Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Vonatoztam egy kicsit: nagy nulla! 100 felett tyúkól, tehenészet stb. Befejeztem, s nekem ne is mászkáljon egy szarvasbogár a nagy állatok között! xD
    Titokól: vettem hármat, na az már döfi! Első: narancs galamb--hm, hm--, második: vörösbegy! Most keverem a kajcsit neki, babonából nem keverek előre. Hogy mi van a harmadikba? Event végéig titok marad, kell a hely a felröpik miatt!

Kukackukac, zit67, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

hmmm. Valami megváltozott, vagy csak nálam nem hoz rózsa ólat? Pedig direkt arra készültem. 57 ól, 3 szarvasbogár, de 1 rózsa ól sem :(

Csak panaszkodni kell :D 58. ólból meglett az első rózsaól :D és nem is rossz mert egérke :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.3.18
    taga1, Imi*, zit67 és 7 más kedveli ezt.
  3. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnos sehol nem találom melyik a légköltségkímélőbb összeállítás a vonatra!
    Valaki dob egy ötletet?
    Köszönöm

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

imi010, Maszatka47, Matold és 5 más kedveli ezt.
  5. 70ikun

70ikun Utánpótlás-írogató

Hát a BP ismételten nem halmoz el bennünket. Vagy legalábbis engem. 28 db titokzatos rakományból egyetlen egy darab új ól sem lett

zit67 és Fatther kedveli ezt.
  6. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

imi010, Maszatka47 és Fatther kedveli ezt.
  7. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Nekem csak farmos ólakat mutat, így -BombadiToma- változatát nem tudom használni, pedig szerettem volna. Másoknál?

Fatther kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ott kell lennie minden ólnak. Használd a keresőt.

Gio kedveli ezt.
  9. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok. Első 4 Rakományból: menyét, bölény, rózsa tehén meg narancs strucc.

imi010, taga1, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia
    A bahás ólakat csak bahás területről belépve tudod megvenni a piros kosárból.

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. adri893

adri893 Haladó

Nekem nagy szerencsém van. A legelső vonat bogarat hozott :inlove::inlove:

taga1, Maszatka47, evakarma és 6 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép hétvégét :)

Csak gyorsan beugrottam, és beérve a titokólak, lefotóztam őket, érdekes lett:

Titkosak
    A bal felső sarokban 12 friss titokól, (előzőleg is vettem 10-et, semmi érdemleges nem lett, azóta már vonatra raktam belőlük), látható, hogy azért kaptam gólyákat, sárgát és narancsot is de vörösbegyet nem.
    Lenn van 3 fácános titokól és a köztes be nem jelölt részen vannak a vonatos ólak, összesen 19 db és abból lett 3 szarvasbogár lak és besikerült még egy rózsa tyúkól is.
    Mindenkinek sok sikert, ezúttal nem vettem csomagot, mert a múltkor is az egy kötelezőn kívül megszórt egy rakás óllal a már meglévő 20-30 db mellé és szerintem most sem jártam volna másképp, még van 15 aranyam, de azt elvonatozom :)

Lillapilla73, taga1, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  13. serenge3

serenge3 Junior szaki

Eddig vackokat szokott hozni a vonat :(
    Most viszont alig hittem a szememnek: szarvasbogaram lett xD

taga1, Maszatka47, bercy58 és 7 más kedveli ezt.
  14. magika

magika Fórum nagymestere

Eddigi eredmények: a vásárólt ólból nem lett vörösbegy, hanem sólyom az is jó,
    mert csak egy volt.Bár zergét szerettem volna, mert az még nincs. A vonatból eddig 2 db lett rózsaszínű egy csacsi és egy hód, abból már volt egy! Szarvasbogár sajnos még nincs, de még jöhet! Összességében elégedett vagyok!

Gio kedveli ezt.
  15. serenge1

serenge1 Aktív író

Ezt a gőzöst lecserélhetnék gyorsabbra, hogy ne kelljen 1 órát várakozni

bercy58 kedveli ezt.
  16. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Nekem sincs türelmem 1 órát várakozni.
    Én 1 farmaranyért átlépem a várakozási időt.
    Nekem megér annyit, különben sosem végzek az eltervezett mennyiséggel.
    :)

Lillapilla73, taga1 és Fatther kedveli ezt.
  17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok,
    Tegnap vettem 11 db titkosat, volt benne egy cuki vörösbegy fészek és egy sólyom is. :inlove::inlove::inlove:

Az expressz hozott bogarat, lilát, bár nem olyan világosat, mint a csokit reklámozó tehénke, de lilaaaa. (Talán ez az első lak lakó ami nem igazán tetszik, persze azért nem panaszkodom, hogy kaptam!!!!) ;)

alpha58, Gio, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gyorsan megosztom veletek az örömömet, a vonat hozott 1 szarvasbogár lakot és 1 sólyomfészket:inlove::inlove::inlove:.
    Sólyomfészkem még nem volt, ja és lett még 1 rózsa egérke, 2 narancs pehelytoll és 1 narancs strucc .
    Nagyon örülök :inlove::).
    Sok sikert mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 24.3.18
    fanni200272, taga1, cathyp86 és 7 más kedveli ezt.
  19. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! Nos én meggondolom, hogy legközelebb veszek-e titok ólat. Az 1 db vörösbegyen kívül semmi érdemleges nem lett. :(

Imi* kedveli ezt.
  20. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Tegnap mentem pár kört a gőzössel. Nem vacakoltam az ólak értékének a számolásával,volt egy csomó flamingó,tigris,hangyász,és egyebek,azokat pakoltam be egyesével. Kicsit többet érnek,mint 625 csp,de igy csak egy kattintás volt mind. Az első 44-ből lett 5 db szarvasbogár,néhány rózsaól,összességében jók lettek. A többit majd az event után rakom ki,ahogy a titok ólakat is. A szarvasbogár nem tetszik annyira,azt hittem,szép csillogó fekete lesz,de ez valami lila mutáns..

rozo52, taga1, -tita76- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.