Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vm68

vm68 Rutinos

Ver a víz. Tegnap 14 óra előtt learattam. Ma legkésőbb 11-kor indulunk esküvőre.
    Még van egy szántó fám meg növényem, remélem bőkezűen adja a mixert :D
    Legkorábban 15 órakor tudok lelépni , átöltözés "miatt" , legalább az új vetemény bekerül a földbe :D
    Elkeserítő 1 szántónyi pitomba-ördögcérna felröppenője :(

Utoljára szerkesztett: 1.6.19
    Fatther, drunyi és Kuzdern kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Sajnos nem sikerül learatnom az utolsó szükséges csokit. Elfelejtettem az éjjel v hajnalban learatni, még 1 kellett volna. Nem lesz meg így az utolsó feladatom. Azért ez kicseszés, hogy ennyire ki van számolva az idő. 15 perce arattam le, de 2ig nem lesz meg sajnos, rövidíteni nem lehet.
    Na most először járok így ezekkel az eventekkel. Ez van :D

Most azért a többi fejlesztést kitehetem? Vagy nem? Mert akkor nincs értelme tovább folytatnom.

-kaktuszable- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt a röpiből nálam nincsen hiány [​IMG] a Sisakbab nagyon bevált...;)

Fatther, imi010 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  4. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    Lépj be a oda ahová kiraktad az alapdekort, írd be a keresőbe: süti
    Megkeresi neked

5. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia!
    9 FA- ért kiválthatod a feladatnál az 1 db hiányzó csokis finomságot. Én mindenképp rátenném a fejlesztést, hiszen akkor már 2 db - ot ad.

Kuzdern, Fatther, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  6. furmint111

Szia!
    Lépj be a oda ahová kiraktad az alapdekort, írd be a keresőbe: süti
    Megkeresi neked

7. ircsike51

ircsike51 Aktív író

SZIASZTOK! Felröppenő 14óra után jön még?

8. libuskafarm

Szia!
    Köszönöm, ez most nagy segítség. :) Erre nem is figyeltem.

Már rajt is van :)

Úgy dolgoztam az utóbbi 2 nap, hogy déltől 5ig, így lemaradtam 1-1 aratásról. Éjjel kellett volna pótolnom, ami nem sikerült :)

Kuzdern, Fatther, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  9. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Egy nap alatt képtelenség annyi felröppenőt szerezni, amennyi kéne.

10. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Igen,az event végéig,keddig,az eventnövényből is.

11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Érdekes lesz a csoki finomságok hogyan fognak összegyűlni. A mai napihoz már 5 db kell.
    2 óra múlva aratok 1 db-ot,közbe saguarot is és akkor meglesz a fejlesztés(Sütimesék 5.)

Délutánra 3 db a pajtában, vasárnap reggelre megvan az 5 db.

Hétfőn 14:00 reggel 6kor aratok akkor 2 db,délutánra 4 db , másnap reggelre van meg a 6db.
    .....

Azért ki van centizve,bár az utolsó 3db-ot adnak, talán az javít valamit :)

-kaktuszable-, Kuzdern és spagetti24 kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Ez a menő forma kell még valamihez, mert az utolsó feladatban lekéstem a beadással. Ha nem miért jön még mindig?? Zavaró

Fatther és libuskafarm kedveli ezt.
  13. libuskafarm

Jót Neked is :)

Kell, csak gyűjtsd. Az utolsó feladatsorhoz kell mind a 2 röpi.

Kuzdern, Fatther és -kaktuszable- kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Sajnos nem jön úgy a felröpi, hogy simán lehessen teljesíteni. Ha nem jön össze a 365, hogyan lesz meg a végén a 590? Bánom, hogy elkezdtem. :mad:

15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszi, úgy látszik az olvasásban nem vettem észre, biztos elkalandoztam valamerre.

Kuzdern és libuskafarm kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem egészen értem, mi a gond. A növények ontják a felröpit. Ma reggel arattam vízijácintot, 352 db 1x1-es kockáról (két terület, az sem teljes) majd 300 röpit adott. Pannik nélkül. És már egy sem kellett, mert a tegnapi saguaro adta az összes röpit, ami kellett.
    És a 3 Bahás terület mindegyike játszik, összesen 532 terület. Két - akár csak középhosszú - növényes kör simán megadja az összes szükséges röpit, de ha valaki 18-24 órás növénnyel várta az eventet, akár egy aratás is elég lehetett. Pannik, szupertrágya és minden más nélkül.
    Az utolsó feladatba pedig a röpit nem 24 óra alatt kell összeszedni; addig folyamatosan kapjuk - sima ügy.

GA-BI-O-Farm, Dana64, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  17. furmint111

Szia!
    Az event végéig jön felröpi.
    Úgy látszik mindenkinek szánták a felhőt:inlove::inlove::inlove:.

Kuzdern, -kaktuszable- és achmed1122 kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

reméljük:)

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Te is tudod, hogy nem lehet olyan ismertetőt írni, ami mindenkinek megfelel - pláne akik el sem olvassák. Viszont a jelenlegi ismertető elrendezése összehasonlíthatatlanul jobb választás volt, mint a korábbi, ehhez hasonló eventnél (azt hiszem, Adventkor volt hasonló eventsorozat). Arra gondolok, hogy lényegében 6 önálló kis eventecskéhez írtál 6 önálló kis eventleírást. Számomra ez így sokkal jobban áttekinthető, és a csevegőben is sokkal, de sokkal kevesebb értetlenkedő hsz volt, mint tavaly. Persze mindig van, de ez ellen nem lehet sokat tenni.
    Szomorúan olvastam a bejelentésedet a topikodban. Nagyon köszönünk minden segítséget, amit kaptunk Tőled, a kedvességedet, a jóakaratodat, a humorodat. Várunk vissza...

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Hogyan lehet megcsinálni 5 csokifinomságot 24 óra alatt, mert a4.ik feladathoz 5db kell kell és én 5 és fél óra mulva szedem le az elsőt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.