részeként esnek le a tábláról, nem számítanak bele ebbe a küldetésbe.
    Ha ez a válaszom nem segített, akkor fogalmazd meg kérdésed egyértelműbben.
    Megértésedet köszönöm!

Kiegészítés - hozok egy képet egy kész alakzatról: itt a vonalban a Rákocskák mellett 4 db Szivárványszínű kacsa van, ez beleszámít, a pirossal jelölt az a bekerített állatkák része, az nem számítana bele a küldetésbe:
    upload_2025-3-26_17-8-31.png

Utoljára szerkesztett: 26.3.25
    Lenczy és Swartsch kedveli ezt.
  4. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszi a választ ,de a haladásnál miért nem lehet a feladatokat csinálni?....hisz ott van a felhősor is.szió

5. Dolphin

Szia,
    mi az, amit nem tudsz csinálni?
    A felhősorhoz és a rá való dekorokhoz semmi másra nincs szükség, mint a két hét alatt a felröppenőkből összesen 70 db Búvárpalack malomterméket kell létrehozni, s egy - egy malomtermék segítségével minimum 3 állatkából álló vonalat megalkotni.
    Ez 5 állatkából álló vonal:

Semmi más teendő nincsen.
    Nem kell alakzatokat létrehozni, nem kell pontokat számolni. 70 db ilyen vonalat létrehozol és megkapod a haladási sáv jutalmait.
    upload_2025-3-26_17-35-43.png

Hogy hol tartasz a haladási sávban, meg tudod nézni az event ablakban, ha baloldalon felül a kis dobozra kattintasz:

upload_2025-3-26_17-37-21.png

A Küldetések és a Játékpont szerinti jutalmak azok plusz dolgok, nem kötelező vele foglalkozni, ha a Játékosnak csak a felhő és a rávaló dekorok megszerzése a célja.

Gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, ha konkrét segítségre van szükséged.
    Még van egy hét az eventből, sok sikert!

genka53, Swartsch és inanna11 kedveli ezt.
  6. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. A bal oldali Haladás táblázattal nem boldogulok. Vagy túl öreg vagyok, vagy hirtelen ennyire romlott a felfogóképességem... Az a feladat, pl. hogy "Hozz létre 10 vonalat" Egyszerűen nem értem, mit kell csinálni. Csináltam egy vonalat 10 db állat összekötésével. Nem adta meg a jutalmat. Aztán csináltam egy alakzatot 10 db állatka összekötésével. Arra sem adta meg. Nem értem, mit kellene csinálnom.

7. Dolphin

Szia,
    az a feladat, hogy 10 Búvárpalack felhasználásával alkoss 10 db bármilyen vonalat, ami legalább 3 alakzatot tartalmaz.
    1 Malomtermékkel egy vonalat tudsz alkotni. Az teljesen mindegy, hogy nyitott vonal, vagy zárt vonal (azaz alakzat).
    Ez például egy 5 állatkából álló vonal:

A lényeg, hogy minden egyes alkalommal amikor kapsz pontot, akkor készült el egy vonalad.
    A felhőhöz így 70 db Búvárpalack malomtermékre van szükséged, amivel 70 db vonalat vagy alakzatot kell létrehoznod.

Sok sikert!

genka53, oxalen, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Nem hittem volna a jobb oldal meg van és még 17 palack és kész az egész!
    Szorítok mindenkine!

genka53, inanna11 és Dolphin kedveli ezt.
  9. Menitala

Menitala Fórum mestere

menitala ID 6253786
    Valamit még mindig nem jó csinálok? 40 vonal egyenlő 40 állat érintésével vagy össze is kell kapcsoln? Az is kérdés 40 éllat vagy 39- Bocsánat, régi játékos vagyok - de most leblokkoltam! Köszönöm a segítséget! üdv.

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, segített a válaszod, sikerült a 60 kacsa kipipálása!

