Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    A kötelező egy harcsán kívül még egy lett a csomagból, csupa sárga, narancs meg sima ól sikeredett :(
    A régebbi titkosokat is kiraktam (nyereményként kaptam), egy rózsa juh lett, a többi csupa sárga narancs meg sima ól lett.

2. feki13

feki13 Fórum veteránja

Helló szomszéd!

Áthoztam ide, ne trollkodjuk szét.

Szörnyű számomra. 34 ládából sikerült 1db Jack, 3db varázskalap, 5db végtelen kincskeresés, 5db ingrid tanítványa, 4db kicsobbanó öröm, 3db tündér termálforrás, 2db havermackó, 2db multitaszking, 1db varázsfa, 1db virágcsokor, 2db virágos dallamok, 2db pöttyös ernyőgomba, 1db pocoklégyfogó, 1db fényfesztivál, 1db élőholt kincs.

Egy szem virágfestés sem...nagyon sajnáltam pedig ez volt a célom. Nem is tudom megéri-e gyűjteni vagy nyissam egyesével...

Összességében a farmarany lesz majd jó belőle..

3. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Ez tényleg nem valami jó nyitás, sajnálom, ennyiből nekem 2 virágfestés lett viszont több havermackót is kaptam sajnos.
    Reméljük a következő jobb lesz, nekem 15 db van eddig, újév előtt kinyitom ami addig összegyűlik hátha lesz valami jó is belőle. :D

kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sajnálom rá a rengeteg időt, több hónap ennyit összeszedni, akkor már inkább nyitom egyből lesz ami lesz, mert ez így még silányabb mintha akkor nem ad semmit...

5. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok!

Bátorkodtam gyűjteni a titok ólakat a bahán. Gondoltam, ha vége a szezonnak kinyitom egyben az összes quetzalt adó titkost.
    25db sikerült eventekből, szezonokból és innen onnan összekaparni. Nyitási eredmény: 0 db quetzal. Ez most fájt :(
    1db vízidisznót sikerült dobnia...

vihence, kutyaszálló és Farm_Tadity_ kedveli ezt.