Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kariatida

kariatida Törzsjátékos

No igen, de én nem szerszámmal, hanem csp-vel gondoltam a vásárlást.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A Bahán menj a piros kosárhoz.

-Fülemüle-70, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok !
    Össze vonatoztattam 15 darab titok ólat. Itt az eredmény : narancs medve ,narancs lúd ól , narancs kaméleon , 2X narancs kaptár ,
    2X narancs halastó , narancs guanógyár , menyét , bölénykifutó , piros lúd ól , rózsa szamáról , rózsa tyúkól , 2X SZARVASBOGÁRÓL !:D:D:D Örülök neki , bár előbb utóbb ők is a pajtában végzik!

-Fülemüle-70, imi010, drunyi és 11 más kedveli ezt.
  4. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

steve223, Lillapilla73, Feca29 és 13 más kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, valld be, van a felmenőid között indián, ennyi bölényt csak így tudtál bevonzani (nekem is hihetetlenül sok bölényt adott a rendszer, lehet hogy átkeresztelkedem, ezután a nevem "bölények elől inaló" lesz:D

meszimarsi, -Fülemüle-70, revaa és 12 más kedveli ezt.
  6. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    30 titkosból lett egy bogaram,2 bölény,rózsaszín denevér, és rengeteg piros ól ami mehet vissza a vonatra.
    Igaz 30 aranyam bánta de meglett a bogaram is :)
    Sok sikert mindenkinek aki még vonatozik :)

Feca29, Cyra65, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  7. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Nem számoltam pontosan, de kb 25-30 ólat már biztos nyitottam, és mindössze 1 db bogaram lett csak :(
    Most fogytak el amúgy a porosodó ólaim, úgyhogy már vennem kell, mert a gőzöst is etetni kell folyamatosan :D
    Nem gondoltam volna hogy eljön az idő mikor ennyi fácán, és bölénykifutóm lesz..Összvissz már kb 15db van mindegyikből.
    Ami még említésre méltó az egy rózsa kaptár, és egy rózsa juhakol (egyébként ez is furcsa mert a 3 év alatt összesen 3 rózsaólam fejlődött ki titokólból, és ebből 2 a mostaniból :D )
    Még küzdök, jó lenne 2-3 bogár még, meg a feladat ha jól számolom min 250db-ot kér, azt meg sok idő letermelni 1db ólból :D

-Fülemüle-70, revaa, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Most igy a 35. titokól után már megérdemelnék 1 szarvasbogarat is
    jön itt minden narancs, rengeteg fácán, ezeket majd sorban lelövöldözöm és talán levest főzök belőlük,
    1 piros medve lett, rózsaól meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg lehet belőle
    még szerencse, hogy FA-t nem áldoztam be titkosra

-Fülemüle-70, revaa, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  9. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! A gőzös 20 ólból hozott 2 szarvasbogarat, viszont rózsaólat sajnos nem. Még próbálkozok, hátha... A titkosakból viszont nem lett vörösbegyem, még 7 db van kint, remélem egyet kapok. Lett 5 sólyom is, még az sem volt, úgyhogy azért a sólyomnak meg a szarvasbogárnak örülök. Nem terveztem csomagot venni, de most, hogy utánaszámoltam, simán tudtam volna. Akkor legalább egy vörösbegyem tutira lenne. Na mindegy, legközelebb okosabb leszek, ha egyáltalán költök rá.

-Fülemüle-70, imi010, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. wancsybaba

wancsybaba Járnitanuló

Már én is megérdemelném, hogy legyen egyetlen-egy szarvasbogaram, kb. 25 titokólból nem lett egy sem. A hátralévő időt kihasználom, hátha szerencsém lesz.

