Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kaphatsz XL-et is, persze, hogy kaphatsz. Hogy jutott eszedbe, hogy nem? xD

Tudsz is CSP-ért indítani, meg nem is. Elvileg tudsz. Én 4 db titkos XL fát szoktam betenni, az 4x520=2080 pont. Mivel ezek kifogyhatatlannak tűnnek, nagyon régen nem néztem már a pontértékeket. Anno a legértékesebb CSP-ért megvehető fa az XL tamarillo volt (volt több is, de ez volt a legolcsóbb), ami 90 pontot ért; de azóta sok fa jött be a játékba. De 6 db 90 pontos fával már indítható egy bronz csomag. Arany csomagot kizárólag CSP-ért vehető fákkal nem lehet indítani (hacsak nem fordult nagyot a világ, ezt majd meg kell nézni).

feki13, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Toma!

Álmodozva?xD Tudod a reményhal még akkor is úszik ha kipurcant:oops:xD

Majd ha megérkezett megnézem tudok-e valahogy CSP-s aranycsomagosat indítani. (Rózsa selyemakácnak magas a PÉ-e, jóval mint a tamarillónak, hátha arányaiban növeli majd az XL változatot.)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem hiszem, hogy itt a TP számít... Én annak idején úgy csináltam, hogy vettem minden egyes fából egy db XL-et, majd a gőzösön megnéztem, milyen értéken számítja be. Utána jöhet a számolgatás...

feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Ez a tervem nekem is, nem a Tp-re gondoltam mint érték, hanem inkább a PÉ-re plusz az emlegetett árra mint CSP.

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.