Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok!
    Szombaton a fás válogatáson kaptam 1 kriptamécses kaktusz és nincs a raktárba. most szerettem volna kitenni. a segitséget köszönöm,ID18559029

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem sikerült kripta mécsest nyerned a fás válogatáson!

achmed1122 kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem tudom miért nekem csak boszorkányalmát ad...:D

asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  4. magika

magika Fórum nagymestere

Ok. Ezt én is tudom, de kijelölés után nem tudom elindítani, mert nem zold a gomb a mennyiségnél.

5. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Most olvasom, hogy holnap jön új titokfa, amiből újdonság lesz a szerecsendiófa XXL. Nos nekem már van belőle, akkor ez valami elírás lehet?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Fás válogatásba már bekerült (a szalakka XXL is), de a titokfák közé csak most tették be.

SzilvaG kedveli ezt.
  7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Ja értem akkor. :)
    Azt hittem a jövőből jöttem, de akkor nem :):):)

cskati01 és dagi18 kedveli ezt.
  8. bobita

bobita Junior szaki

Sziasztok! Mi a tapasztalatotok, hogy jobb csomagban venni a fákat vagy ugyanannyit darabonként? Eddig ötösével vettem, de sosem adott új fát, de ha a csomagban veszem akkor meg drágább. Nem tudom hogyan lenne jobb.

stellácska26 kedveli ezt.
  9. Yago81

Yago81 Utánpótlás-írogató

Én azt mondom sehogy se érdemes titok fát venni, 10 év alatt sose adott új fát, ez tény. Amiért érdemes az esetleg az hogy mivel a múltkor se adott, most talán az előzőből cseppent valamit, de még arra is kicsi az esély. Ami engem már régóta bosszant, az a gazdaköri küldetés ami vele jár. Mindig úgy van, hogy akkor kapsz titok fát a teljesitésért, amikor már valójában nem igazán aktuális, max ha akarsz még, de a legtöbben beérnénk egyel is, jah ha kapnánk...

Swordfish, ljanika6 és stellácska26 kedveli ezt.
  10. Zotyó

Zotyó Törekvő

Vettem 25 db-ot:

3db Norfolk-szigeti fenyő
    2 db Körte xxl
    1 db alma xxl
    2 db szomorúfűzfa
    2 db szelídgesztenye
    1 db lilaakác xxl
    2 db nyírfa xl
    2 db fenyő xxl
    2 db kecskefűzfa xl
    2 db ringló xl
    1 db birs xxl
    1 db lilaakác xl
    1 db szivar xxl
    1 db olajfa xxl
    1 db xxl kecskefűzfa
    1 db nyírfa xxl

Lillapilla73, Swordfish, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A bahára 6 db a farmra 5db vettem.A bahán nem lett új.de a farmon kaptam 1 Norfolk-szigeti fenyőt

Gio, Swordfish, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  12. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Venni kéne majd fát:D bár főfarmon 38 titokfám bahán 41 titokfám van ami nincs kirakva..:D hátha szerencsém lesz...:D

tegnap jött a repülö eli szóval most talán ;)

Gio, Swordfish, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  13. drxxl123

drxxl123 Haladó

eddig lett birsalmafa xxl 2 drb, ringlofa xxl 1drb, hatha ma tobb szerencsem lesz ...

Gio, -Fülemüle-70 és stellácska26 kedveli ezt.
  14. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! A farmra 2,a bahára 4 fát vettem,az eredmény:
    xxl birsalma,
    xl kecskefűzfa,
    xl kinai datolya,
    xl mangrovefa,
    xxl szalakkapálma,
    és MAJOMFAROKFA :D

Gio, Lillapilla73, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok :)
    Vettem 1-1 csomagot, biztos ami biztos alapon.
    Még nem tettem ki, de kíváncsi leszek mi lesz belőle:)
    Este hozom az eredményt.
    Bár nekem minden fa , még az xxl almafa is sokat ér, mert ha FA ért kéne megvenni többe kerülne.
    Na de nem vagyunk egyformák és ez így van jól, ezért érdekes ez a játék.
    Ki tudja még mi mire is lehet hasznos majd egyszer amire azt mondjuk tűzifa. :))))
    Hoztam az eredményt:
    A bahán a kötelezőn kívül 3 db új fa lett, ( csillagalma, kínai datolya xxl ,pomelo: ezek már voltak) A többi se lett rossz, mindegyik magas szintű xxl fa lett.
    Farmon a kötelezőn kívül az új fából még 1 db lett, többiből már volt sok,( neveket nem írok, olyan kacifántosak ) de semmi almafa nem jött. Itt azt hiszem még egy csomagot veszek, majd még alszok rá egyet.

Utoljára szerkesztett: 17.2.18
    Gio, stellácska26, miniowl és 4 más kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Biztos alapon vettem pár csomagot,és kíváncsiságból vettem darabosat is,elég rég volt az amikor titokfára költöttem,gondoltam itt az ideje,érdekes módon most felértékelődtek a titok fák is,egy darabig jó ára van a piacon,utána meg jó csere alap lehet.

stellácska26, miniowl, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  17. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Az a helyzet, hogy a Bahamán nekem se adott az ötösével vásárolt titokfák között egyet sem. Végül úgy döntöttem, megveszem a nagy csomagot, bár erősen szívtam a fogam, mert nagyon sokallom, de így lett egy biztos új fám. Kiraktam a harminc darab fát /ami egyesével vásárolva 150 farmarany lenne a 199 helyett/ és lássatok csodát: -egy új fa sem volt a 30 között. Dunát lehetne rekeszteni a szalakka pálmákkal, meg a mangrovéval, de új fa EGY SE !>:(

18. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia mementori:)
    Megírod majd mi lett belőle?
    Én titokólat nem vettem már régen, de fákat mindig is vettem mert az egyik gyenge pontom egyike.;)

stellácska26, miniowl, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ezt szomorúan hallom,szerintem itt marad a nagy számok esélye,vagy a tuti csomag,más lehetőség nincs,de estére már lesz bizonyíték a nagy számokra,a tuti már megvan.

újfarm53, Swordfish, kissme6 és 4 más kedveli ezt.
  20. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Tudja valaki, hogy melyik válogatásból jöhet mézgagolyó, köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.