Dolphin kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    félreértelmezed.
    1 vonal minimum 3 állatka összekötésével jön létre. Teljesen mindegy, hogy nyitott vonal vagy zárt vonal (amit alakzatnak is hívunk) amennyiben a Bal oldali haladási sávhoz van rá szükséged.
    1 vonal létrehozásához 1 Búvárpalack malomtermékre van szükséged. Amint elkészült a vonal, megkapod a pontokat, s a számláló 1-t növekszik - piros 1-sel jelölve (a képen a 0/80 helyén 1/80 lesz). Amint felhasználtál 5 db Búvárpalackot, megkapod az első jutalmat (2-es számmal jelölve) és 5/80 lesz a számlálóban:
    upload_2025-3-26_18-6-29.png

Ha csak a felhőre és a rávaló dekorokra van szükséged, az event többi része nem érdekel, akkor csak annyi a feladatod a két hét alatt, hogy létrehozol a felröppenőkből 70 db Búvárpalackot, s mindegyikkel létrehozol egy vonalat, azaz összekötsz minimum 3 állatkát.

Ha más célod is van, akkor érdemes nagyobb vonalakat, alakzatokat létrehozni, ahhoz ajánlom ezen bejegyzések elolvasását is:
    - Csevegő 1.
    -
    Csevegő 2.

Ha ellenőrzést szeretnél kérni a farmodon, akkor Segítségkérő topikban jelentkezz. Köszönöm!

Sok sikert!

Luminary kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Dolphin modinak egy területnyi arany delfin jár a türelméért. :inlove::inlove::inlove:

nolina1965, Blue-dream, Fuhur és 21 más kedveli ezt.
  13. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

sZIASZTOK!
    ugyanez a gondom ! többszöri próbálkozásra se adja ! most legutóbb- pár perce, 58 !!! darab állat volt ósszekótve. megnézznétek, h mi a gond?
    mit nem csinálok jól: ha ennyi szorzót ad, és mégse haladok? vagy sok lett volna a kacsa benne?

Gazda: Boccio71 ID: 21211759

14. Dolphin

Szia,
    melyik küldetéssel / feladattal van a problémád? Mivel az én egyik válaszomat idézted, így nem tudom mire gondolsz, hogy Neked is ez a problémád, hisz az egy megoldás az egyik küldetéshez.
    Kérlek, gyere át egy Segítségkérő topikba, ha ellenőrzést szeretnél kérni, mert ahogy már sokszor leírtuk a Csevegő nem erre van kitalálva.

Az olyan küldetésnél, ahol az a feladat, hogy "Szerezz 12 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül." - ott nem lehet sem több, sem kevesebb a szorzó értéke. Csak pontosan annyi, amennyit a feladat kér. Ennél a küldetésnél 11 állatkát kell az alakzatba bekeríteni, úgy kapunk x12-es szorzót.

A küldetésekhez segítséget többek között ezen bejegyzéseimben találsz:
    - Csevegő 1.
    - Csevegő 2.

Várlak a másik helyen.

inanna11, Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  15. Zaranoff

Zaranoff Utánpótlás-írogató

Szép estét!

16 farmon teljesen másképp adja a felröppenőt. Legjobban a 91-98 szintek között adta/adja. A 220. szint felett sokkal rosszabb, pedig ott aztán van minden rúna / Panni is beadva /. Csak vízzel ültettem, trágyára nem áldoztam és zsinórban arattam a farmokat.
    Mindenhol a nagy terület és mellé a kisebbek lettek kitéve, kézzel aratok. Így könnyebb.
    Van ahol 47 játék van kész, van ahol 37.
    Hétvégére tervezem a befejezést mert meguntam..
    Az utolsó feladatoknál járok a pontgyűjtésnél és a feladatoknál is.

16. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok.ha befejeztem a feladatokat akkor mar hiaba jatszom nem ad semmi nyeremenyt?

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a rák melletti számláló számlál tovább, jutalmat nem kapunk érte már.

genka53 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

játszani jóóóó:inlove:most kacsákat gyűjtögetem... hátha sikerül telerakni a táblát velük;)

19. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Inspiráltál.... :p;)

Fuhur, maszilva, Luca_511 és 10 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nagyon jóóóóó:inlove:
    én még messze vagyok tőle... de talán a végére meg lesz;)

Kuzdern, genka53 és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.