Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Hááát..:D nem akartam venni titokfa csomagot..:D mert általában adja kevesebböl az ujat..:D

Bár ezt most megbántam..:D jobb lett volna...

Domos52, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én ma már arattam így a farmosok már be is értek. Sárgával jelöltem az újakat amim még nem volt, és feketén csillagoztam azt aminek örültem az ólgőzös rakományából. Összességében nem bántam meg sem a csomagot, sem a sárga terményeseket :)
    PS: sikerült nyitnom 3 életfa XXL-t is, azt nem jelöltem a képen :)

Utoljára szerkesztett: 19.11.22
    briguka, Gio, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  3. edina242

edina242 Fórumszaki

Sziasztok!
    Kivételesen nagy mázlim volt. Vettem egy-egy csomagot. A farmon a kötelezőn kívül két darab jegenyenyárfát kaptam, a bahán pedig a kötelezőn kívül öt darab rafiapálmát! Nagyon örülök!
    Jöttek kúszó enciánbokrok, piros akácfák és egy albínó mamutfenyő is. Összességében nagyon elégedett vagyok most.

jutka190226, briguka, Feca29 és 7 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó nyitás volt! Nálam még várakoznak;)

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Itt van a bahásból is annyi amennyinek örültem: [​IMG] 1 csomagból 2 db új fa és 1 XXL-es + a kötelező egy ez sem rossz eredmény azt hiszem.:inlove:
    Közben a repülés álma feladatra rákerült a pipa, és nem ól nullázással lett kész :)

achmed1122, jutka190226, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. milanzs

milanzs Fórumelemző

A farmon és a bahán is lett egy-egy darab új. 12 db titkosat vettem mindkét oldalra... ennyiből lett szerencsém... :)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

1-1 csomagból mindegyik területen a kötelezőn kívül 1 új fa lett! Ennél rosszabb sose legyen;)

jutka190226, stellácska26, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!
    Vettem én is 1-1 csomagot. A kötelezőn kívül a farmon lett még 4 új, a bahán még 2 új :D A többi is egész jó.
    Az előző event titokóljaiból pedig lett 1 pudlimoly (még nem volt), 2 kígyászkeselyű (még nem volt), 1 okapi és 1 párducmacska - így már ők is párban vannak :D
    Szóval boldogság van :inlove::inlove:

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Holnap tudnák vonatozni . Megéri ? Halálra vonatozhatom magam ?
    Ha én felröppenő céljából akarom a titokfákat , hogy ha egyszer valamikor talán megszorulok felröppenő miatt , akkor melyiket vonatozzam , a bahát vagy a farmot ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Felröppenő miatt vonatoznál? Az attól függ hol szeretnéd használni, hol várod inkább a felröpiket.
    Én a bahás cserepeket választom és reménykedek benne, hogy kapok az újabb bahás fákból XXL-es fejlesztést, felröppenőnek is jók lesznek, a bahán nagy segítség a felröpigyűjtésben (ha a felröpiket fáktól is várjuk).
    Szóval a kérdéseidre, csak Te magad tudod a választ megadni, a játékodat Te ismered..

Utoljára szerkesztett: 20.11.22
    jutka190226 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A titokfák sem adják egy az egyben a röpit. A vonatozással 1 FA-at fizetsz egy darabért. Felröpit bármelyik eventben vehetsz két farmaranyért. A vonat csak tűzifát hoz, semmi értelmes nincs a kínálatban.
    Én vonatozgatok, mert szórakoztat, és az XL fák a saját játékomhoz teljesen feleslegesek. De FA-at egy darabot sem kap az elefánt.

Gio, DevilMókus, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Ebben van igazság, ahogy Te is írtad, hogy nem gyorsítasz aranyért, én sem. Ellene vagyok annak, hogy azért amiért egyszer már aranyat adtam másodsorban fizessek újra, hogy kevesebb legyen. Ezt elfelejtettem odaírni az előző hozzászólásomba. (pontosítok: nagyon meggondolom, hogy kétszer költsek rá, de amíg itt a vonat szépen kényelmes tempóban jár a fákkal).

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Toporgás ide vagy oda, találtam paár dolgot. ;) Párducmacsek az nem lett sajna. Talán majd a szezon meghozza. :D

vcsaba18, Gio, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Kit hoz tűzbe ez a halacska ? Megéri sok ólat szerezni belőle ? :inlove:

15. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Csomagot vettem, a kötelezőn kívül nem lett tűzhalam, vettem még 5 ólat, abból lett még 1. Lett 2 párducmacskám, 1 okapim, narancs agáma, szurikáta, ezekből még nem volt narancs. összességében nagyon örülök:):D

stellácska26, Fuhur, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  16. janici

janici Utánpótlás-írogató

Szia.Gratulálok!:D

Puszpang, csimbokarc és DevilMókus kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Négy talányos, azonnal kibontva. :(
    Köszi! :D

stb_farmer, soresne, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Engem tűzbe hozott, mert tetszik az ól nagyon szépre sikerült.
    Hogy megéri-e? Azt nem tudom, meg sem néztem:oops:
    Csomagot vettem, most raktam ki még nem tudom, hogy hány alszik :)

Kuzdern, stb_farmer, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  19. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! 4 talányost vettem.....3 angolna és 1 új tűzhal! Ilyen se volt még!

20. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia!
    Gratula! Én ötöt vettem,aminek örültem: lett egy párducmacska és egy tűzhal:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.