Visszajelzés Tiki város eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 3.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a futtatóba tehető, TP %-os bónuszt ad az ólakra, de a lényeg, hogy a III-as fejlesztés ládát is ad. Bővebben >>itt<<

2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Jól haladok az eventtel,már csak a felröpikre kell gyúrnom.Remélem a sisakbab ontani fogja xD
    Sok sikert mindenkinek!

Kuzdern, olga6270, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  3. -greycat-

-greycat- Aktív író

Egzotikus tápok ládáját. Sokra megyünk vele.

Döbi65, Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Igen, meg kell várni míg kikel.

Döbi65 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem állítom, hogy ez egy nélkülözhetetlenen láda, de számomra minden hasznos, ami rendszeresen ad valamit a TP-n kívül (és nem kell érte fizetni) :)

juliannakoczkas, maszilva, Döbi65 és 9 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok Szép nyári napunk volt:)
    strandolok eventezek élvezem az élet apró örömeit minden belefér csak jól kell beosztani az időtxD
    az eventgaz jól termeli a röpit is így nincsen nagy gond számomra:pJó hétvégét mindenkinek...

7. amonitor

amonitor Fórum-zöldfülű

Üdv! miért nem tudok küldeni napi ajándéknak banándiót? (mert 79 szinten vagyok , vagy mert nincs kiváltva a Baha ?)

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Tiki város event a Bahamarama területen játszható.

Idézek az event leírásából:

Felröppenő:
    Banándió
    Érkezhet:
    • növények, állatos és terményes ólak, fák aratásából az alábbi területeken:
    baha ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete

Azt írtad, nincs kiváltva a sziget, vagyis nem tudsz ott termelni.

Emiatt napi ajándékként Banándió sem küldhető tőled a szomszédaidnak.

9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egaz letermelve (17.300) felrepiből 1900 begyűjtve. A hátralevő 76 órában, nappal szitakötő termelés éjszakára meg keserű gyömbér mint táp alapanyagmegy és remélhetőleg így a felrepi is meglesz az event végéig.

stellácska26 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A pandatojásra csak akkor tehető a bambuszkunyhó fejlesztés, ha kifejlődött vagy előbb is?
    És a sárkányreptető csak tp-t ad? Mert a kijelzőjén nincs más. Most valamit összekutyultam, mert valami csaliról volt szó a köv eventhez ? Belegabalyodtam rendesen. Sőt már azt sem tudom melyik melyik eventhez kapcsolódik.....

stellácska26 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Event befejezve.örülök neki, mert már közeleg a vihar.Nagyváradon már dörög,villámlik,hamarosan ide ér.Nem biztos,hogy lesz internetem.Már itt esik is az eső.Volt már amikor csak körbejárt bennünket, mert magához vonta a Berettyó.Remélem most nem lesz nagy vihar! Sikeres event befejezést kivánok mindenkinek.

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 10 malomtermék... ami elválaszt a céltól..:music:

Döbi65 és kovacstne kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, a pandatojás kifejlődése után változik bambuszkunyhóvá és utána lehet rátenni a fejlesztéseket.
    A 3. fejlesztés rá tétele után ad majd. Egzotikus tápok ládája II is.

A sárkányreptető csak TP/TTP ad, minden fejlesztésre többet, de mást nem fog adni.

Csalit majd a Tánc a szélben event 2. 3. és 4. heti feladatában kapunk.
    További csalikra számíthatunk, néhány, a hónap folyamán, még játékba kerülő event jutalmaként.

14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt! 400 röpi (8 malomtermék) és kész. Viszont megyek nyaralni. nyilván lesz Wifi, de nem akartam laptopot vinni .:oops:
    Hát nem tudóm, nem örülök hogy pár napot se lehet kihagyni:oops:
    Persze ez a felhő meg a nyári kalendárium se életkérdés, de az űrlényeket megérezném ha min 1000 farmpengőt nem váltok ki.o_O:oops:
    Könnyebb lett volna ha ezt letudom, de ez a bahás röpizés nem egyszerű, főleg ha a farmpengő kérdéses .:oops:
    Na mindegy jó hetet mindenkinek.;):p

Domos52, stellácska26, spagetti24 és 2 más kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jó nyaralást kívánok!
    Töltsd az időd felszabadultan.
    Ez a legfontosabb.
    Ez a tiki város még hagyján, de hétvégi táncikálást lehet, hogy befejezem és akkor kihagyhatom a horgászóst is. Úgy érzem, nagyon rámtelepszik a játék, könnyedebbre kell vennem a figurát.
    Most nagyon felhúztam magam, mert ma megint kipörgettem 4 sárga pehelytollgyűjtőt. Nekem valaki elintézte, hogy 20-30 pöriből garantáltan legyen 4-5 db sárga pehelytollgyűjtő (már 140 van).
    Ez így már nem játék, ha csak bosszúságot okoz. Azt hiszem kiveszem a szabimat a farmon. :D

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszönöm.:inlove: jó pihit neked is.:)
    Igen ennyi.;):p
    Bekevertem 8 sztápot, hosszúak elültetve, azt legfeljebb költök egy kicsit több Fa a következő űrlényesig ha kell.;):pA növény bevételi bónusz még meglesz szerencsére,;):p sajnos a felhő is meglenne ha nem állatokkal kezdek :oops:De utólag már mindegy..;):pA 20 napos eventnek a gondolata is nyomaszt ,:oops:szerintem azt elengedem inkább tartalékokat szerzek a következőkre

ulmo12, -W-595-, spagetti24 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia jó nyaralást tavaly én is 1 hétig bezártam a farmot mikor nyaraltam túl éltem;)ha vissza jössz lesz feladat bőven gyúrhatod az eventeket:p10 malomtermék és kész vagyok:)Jó ebédet mindenkinek...lecsó lesz a menü nálunkxD

18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A malomtermékek készen vannak, a tejes sikerhez 236 felröpi kell, de ez már lazán összejön :)

spagetti24, Kuzdern és milanzs kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm szépen.

Így jár, aki felületesen olvas. Nekem teljesen úgy jött le, hogy most is ad valamelyik kitehető valamilyen csalit. Főhelyre tettem a sárkányreptetőt, hogy ne felejtsem el leszedni, de most azonnal ki is veszem. :D

Persze az elején megértem eligazodni, hogy mi hova tartozik. Ezért nem szeretem, ha ennyi mindent zúdítanak ránk egyszerre. :( Nesze neked, válogass!

Domos52, tewo, vampire_hunter és 4 más kedveli ezt.
  20. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Kész az event: a kapott titkosak semmi újat nem adtak /várható volt / :(

Ribiszke, Döbi65, magika és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.