Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Majdnem szószerint szökőévente egyszer szoktam fás titkosnál csomagot venni, olyan még sosem volt, hogy mind kettő esetében vettem volna, a tegnapi napig, mondom hátha, általában 10-15 talányos fát veszek és ha bejön ok, ha nem akkor meg majd később valamelyik eventtel mindig bekerül a hiányzó fa, na a csomagokban az 1 db kötelezőn kívül egyetlen egy darab új fa sem lett! Hm! Ami jó lett: az 3 ősfenyő, 1 nyárfa, 2 pecsétfa és 1 rambután (mondjuk mindből volt már raktáron, de ezek mélg elférnek! Na nem baj! A többi jó lesz vonatozni vagy cserenapkor ha valakinek kell, majd odaadom! :D

Jó bontogatást mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 18.8.19
    Kukackukac, stellácska26, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  2. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Szerencséd volt!!:D

vcsaba18 és drunyi kedveli ezt.
  3. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Szia! Én is így jártam,4-esével rakom ki a titkosokat,és 2 belőle folyton cukorjuhar! :(

4. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Sziasztok!
    Nagyon régen vettem titok fát, mert előtte mindig a nagy csalódás, egyetlen új fa sem volt benne.
    Most tettem egy újabb próbát - bár ne tettem volna - mert mindkettőre 20-20-at vettem, de sem újat,
    sem pedig az előzőekből nem lett egy sem.
    Crystal

5. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Igen, tudom. Ritkán jönnek új cuccok elsőre.Van hogy másodszorra se , pl. csincsilla. :D

imi010 és CoralineJones74 kedveli ezt.
  6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Létezik olyan "élő" játékos, akinek már titokzatosból lett rájája??

Kukackukac és julcsi.bano kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen. Bár azt nem tudom, Nálad ki számít "élő"-nek...

Lillapilla73, Kukackukac, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

aki nem csak elméletben létezik.

Kukackukac és Kuzdern kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Juj , akkor lebuktam ? :oops:Én egy mesterséges inteligencia vagyok egy virtuális világban . :cry:

bendi1121, Gio, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  10. julcsi.bano

julcsi.bano Utánpótlás-írogató

Nekem már 2 is lett!

Gio, CsakJucinak12, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Nehezen hihető, nekem még mindből narancs tigris ól lett! xD

Kukackukac, Gio, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

gratulálok, nekem még nem.

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    30+1-ből nyitottam: [​IMG]
    A 3 szupertáppal megetetett ól a jobb szélen a garantált egy angolna és két rája ami régebbről volt.
    A csomagból lett még egy angolna és egy rája. 4 nem fért ki a területre azokat külön nyitottam, de képet nem készítettem róla. Ott lett még 1 rája és ami még esetleg jó lehet egy piros maki.
    Azt hiszem ez nem olyan rossz, örültem neki :)
    PS: Most nézem, hogy a két rózsa (papagáj és tollászkodó) is ott van a képen sajnos azok is a bahámhoz tartoztak eddig is nem új nyitások.. most is elkerültek a rózsa ólak csak azért írtam le pótlólag ne hogy félreértés legyen belőle.

Utoljára szerkesztett: 27.9.19
    Kukackukac, Gio, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  14. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Megítélésem alapján tényleg nem rossz,
    úgy látom hasonlóképpen gondolkodunk.
    Eredménnyel majd jövök estefelé viszonyítási alapnak tökéletes lesz.
    (nem reménykedek új ólba)
    Ami engem igazából egyre jobban zavar az a nyerési esély,
    minden egyes új tenyészállat,bahára,farmra bevezetett állattal ez "csökken", hiszen
    újabb változó kerül a képletbe :eek:, ki pedig semmi o_O.

Gio, GA-BI-O-Farm, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Egyre több olyan vízi állatunk van, amik "vízben" vannak. Mint a tengeri póni, a manta és most az angolna is. Kicsit úgy érzem, mintha ebben tendencia lenne és kapnánk előbb-utóbb egy vízi, víz alatti területet. De jó lenne!!!!!! :p
    Érnek a titok óljaim, remélem az angolnát be tudom tenni a másik kettő mellé.

Gio, imi010 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Vettem csomagot, van angolnám, ügye ami garantált...
    Csak egy kis szösszenet...
    A grafikusok nem nagyon erőltették meg magukat, az angolna, szinte olyan mint a rája... Épp csak picit különbözik...
    Sok sikert a titkosakhoz.

Tigrislady, Gio, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Most nem értem..:D második titokólra adta az Angolnáát utána vettem még 6 dbt mondom kéne neki egy társ egyedül van..:D de csak rózsa papagájt adott.. mondom klassz:)

Partyzzunk az megadott rózsa struccot meg 100% terménybonusz..:D kiérti ezt?:D

Update..már nincs egyedül..;)

Utoljára szerkesztett: 28.9.19
    Lillapilla73, Tigrislady, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok,
    A különleges akciós topikban megírtam, de inkább itt a helye: egy örömhírt megosztanék veletek -azért öröm, mert sose ilyen nem volt még a gazdálkodásom alatt :inlove::inlove: 5 ólat vettem, hátha... és 2 angolna volt benne!!!!! hiszitek??? én nem hittem a szememnek!! vettem még öt ólat (ennyire volt még keret) hááááátha... és kaptam egy ráját is, végre siker, nem tudom mikor jött a rája, de jó sokat vártam, míg meglett!! Szóval senki ne adja fel, vannak még csodák!! ;):inlove::inlove: legyen nektek is a lóherével szerencsétek!!​

ursa11, Ribiszke, DevilMókus és 22 más kedveli ezt.
  19. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

szia! én kettőt vettem, nem tudom mi lesz belőle? nekem sosincs szerencsém:(

soresne, Kuzdern és Lillapilla73 kedveli ezt.
  20. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Örülj neki, szerencséd volt! Nekem az ólakkal soha sincs szerencsém, így most sem. 20 db-ot vettem - de minek!!! - csupa régi ól lett belőlük. Sajnos rosszul csinálja a BP, mert most már tényleg többször nem veszek, kivárom, amíg valami feladat elvégzésére megkapjuk. Ezen elgondolkodhatnának a játék készítői, hogy elveszik a játékosok vásárlókedvét (is)!

-katalinjani-, jneicus, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.