Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. stb_farmer

  stb_farmer Fórum ismerője

  Most néztem meg, mi lett a 4-4 titokfából - s nagy meglepetés ért :inlove:

  Bahán az egyik a Szent Ilona olajfa lett, a farmon pedig lett egy Frankliniám, ami az előző titokfa volt. Sose legyen ennél rosszabb :) Toromiro majd jön legközelebb :)
   
  -vadocka70-, zsani_apja, anya5062 és 6 más kedveli ezt.
 2. briguka

  briguka Fórummogul

  Sziasztok! Mindkét területre megvettem a csomagot, és a kötelező fán kivül mindkét esetben lett pluszban 2-2db. Nagyon meglepődtem, ilyen sikeres bontásom még nem volt. Csak halkan jegyzem meg, hogy a cukorjuharok nálam is befigyeltek /szokás szerint ahogy minden csomagvásárláskor/, igy most 239. szinten van az XL változatból 434db, az XXL-ből pedig 271db! Hogy mihez kezdejek velük passz, hiszen cserenap alkalmával még a kutyának se kell, régebben meg tonnaszámra ez volt a sláger... Jöhetne valami fatermelős gazdaköri ahol nem lehet megvenni a fatermést csak az adott területen szüretelni... :)
   
 3. Mandi58

  Mandi58 Utánpótlás-írogató

  A Gyopárvölgyben majd be tudod adni az átalakítóba, a szükséges anyagok előállításához. Így már nem lesz olyan sok.
   
  briguka, anya5062 és stb_farmer kedveli ezt.