-Fülemüle-70, Gio, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Hát a remény hal meg utoljára....Még van idő vonatozni de egy kicsit kedvem szegtem :( 2 menyét,2 narancs szamár,1 fácán,1 narancs halastó,1 narancs tojástojó.Tegnap is hasonló csak akkor 2 tehenészet de az lehet sárga volt,1 menyét,1 fácán,1 sólyom,1 narancs szamár és még valami terményes sárga.Vörösbegyem nem lett de nem is költöttem rá sokat.
    Gratula,szerencsésebbre akiknek sikerült! :)

-Fülemüle-70, Melan, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Nos, egy terület ólat én is kiraktam, a következők lettek: 5 bölény, 5 fácán, 3 sólyom, 2 menyét, 5 szarvasbogár, 6 db narancs terményes, 3 db piros ól, 11 db narancs és 3 rózsa (kaméleon, juh és egér). Eddig a titkosakból lett sárga ólak mentek (vakond-bagoly-róka-sas) kiegészítéssel, a sárga terményesek is vonatoztak (ezek nagy része a kerékről jött), most megyek és bevásárolok a bahán, had lássanak világot azok isxD Az ólakkal én elégedett vagyok, a narancs ólak nagy része páva lett, amiket egyébként is gyűjtök, sok sikert mindenkinek.

-Fülemüle-70, revaa, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  13. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    minden reményem oda>:(sok titok ólat vettem és semmi>:(
    vonatot is rengetegszer indítottam Győrtől _Záhonyig személyire ültem hogy több megállóm legyen de semmi>:(
    reménykedem hogy a maradék idő csodát tesz:p
    gratula akinek sikerült:)további szép napot mindenkinek:inlove:

Gratula látom neked sikerült pár bogarat össze szedned további szép napot:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.18
    meszimarsi, -Fülemüle-70, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Nagyon jó lett a felhozatal, de ez a rengeteg bölény és fácán, pedig nem is olyan régen még hogy áhítoztunk ezekre, kb. úgy, mint most a szarvasbogárra.
    Tényleg a nagy számok törvénye alapján a rendszer több ólból is "válogathat", ezért aki tudja és van türelme, az várja meg, amíg hozzád hasonlóan megtelik egy terület és akkor nyissa ki az ólakat, így nagyobb esély van újdonságra és esetleg rózsaólra( bevallom én az utóbbiakra hajtok, de a pirosak is jól jönnek :)

Szia :)

3 szarvasbogárólam lett, elég is lesz ennyi, ezután már csak a rózsaólak miatt vonatozom, de ha lesz benne bogár, azt sem bánom ;)

Utoljára szerkesztett: 25.3.18
    meszimarsi, -Fülemüle-70, revaa és 10 más kedveli ezt.
  15. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Sok vonatot inditottam, és még fogok is, hiszen ami jön az szinte ingyen van - na jó, attól függ mit teszek fel érte! Eddig megérte, lett kettő bogaram, egy rózsa tyúkól és egy rózsa pulyka - mindkét rózsa volt már, de lesz még olyan feladat ahova kellhetnek... Meg aztán ki tudja, lehet valaki ezekért adja majd cserenapkor a fél farmját :D
    Sok sikert mindenkinek

Cyra65, -Fülemüle-70, Melan és 2 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Először is köszönöm *-ToFarmer-* nek, hogy hozta ezt a nagyszerű és csp barát ötletet!:inlove::)

Holnap hozom az eredményt!

taga1, Lillapilla73, asdfghjkl7373 és 9 más kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Wow, ez már szép mennyiség, 31 titokzatos rakományt kitettem, egy új sem lett belőle. >:(
    Viszont lett 4 rózsa ól, azoknak örülök. :inlove: Épül még pár rakomány, azért legalább 1 bogár jó lenne.:sleepy:

taga1, -Fülemüle-70, Melan és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Cyra
    És még a Farmárudában is megvehető :inlove:
    Remélem semmi céljuk a fejlesztőknek vele , csak úgy adják , mert szeretnek minket :p

Én most kiraktam 6 db vonatos ólat , majd röppenek ide , hogy mi lett :p

19. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok!
    Elvagyok keseredve mert olvasom a kommentek hogy milyen sok játékos társamnak lett szarvas bogár.Nekemkb 30 gözösből egyse lett. :( :(

-Fülemüle-70, Imi*, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem most lett meg az első, de jóval túl a30-on

-Fülemüle-70, -W-595-, imi010 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.