Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hoztam eredményeket. Előrebocsátom, az általam előzetesen preferált S láda várakozásaimon alul, az L láda pedig felül teljesített. Részletek:
    Eddig csak gyűjtögettem az utalványokat, egyéb tekintetben nem foglalkoztam az eventtel. Most vettem először 20 db csaliláda S-t, lett belőle 15 sima, 3 prémium és 4 luxus; ez 40 utalvány árán 44 utalvány értékű csali, de jobbra számítottam. Ezért aztán áttértem az L ládára, vettem 10 db-ot; a 70 utalványért kaptam 3 prémium és 18 luxus csalit, aminek értéke 99 utalvány lenne - ezzel szerintem disznó szerencsém volt.

Halak:
    Sima csalikkal: 2 nyársorrú, 5 polip, 4 gömbhal, 2-2 papagájhal és homár.
    Prémiummal: 4 nyársorrú, 2 polip, 4 gömbhal, 2 homár.
    Luxussal: 12 nyársorrú, 21 polip, 27 gömbhal, 6 papagájhal.

Nyeremények:
    Ez összesen 45 ajándék. Bónuszláda csak egy lett. Kaptam TP-t 6, BTP-t 5 és CSP-t 6 alkalommal (tehát az esetek kicsit több mint harmadában ezek jöttek). 8 alkalommal kaptam halas ládát, összesen 255-öt. Egyéb ládákat (a bónuszládát nem számítva) 15-öt kaptam, ebből 5 volt a Romantika láda IV (de piccolo nem volt benne, nem is vártam). Gyöngyöt 4-szer 6-ot horgásztam. Az eddigieket olvasva ebben sem panaszkodhatom a szerencsémre.

A sima csalikkal 2,2 hal kellett egy ajándékhoz (régebbi, nagyobb volumenű horgászásaimkor ez 2,4-2,5 körül volt), a luxussal pont 2 (a prémium túl kevés volt ahhoz, hogy abból statisztikát gyártsak.) Így továbbra is úgy vélem, hogy ha csalit vesz az ember, akkor a sima jobban megéri, mint a luxus (sima: 210 utalvány -> 210 csali -> 87 ajándék; luxus: 210 utalvány -> 42 csali -> 63 ajándék). A ládákkal kapcsolatban az S nem tűnik annyira megérősnek, mint azt korábban gondoltam, viszont az L-nél nem tudom, mennyire tipikus ez a bontási eredmény (túl jónak tűnik), így ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

Melan, maszilva, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    6 gyöngyöm van...taktikát váltok...kerülöm a zöld karikát ahogy csak lehet:music:rámegyek a kis halakra:wuerg:
    nincs veszteni valóm...
    a kis hal is hal, abból lesz a ruszli:D

Melan, Blue-dream, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  3. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Lehet nekem is meg kellene próbálni gyűjtögetni a csalikat a végéig. Jelen pillanatban napi 10-et tudok horgászni és én ládát nem is vennék, mert a sima horgászcsalival is kb 30-40% hegyes orrút lehet fogni (legalábbis nekem jól jött a nyársorrú és a polip is) és több hal is lesz (legalábbis az eddigi ládás statisztikák szerint - nálad is 33 hal lett a 40 utalványból és 60 hal lett a 70 utalványból - ez nekem 17 hal mínuszt jelent), csak nem szeretek horgászni és kicsit sok lesz így egyszerre. Úgy vagyok már ezzel a horgászással is, mint a kerékkel. Utálom már végignézni a sok semmi ajándékot, amit ad.

Melan, Kuzdern, -Erbrow- és 4 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nézzünk akkor egy ilyen összehasonlítást is.
    40 utalványból vettem ugye 20 csaliláda S-t, amiből lett 33 halam; szemben azzal a 40 hallal, amit a 40 sima csaliért kaptam volna. Ez némileg ráfizetéses volt (még azt is figyelembe véve, hogy a prémium és luxus csalikkal jobb halakat horgásztam - szó sem volt 40% nyársorrúról).
    A 70 utalványért vett 10 csaliláda L valóban 60 halat eredményezett, ami 30 ajándék volt. Ha 70 sima csalit vettem volna, akkor az 70 halat, és 29 ajándékot ért volna - ez tehát egykutya.
    Igen, lehet, hogy akkor járunk a legjobban, ha minden utalványért sima csalit veszünk.
    (Láttam én is luxus csalival kifogott 3 db nyársorrú jutalmaként 2xBTP és 1xCSP nyereményt...)

Utoljára szerkesztett: 29.4.21
    Kuzdern, -Erbrow-, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  5. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem bosszankodók táborához. Napi 10 jegy mellett, bármilyen taktikát választok, egyszer az elején kaptam 6 gyöngyöt, azóta semmi! Dühítő, pedig kikapcsolódásnak indult.

hclaari, zali1111, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  6. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !!! +1 csalódott pecás :cry: Ha azt írják a központban, hogy van lehetőséged ládákra + tp + csp, így állok neki !!! de gyöngyökről meg felhőről is szó van !!:wuerg: Először azt mondogattam, hogy sok idő van még, aztán szidtam a balszerencsét, aztán elkeseredtem, aztán dühös lettem...nem kicsit !!-.- Jöttem megvígasztalódni....nem sikerült :sleepy: mert azt látom, hogy sok-sok gazdának porszemnyi sikerélménye sincs :sleepy: Még nézem az event óráját, még bizakodok, bár egyre kevésbé !! Nemhogy az "Egyéb" kategóriából vehetnék csalit (az kb. olyan messze van az elérhetőség skáláján, mint az ötös találatom, amihez lottót sem vettem !) hanem még felhőm sem lesz !!! :oops:

Melan, kyra72, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  7. Csiziee

Csiziee Törekvő

Az elejétől fogva csinálom az eventet, figyelek a jegyek átvételére....0 gyöngy eddig.....fizessek esetleg???? Vagy valamilyen ládába dugtátok el?????Vicc.....és bocsánat!!! :(

hclaari, zali1111, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, a napokban nem horgásztam el a napi 10 engedélyből mindent, ma 23 kis csaliból 18 at, kaptam 50 halas ládát, és megálltam félre raktam holnapra 5öt, hátha akkor már nem maradok gyöngytelen.:) a holnapi 10 (vagy már több ) engedély csak szerencsét hoz!

zali1111, Kuzdern, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is mindig egyből elhorgásztam az aznapi horgászutalványokat. Már lett 6 gyöngyöm.
    Most úgy gondoltam nem gyűjtögetem végére... ma is elhorgászom ahogy szoktam.
    Vettem L -es csaliládát..kaptam luxuscsalikat..és lett 6 gyöngyöm Gömbhalból. Szerintem a multkori 6 gyöngy is gömbhalból lett.
    Szóval már 12 gyöngyöm van:). Szerintem nincs itt bevált taktika semmi...vagy hogy melyik milyen adja pontosan. Már vége felé kifejlődnek a gyöngyök... fog az jönni szépen szerintem azért mindenkinek...reméljük így lesz.:) Jóéjt.

Melan, maszilva, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  10. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Szia!Bár igazad lenne,három farmot viszek egyiken van 12 gyöngy,másikon egy a harmadikon egy sem ma 40 jegyet
    horgásztam el de egy gyöngy nem jött sajnos.De a reményhal marad a végére!

11. t.marcsi83

t.marcsi83 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet én tartom a negatív rekordot, de nálam a gyöngy mennyisége 0, azaz nulla! Szerintetek ez igy fair a 226-dik szinten?

kuekev, hclaari, zali1111 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ma reggel gömbhalakat sikerült fogni;) Bónusz ládát is hoztak;)

Melan, zali1111, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  13. imifiu

imifiu Aktív író

Ez nem szintfüggő, szerencseszerverfüggő, 240en se ad gyöngyöt.

zali1111, Kuzdern, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok
    Ma elkapott a szerencse,volt 12 utalványom,el is pecáztam azonnal.Kaptam 12 gyöngyöt: papagájhal es a nyársorru adta.Mindenkinek ilyen szerencset kivánok :)

15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ma elpecáztam 12 utalványt sima csalival és megint a második nyársorrú adott gyöngyöt a többi 3 csak halas meg valami szerszámos ládát. Kaptam még tp-t is ami jól jön mindig ha már megvan a felhő. Kitartás én is lázadtam, de csak meglett a felhőm. Remélem mindenkinek meglesz aki kitartóan dolgozik. Sok sikert és szép napot kívánok.

16. -Holdfeny-.

Gratulálok, minden felhőmegszerzőnek! A küzdőknek kitartást, úgy tűnik most mintha felgyorsult volna a gyöngyhalászat;)

tandem6, zali1111, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  17. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

SZiasztok
    MA nekem is sikerült a felhőt megszerezni volt 12 gyöngyöm a többit ma kaptam hozzá .

18. -Holdfeny-.

Akkor van 3 felesleges gyöngyöd;) Ez jóóóóó

jófarmerlány, zali1111 és szellorozsa kedveli ezt.
  19. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok!
    Mivel az elején volt 6 gyöngyöm, kb. a 2. napon szereztem, amióta 10 utalványt lehet szerezni, mindig eljátszottam értelmetlenül, így most 3 napiból csináltam 30 sima jegyet - elsőre - messze a zöldtől lett egy nyársorrú, ami adott 1 gyöngyöt és bár tudtam, hogy meg kellett volna állnom, azért összesen 10 jegyet elszórakoztam....szóval van 12 gyöngyöm. Ja és a napi 10 utalványom hamar megvolt, mert a második héten volt egy eventnél 200 % terménybónuszom.
    Szóval csendben vagyok és megint összevárok vagy 30 utalványt...
    Ez az event a türelemről szól, sosem voltam szerencsés, de a végén mégis mindig összejött a felhő, ha az utolsó napon is...
    Mint a bányászok, nem a bitcoinosok, hanem a régi szenesek: JÓ SZERENCSÉT!!!
    zali1111

20. hclaari

hclaari Fórum-zöldfülű

Szia!

Szerintem egyik szinten sem fair a gyöngytelenség, hiszen végigküzdi az ember a 3 !!! hetet, nem kis erőfeszítéssel és képtelen befejezni. Ezt az eventet nagyon elcseszték az "okosok", hiszen egy ilyen nagy volumenű feladatot nem szabadott volna a szerencsére bízni. Van, aki szinte az első héten teljesítette, sokan viszont képtelenek lesznek befejezni...köztük én is, pedig naponta most már 12 jegyet kapok, sőt szerintem estére meg lesz az utolsó jegy is, amit kiválthatok a pocsolyából.

Melan, t.marcsi83, rózsabimbó és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.