Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginger.

ginger. Fórumprofi

Amit kb 3/4 órája indítottam ezek szerint eltünt, benyelte a program. Már csak az a baj hogy siettem és nem tudom miket raktam be, olyankor mi van?
    Üresen áll jelenleg a vonat és nem is merek betenni semmit. Nem tudom hogy most működik e rendesen.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Reméljük, hogy a javítást követően mindenkinek megérkezik a titokzatos rakománya és nem ér senkit veszteség.
    Jelenleg nem érhető el az event, egy ki és belépéssel frissítve a játékot Nálad is el fog tűnni.
    Hivatalos tájékoztatást fogunk adni, ha a központtól megkapjuk a javításról és az event újraindításáról az értesítést.

3. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nekem működik. Épp most jött meg a 14. szállítmány.

-Fülemüle-70, jucus1976 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Bár nagyjából ugyanennyire jön ki (129.000 CSP), de egy harmadik variáció a
    - 3 db sárga fóka medence (3 x 120 pont; 3 x 27.000 CSP) és
    - 3 db koala kuckó (3 x 90 pont; 3 x 16.000 CSP)

Én már a 625-öt sem értettem...

rozo52, -Fülemüle-70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azért egy jó is történt: jelentősen megemelkedtek a sárga terményes ólak pontértékei. 170 pontról 510 pontra.

rozo52, -Fülemüle-70, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

Hú, ezt észre sem vettem. Esetleg létezhet a 130 ezer CSP körüli összegnél jóval olcsóbb megoldás is? (Most nem tudom megnézni, mert épp pöfög a gőzösöm.)

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Felületesen néztem át, de más változást nem láttam. A sárga és narancs terményesek értéke jócskán megemelkedett (pirosat és rózsát nem néztem; de ha lenne, sem tenném fel a gőzösre - még a narancsot sem). Az alapot még nem néztem. A normál és titkos sárga ólak ugyanannyiba kerülnek, mint régen, és az alapólak értéke is ugyanaz.

rozo52, -Fülemüle-70, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

A sima ólakat és a titokólakat néztem én, de a terményesekig nem lapoztam el. Ha megjön a vonatom, átböngészem. Én a narancs ólakat nagy becsben tartom, rövidebb idő alatt adnak két állatot, mint az alap, de akár a sárga ólak. Mivel elég gyakran fejlődik ki titokólból, hamar össze lehet szedni belőlük egy-egy területnyit. Ugyanannyi állatot eredményeznek, mint a piros ólak, amik viszont sokkal ritkábbak.

Egyébként még egy alternatív megoldás a vonatra: 1 db sárga denevér, 4 db makitomboló és 1 db tyúkól.

-Fülemüle-70, imi010, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Hogy az esze állt volna meg annak, aki csereértéknek kitalálta a 626-ot. Pontosan, ha megveszek sem lehet berakni. Ebből nem sok "megy a gőzös" lesz, legalábbis nálam.

stellácska26 és ulmo12 kedveli ezt.
  10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi a problémád ezzel 626-os értékkel?
    Ha jól kombinálod az ólakat akkor 4 pont veszteséggel 630 pontért tudsz indítani gőzöst.
    Itt találsz pl. egy jó ólkombinációt: -BombadilToma-

rozo52, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, szerencsém volt az első 13 óllal... lett belőle egy pónihalmedence vagy mi, 1-1 sárga viziló és flamingó, 1-1 pingvin és cápa és 1 pink fáni.:D A Baha tele van rakva rakományokkal, van még pár a ládában is, amíg ébren vagyok, addig indítom óránként a gőzöst, de én már elégedett vagyok.

rozo52, Csókos, mya100 és 9 más kedveli ezt.
  12. milanzs

milanzs Fórumelemző

És ha van egy kis veszteség, akkor mi is van?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok.Én is elégedett vagyok.16 ólam érett be és lett 3 pónihalmedence,,és 1 ami még nem volt sárga viziló/ én nem szeretem a sárgákat/ a többi pedig ami eddig is volt.Sajnos pink nekem nem jött.Van még kirakva 40 db.Többet nem is vonatoztatok, ha még ezek közt is lesz új ól, akkor már csak hely kell neki.

mya100, -Fülemüle-70, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Öröm volt látni, hogy a sok sárga barkácsolt ól értéke emelkedett így még boldogabban pakoltam fel őket a vonatra és kevesebbet kellett vennem!
    Valamit kitalálhatnának, hogy egynél többet is lehessen indítani!:music:
    Kicsit időrabló így...
    Ennyit sikerült meggyorsítanom!:)

Holnap kipakolom és hozom az eredményt!
    Sok szép új ólat kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 28.9.18
    Lillapilla73, rozo52, mya100 és 13 más kedveli ezt.
  15. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!Az első 4 ólból 1 rózsa teve,1 rózsa panda 1 cápa és 1 sárga víziló lett nem sokára megint kész 3.

Fuhur, -Fülemüle-70, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

rozo52, Kismajorka001, Fuhur és 12 más kedveli ezt.
  17. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok! Nagyon örülök.Eddig 12 db-ot tettem ki: 3 póni,1 flamingo sárga,1 viziló sárga,1 rózsa panda,3 kroki,1 kókuszkopasztó narancs,1 teve piros,1 pingvin:inlove:

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon jó! Nekem is befutott a második csikóhal és egy pink teve bónusznak:D és van már 3 viziló, 4 flamingó, utóbbi nagyon szép, imádom a sárga-lila színkombinációt. Még érik 16, és biztos összejön még gyorsítás nélkül is jó néhány a végéig, remélem továbbra is ilyen szépen adja majd a jókat, lett 4 narancs mogyitaposóm, sok pingvinem, néhány cápa is, narancs koalák és tukánok, piros ólak. Szerintem ezek nagyon jók.
    Szia:D szintén gratulálok, lesz ott még 2-3 póni;). Én 4 db-ot szeretnék, hogy a vadaskert felébe jusson. A szarvasbogár sem sokáig volt használatban, ott árválkodik mind a 6 a ládában, mióta az előző ólgőzös elment...szóval nem reagálom túl.

rozo52, mya100, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  19. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 4 ólból lett,sárga flamingó,piros elefánt,narancs teve és narancs fóka!

20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Nálam csak egy vizi lény medence lett, de nem vagyok elégedetlen, mert kaptam mellé 6 sárga vizipacit, 5 sárga flamingót egy rózsa pandakuckót és egy rózsa elefántot is. Sok szerencsét mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.