Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem mindegy milyen titokólad /titokfád van:) mivel rengeteg fajta van a játékban és mindegyik mást ad:)

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Dobozhalat csak a Zenfirka tenyészet ad, és az imádkozó sáskát is csak a legújabb.:music:
    Én most csak 6 új ólat vettem,:music:jött narancs krokó és narancs oroszlán ezekkel elégedett vagyok.:)

Puszpang és Kuzdern kedveli ezt.
  3. textilmánia

textilmánia Törekvő

Igen tisztában vagyok vele azért írtam hogy kb az 50 db-ból egy sem lett

Puszpang, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  4. textilmánia

textilmánia Törekvő

Igen tudom
    Szint: 215/460

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Újabb rakományok érkeztek! Valahogy nem bírtam abba hagyni. ;) Ide fogom hozni az átalakulásukat!
    Meghoztam az ólakat. Annyi volt most a különbség, hogy mindet kézivel nyitottam, hogy biztos legyek benne, hogy minimum piros ólak fejlődjenek ki. :D Milyen jól tettem. ;)

Utoljára szerkesztett: 9.2.20
    Ribiszke, vihence, rokaro1 és 4 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem írtad, hogy a Kiéhezett szobrok gazdaköribe kellenek; akkor nyilvánvaló lett volna, hogy időkorlátos feladathoz keresed.
    Hány gyapotfád van? Megpróbálunk valami haditervet készíteni hozzá...
    (Nem találtam jobb helyet hozzá, de itt megbeszélhetjük, a help topikban nem.)

Ribiszke, HéricsBáró, vihence és 5 más kedveli ezt.
  7. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves pajtás köszönöm a segitséget sikerült meg oldanom elő került a fám,be is fejeztem a játékot,üdv.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kiraktam a Bahama ültetvény-re pár titkost , 5 óra múlva érnek be . :p
    • 12 Paisley talányos titkos tenyészet
    • 19 Lóhere talányos tenyészet
    • 4 Titán talányos tenyészet
    • 3 Kumasi talányos tenyészet
    • 2 Kinhasa talányos tenyészet
    A szélekre meg titokfákat
    • 12 Bora bora talányos tiki fa
    • 9 Madagaszkár talányos tiki fa
    • 5 Baltra talányos tiki fa
    • 2 Jáva talányos tiki fa

DevilMókus, osztrak12 és incimami kedveli ezt.
  9. domonkos79

domonkos79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Éjféli gyümölcs fát honnan lehet szerezni? A pokoli kutyasétáltatás feladatot megcsináltam, de ott csak fejlesztést ad, nem fát.

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A mostani teliholdas event /Baba Mau Vásárlója/ is ad egyet , ott van a vége felé, a felhő előtt.

HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nah titokfa letudva... ;)

Mindenkinek sok sikert:p

DevilMókus, -katalinjani-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.

6-6 fát vettem.

Most nem volt szerencsém.XL- XXL fa lett mind , majdnem.

Farmon lettek: XL Júdás, XXL olaj, XXL fenyő, XL kőris, XXL kőris, Vörös éger (még nem volt) .
    Bahán lettek: XL sivatagi rózsa, XXL fikusz, XXL kivi, XXL eukaliptusz, XXL maté, XXL ében .

DevilMókus, -katalinjani-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Én csomagot vettem és a kötelező 1 db lett tehát a 30 bontásból egyetlen új fa nem lett.
    Illetve a bahára és a farmra is vettem 1-1-csomagot és rengeteg xl-es fejlődött ki belőlük.
    A 2x 30-ból egy új sem fejlődött ki.
    Én is levontam a tapasztalatot ebből,mert 1 új fáért 200FA igen sok!!!

14. zsani_apja

Szia!
    Bocsáss meg, csak 199FA. :D ;)
    értem a tapasztalatod. ;)

update: Én is vettem 10-10 fát, de még a raktárban vannak.
    Ne, hogy baj legyen...

-kidmama- kedveli ezt.
  15. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Bocsi igazad van!!!

zsani_apja kedveli ezt.
  16. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Igen, az valóban sok FA.
    Én csomagot soha nem szoktam venni, mert nincs annyi aranyam. De ezek szerint jobb is.

