Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Most világosodtam meg. Amikor vége lesz ennek az eventnek, mindannyian mezőgazdasági technikusok leszünk. Megúsztuk azt a sok év iskola padban ülést. :D

.julia0905., PalMa, Acca68 és 2 más kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Azért nem történt semmi, mert 12-nek kell lennie a szorzónak.
    És ez úgy valósul meg, ha a körön belül 11 állatka van, mert a 12. szorzó maga a körvonal.
    Amikor összeérnek a körvonalak megjelenik a szorzó, csak nem szabad a vonalhúzó egérgombot elengedni, hanem a másik egérgombbal meg kell szüntetni az alakzatot.
    És akkor így tudsz próbálgatni.

Hogy a tuti tippeket ne veszítsd szem elől, tedd az oldalakat a könyvjelzők közé, vagy esetleg mentsd ki őket egy külön dokumentumba.
    De tényleg kérdezz bármikor, ha nem akarsz ilyesmivel élni. :)
    A farm mindig is olvasós játék (is) volt.
    Remélhetőleg legközelebb figyelembe véve a visszajelzéseket, és jobban ügyelnek a fordításra.
    Több minijáték-mechanika is sikeressé formálódott már a visszajelzések hatására.
    Ne add fel, még mindig rengeteg idő van hátra. :)

vihence, Alma1956, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma végleg bezártam a lakókocsi ajtaját és a kulcsot visszaküldöm a feladónak :)
    A kicsimen is végeztem az eventtel :)

Köszönöm azt a sok segítséget amit itt kaptam a csevegőben, hálából készítettem két záróképet:

https://kephost.net/p/MTg2MTE1OQ.jpg
    https://kephost.net/p/MTg2MTE2MA.jpg

Szép volt, jó volt, elég volt :D

Kitartást azoknak akik még mindig játszanak és sok sikert :) Találkozunk a jövőhéten veletek ugyanitt :)

PZoli64, Sali~*.*, Ecóka1 és 3 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, had kérdezzek egyet. Tudom, hogy nem segítségkérő topik, de ha már egyszer idekerült, akkor itt kérdezek. Köszi, ha elnézed most ezt nekem.
    [...]a körön belül 11 állatka van, mert a 12. szorzó maga a körvonal.[...]

Ezzel nem boldogulok egy ideje, minden küldetés már készen van.
    Vagyis ez azt jelenti, hogy nem 30 állatkát kell összekötni, hanem 30 állatkának kell lennie egy körön belül?

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  5. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm
    . Köszönöm a választ. A nagy néztetet a külső részen teljesen zártra keritettem, kaptam is vagy 56 000 pontot, de a fejlesztést nem. Azért kérdeztem, hogy ha igy nem volt meg a 30 -as zorzó, akkor hogy tovább? Egy nyugdijas vagyok, bocsánat , ha értetlekedem. :inlove:

6. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Igen! Vagyis 29-nek, mert a 30. maga az alakzat.
    Ha "szorzót" kér, akkor mindig olyan zárt alakzatot kell készíteni, ahol a bezárt állatkák sarkában az a szorzó szerepel, amit a feladat kér.
    Jelen esetben 30X legyen a kis állatkáknál.

genka53, Sali~*.*, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szuper megvilágosodtam :D Köszönöm szépen :)

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Kérlek, hozz valamelyik Segítségkérő topikba farmnevet és ID-t, és segítünk megoldani a feladatot. :)

Sali~*.*, PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

zsóka56 ID: 1412578

10. Othep

Köszönöm az adatot.
    Bár nem egy Segítségkérő topikba hoztad, pedig a Csevegő nem segítségnyújtásra van kitalálva.

A kolléga által zölddel jelölve 5 helyre be kellene tenni Rózsaszín nagyszemű tonhalat, utána pedig így összekötni őket, ahogy azt a sárga nyilakkal jelölte. Így pont 29 állatka lesz a zárt alakzaton belül.

