Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Reggelt!
    Sajna nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna. Viszont mivel nem lett csikóhal, kárpótoltak Tengeri pónival! :D ;)

Lillapilla73, genka53, hamuska és 9 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

41 ól várja a kikelést;) Remélem lesz benne tengeri póni!

Mevilla, -katalinjani-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Se csikóhal, se pónihal. Lett viszont egy delfinem. Még az sem volt, így annak nagyon örülök! Kaptam 3 sárga vízilovat, 1 sárga flamingót, és a többi haszontalan ólat nem is említem. Tegnap bénáztam. Nagyon néztem egy filmet, és a figyelmetlenségemnek köszönhetően indítottam egy vonatot 25 FA-ért... Remélem vissza jön majd az ára. Szeretnék még egy (legalább) új ólat, vagy legalább rózsa terményest, vagy ólat :D
    Mindenkinek jó vonatozást!

Fatther, genka53, -katalinjani- és 6 más kedveli ezt.
  4. Únikornis23

Únikornis23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ti mit raktok a vonatra?Nekem sehogy sem jön össze hogy elinduljon a vonat!A válaszokat előre is köszönöm!

5. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Én 2 sárgát és négy alapólat raktam összesen 630-ért.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én sárga ólakat és sárga terményes ólakat pakolok fel. Egy sárga titokól 460 pont (róka, gólya, vakond, stb.), mellé még pár sima sárga ól kiadja a 630 pontot. A sárga terményes ólak 510 pontot érnek, mellé kell még tenni szintén néhány sima sárga ólat. Ha nincsenek nélkülözhető óljaid, akkor CSP-ért vehetsz ólakat hozzá. Az általam ismert legolcsóbb megoldás egy sárga elefánt és öt sárga koala, ami összesen 630 pont és 125000 CSP-be kerül. A sárga titokól mellé két makitomboló és 3 papagáj vehető, ha nincsenek sárga alapóljaid; a sárga terményes mellé 2 papagáj és 3 kacsa a legolcsóbb.

ulmo12, Fatther, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is így jártam, az első 20- ból indítottam egyet. Abból nem lett hal, de hát a remény hal meg utoljára! :)

Fatther, genka53, Csókos és 6 más kedveli ezt.
  8. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Utoljára szerkesztett: 30.9.18
  9. Únikornis23

Köszi

10. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Meg van a plusz 10 rakomány eredménye: 2db tengeri póni, 1db rózsa panda, 2db krokodil, + 5db narancs ól.
    Van még 10 db raktáron de azt most nem nyitom.

genka53, Imi*, edina242 és 9 más kedveli ezt.
  11. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagy szerencse kell az új állatkához, ami nekem sajna nincs-.-:mad: . Már jó pár gőzös elment, de nem lep meg a várt óllal. Gratulálok Mindazoknak, akiknek bejött és sok szerencsét hozzá, akik még várják ! Szép napot !

12. Únikornis23

ancsa103 te hanyadik szinten vagy?

13. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia!
    Ha hiszed ha nem nekem aztán tényleg nem szokott szerencsém lenni. Meglepődtem én is mert 26db nyitásból lett: 4db tengeri pónim, 2db rózsa pandám. Szorítok neked és mindenkinek aki még várja az új ólat.

Imi*, edina242, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagyon remek ez a vonatozás, indítok egyet, visszakapok egyet, ami megy vissza! Kissé unalmas, értelme semmi!!! Persze nem csodálkozom mivel nálam jóformán szokásosan nem szokott semmi jó kijönni!!
    Természetesen a hangszórók sem jönnek, felejtős lesz ez az event is!

-katalinjani- kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Én a sárga titokólakat nem bántottam, főleg a hosszabb érésűek sárga fejlesztéseit. (Pl. róka.) Viszont megszabadultam a rengeteg sárga (és alap) tojástojótól, tehenészettől és méhészettől. (460 és 510 pont.) Mivel ezek terményei fán is teremnek, ezért csekély az esélye, hogy valaha is használom őket. A 460 pontos ólak mellé 4 makit és egy tyúkólat tettem, az 510-es mellé 3 makit. (De való igaz, a Te társításaid olcsóbbak.) Persze - mivel csak néhányat gyorsítottam FA-nyal - nem is indítottam százasával.

Általánosságban elmondható, hogy mindenki olyan ólakat tegyen fel a vonatra, amire (vélhetően) nem lesz szüksége; ha kevés ilyennel rendelkezik vagy sajnálja őket feltenni, jöhet a CSP-s verzió.

16. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

s
    Következő 5 ól eredménye: narancs koala, narancs fóka, narancs panda, piros elefánt, sárga víziló (2.) .
    Vonatozok míg lehet. :D

genka53, Gio, Sikka1 és 2 más kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    kb 10 vonatot indítottam piros és rózsa ólakat kaptam :)
    na meg persze 1dbPónit:D:cry::cry::cry:ez volt a tegnapi eredmény;)
    ma még semmi új de én ennek az egynek is örülök:inlove:
    vonatozok míg lehet;)

genka53, Gio, Sikka1 és 3 más kedveli ezt.
  18. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Ezt nem hiszem el, majd 80 titokrakományból egyetlen egy darab tengeri póni sem lett. :cry:

LBetti, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok!Nem tudom hány vonatot indítottam pontosan,15-20? A szerencse hogy volt benne tengeri póni,ahogy van időm még vonatozok.:)

LBetti, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia !
    Ne keseredj el ! Én is azt hittem, nem lesz, s majdnem észre sem vettem, hogy kéklik valami, ami addig nem volt ott. Ez a póni ! Végre szerencsém lett ! Drukkolok Neked !

-Fülemüle-70, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.