Visszajelzés Tengerparti Party - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 13.8.25, 09:15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ki tudod váltani a leadás gombra kattintva, piros nyíllal jelöltem, hogy mely mezőket tudod kiváltani, mert van hozzá elegendő Nyári zsetonod.
    upload_2025-8-14_16-53-30.png

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Sajnos, a Leadás gomb - nem jelenik meg nálam, ezért nem tudom beadni, köszönöm a válaszod, de még mindig csak várok a gombra - már kiléptem, visszaléptem, frissítettem, semmi nem történik.

3. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Elnézést kérek, lehet, hogy a melegtől már nem látok rendesen, a ládát nem vettem figyelembe, köszönöm szépen.

4. butya

butya Fórum-zöldfülű

Köszönöm . Ez elkerülte a figyelmemet.

5. Littlelies

Littlelies Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Krokodilszobor kiváltva, frissítve. Tenyésztése nem lehetséges.
    Littlelies ID:3620710

6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A krokodil-tenyésztés szobrot kell kiváltani.
    A szentélyben a legutolsó szobában (alsó jobb lent nyíl oda visz)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Littlelies

Littlelies Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, közben rájöttem. Mondjuk picit fura, hogy az ajándék szobor előbb volt.

farmerSS kedveli ezt.
  8. Marcsi6527

Marcsi6527 Utánpótlás-írogató

Szia! Akár mit csinálok, nem tudom kiváltani a krokodiltenyésztés szobrot. :(
    Mit tegyek?
    Marcsi6511 ID53220807

9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Utolsó kamra. Oldd fel az új kamrákat és ki tudod váltani, bőven van hozzá aranybanánod.
    Képen jelölve: upload_2025-8-14_22-33-40.png

Kuzdern, farmerSS, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Marcsi6527

Ezt tudom, de inaktív! Szürke! :( Már mindent feloldottam, amit lehetett.
    Marcsi

11. Marcsi6527

Sikerült! Köszönöm! :)

12. pocok

pocok Utánpótlás-írogató

Nálam sem műkődik a krokodil tenyésztés pedig kiváltottam mindent, a gépet újraindítottam.
    Farmnevem: Linda_ ID: 2167985

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék tájékoztat felugró ablakban, hogy mi a hiba. Ha rákattintasz a krokodiltenyésztésre a tenyésztelepen, akkor kiírja, hogy nincs aktiválva a tenyésztés a Maja majmok szentélyében.
    upload_2025-8-15_9-28-18.png
    Ha, már ott vagy a 16-os -leges-legutolsó kamrában - ahol egyetlen szobor van kiváltatlan, az lesz a Krokodiltenyésztés. Nyugodtan kattints rá, ki fogja írni, hogy először szerezd meg a jogot, hogy ide beléphess! Piros nyíllal mutatja, hogy hova kell kattintanod.
    upload_2025-8-15_9-37-31.png

Ha, rákattintottál, akkor kiírja hogy 25 AB-ért szeretnél-e belépni. Természetesen, igen. Különben nem tudsz továbblépni.

upload_2025-8-15_9-31-25.png

Ezt követően tudsz belépni a 16. kamrába és 30 AB-ért aktiválni a Krokodiltenyésztést!

Sok sikert!

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és achmed1122 kedveli ezt.