Ha ez alapján sem boldogulsz, akkor tényleg Segítségkérő topikba gyere át kérlek, és adj felhatalmazást ennek a küldetésnek a megoldásához általunk.
    Csak ebben az esetben legyen hozzá majd elég állatkád, keverj a malomban.

upload_2025-3-29_20-28-36.png

Ez mellett még két küldetésed van vissza:
    - Hozz létre egy vonalat 10 darabkából.
    Itt nyitott vonalat kell létrehozni, ami pontosan 10 állatkát tartalmaz, ha lesz benne a Szivárvány színű kacsa is, akkor azt is bele kell számolni a 10 darabba.
    - Hozz létre egy vonalat, amelynek az értéke:
    45.000 játékpont megszerzéséhez javaslom, hogy az egész játékmezőt kerítsd körbe.
    Fontos, hogy alakzat legyen, azaz érjen össze a kezdő és a végpont.
    Ezzel biztosan megvan a szükséges pontszám.

Sok sikert. :)

vihence, PZoli64, zsóka56 és 13 más kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm a segítséget.
    Valahogy kiverekedtem a problémásokat. :)
    Egyik farmon 4 körbekerítés kell, bármekkora, másikon 17 , aztán minden megvan. Elfogytam a lehetőségekkel, de meglesz 1-2 nap alatt az már.

Fuhur, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt :) Nahát, ezt nem volt könnyű összehozni,
    de végül is sikerült és most már minden megvan ami kellett. :D Köszönöm szépen a segítséget neked is és @Othep -nek is.

Sali~*.*, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  14. karesz

karesz Fórumprofi

Jó reggelt kívánok! Ha mindkét oldal megvan, akkor már csak örömködni lehet ajándék nélkül?

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Végre végeztem (vásárlás nélkül), így a végére azért unalmas lett, mert a pontok és a kirakandó elemek már rég megvoltak, csak felröppenő kellett már a vonalakhoz!
    Persze a hétvégi küldetés is felröppenőre van tervezve, de ez összetettebb volt és csak azért ültetni napokig, hogy végre legyen belőle annyi malomtermék, ami kell a végéig és a növényekkel semmit se tegyünk, hát?!
    No mindegy is, megvan, bár a felröppenő is elég szélsőséges lett: csak 1×1-en ültettem, a legkevesebb 15 db volt, míg a legtöbb 34 db lett! Nem tudom hogyan állították be ezt, de százalékos arányban tekintve ekkora eltérést még sosem tapasztaltam!
    Viszont hogy pozitív is legyek, a minijáték eme formája sokkal jobb volt az eddigieknél, így nálam ez az event 10 pontot ért!

Aki még nem végzett, annak kitartást hozzá, érje el mindenki a kitűzött célt! Szép napot!

csio70, Ecóka1 és zsani_apja kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Annyi képet csináltam az event alatt, hogy legközelebb ebből megélek. :D

Rovarokat a chemotox támogatta. :D

genka53, Sali~*.*, Ecóka1 és 5 más kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.
    Igen.
    Jutalmad a játék öröme. :)

18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Tegnapi nap folyamán én is befejeztem, felhő aktiválva, de a Piccoló ládákat még nem tettem ki. Azért hogy a terület ne maradjon üresen továbbra is ültetem és a felröppenőből gyártom a malomterméket. Majd átváltják, mivel további jutalom nincs! A küldetések játék közben teljesültek, függetlenül attól, hogy akartam-e. Egyedül a 30 bekerítés maradt meg. Később azt is teljesítettem. További sok sikert aki még játszik.

genka53, Fätum, Othep és 2 más kedveli ezt.
  19. terrdora

terrdora Fórum ismerője

:) :D ez is megvan!

genka53, csio70, soresne és 8 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Egy ideje már én is csak örömködöm.;):)
    [​IMG] :inlove:

genka53, csio70, karesz és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.