-kidmama- és RRozika kedveli ezt.
  17. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Szökőévente egyszer veszek csomagot... és hááát szökőév van :p Szóval vettem 1-1 csomagot! Hát vegyesen vagyok boldog! :)
    a farmoson (quesillo) nagy a boldogság 5 viaszbogyó, 3 vöröséger (ebből már volt 1 db-om), 3 csövesmogyoró! A bahás már nem olyan nagy öröm, mert az újból (mangongo) csak az 1 darab kötelezőm lett, valamint 1 majomnarancs (ez még nem volt) és 2 fagylaltbab! Ha átlagot nézünk akkor nem is rossz! :inlove:

Sok sikert mindenkinek, még a bontogatáshoz!

Jó játékot és kellemes estét!

DevilMókus, soresne, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  18. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Vettem 25-25 darab fát, csomagot nem fogok. Két részletben vettem, és úgy is raktam ki őket. Most érik az utolsó 15-ös adag.
    Jó lenne, ha lenne benne új fa, meg csövesmogyoró, mert abból a múltkor a csomagos verzió csak 1 db-ot tudott adni.
    Amit nem értek az az, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni ezt a titkfa csomagosdit? Azért 199 FA-t elkérni azért, hogy egy darab aktuálisan új fát kapjon a 30-ból az ember...nem túl szép dolog. Jó lenne, ha módosítanának a fák eloszlásán, mert az kicsit dühítő, hogy rendre kijelöl a rendszer 1 db fát, amiből alaphangon ad vagy 8-at, amikor már minimum 2szer annyi van belőle amúgy is.
    Tudom, hogy nem garantált, hogy több újat is kapsz, de milyen már az, hogy még pénzért sem jut előnyhöz igazán?
    Nagyon szívesen vennék csomagokat ( ami egyébként drágább, mintha 30 darabot vennék meg simán), ha lenne értelme, és nem 49 FA-t fizetnék azért az egy garantált új fáért a csomagnál. Azért szerintem eléggé erős ennyit elkérni érte. Ha simán vesz az ember 30db-ot, az csak 5*30=150 FA, míg a csomag 199FA, amiből igen sokaknak csak a kötelező 1db-ot adja új fából.. :(
    Arról meg már ne is beszéljünk, h ogy olykor elég nagy eltérések vannak farmok között, mert valaki vesz 10 db-ot, és kapásból kap 3 újat, míg a másik 31-ből egy garantáltat kap. Ez így nagyon nem fair, és akkor finoman fogalmaztam.
    Aki úgy dönt, hogy áldoz egy kis FA-t titkosakra, annak sok szerencsét kívánok, és remélem, hogy nem fog csalódni.

bugavalika40, =Andulka=, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Szia!

Nem próbáltad ki, így mennyi újat adna?

stellácska26 kedveli ezt.
  20. Szama

Szama Fórum veteránja

Nos, a farmosak értek be, a vett 25-ből lett egy új a viaszbogyó, és kaptam 2 csövesmogyorót, megint lett vagy 3 vörös éger, jött nyárfa, kőris, pettyefűz, júdás, meg pár darab xl, xl mandula, illetve tettem ki pár szahara titkosat, mind "értéktelen" lett. Még vettem 5-öt. Bahán: meglepetésre egy új sem jött, megint lett egy csomó papua, sivatagi rózsa, pecsét.. Viszont itt is raktam másik titokfát, abból lett egy majomnaracs. Vettem még ide is 5 db-ot, most kirakom őket, és majd később jövök az eredménnyel.
    Szerintem ez elég siralmas eredmény, főleg a bahás..
    No mindegy, az az egy új is több mint a semmi.. És csak 5 FA-ba került, nem pedig 49-be, így nézve viszont jó vásár volt. :)

Update: beért az 5 db farmos fa, lett belőle 1db sárkányfenyő, olajfa xxl(megint, csak tudnám minek több, mandula ugyanez..), tulipánfa xxl, pettyesfűz xl, xxl.
    Bahás még érik, ha kész, hozom..
    Nos, a bahán hozta a semmit, ha az új fát nézzük. Itt az utolsó 5-ből lett:1db páfrány, pecsétfa xl,xxl, langszatfa xxl, sárkánygyümölcsfa xxl...
    Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy valami nagyon csúnyán van beállítva a titokfáknál..
    Kíváncsi vagyok, hogy másoknak hogyan osztja, mennyi újat ad, mennyiből.

Utoljára szerkesztett: 8.3.20
    Őzike1969, -kidmama-, vcsaba18 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.