Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    A kötelező egy harcsán kívül még egy lett a csomagból, csupa sárga, narancs meg sima ól sikeredett :(
    A régebbi titkosokat is kiraktam (nyereményként kaptam), egy rózsa juh lett, a többi csupa sárga narancs meg sima ól lett.

2. feki13

feki13 Fórumgróf

Helló szomszéd!

Áthoztam ide, ne trollkodjuk szét.

Szörnyű számomra. 34 ládából sikerült 1db Jack, 3db varázskalap, 5db végtelen kincskeresés, 5db ingrid tanítványa, 4db kicsobbanó öröm, 3db tündér termálforrás, 2db havermackó, 2db multitaszking, 1db varázsfa, 1db virágcsokor, 2db virágos dallamok, 2db pöttyös ernyőgomba, 1db pocoklégyfogó, 1db fényfesztivál, 1db élőholt kincs.

Egy szem virágfestés sem...nagyon sajnáltam pedig ez volt a célom. Nem is tudom megéri-e gyűjteni vagy nyissam egyesével...

Összességében a farmarany lesz majd jó belőle..

3. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Ez tényleg nem valami jó nyitás, sajnálom, ennyiből nekem 2 virágfestés lett viszont több havermackót is kaptam sajnos.
    Reméljük a következő jobb lesz, nekem 15 db van eddig, újév előtt kinyitom ami addig összegyűlik hátha lesz valami jó is belőle. :D

kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórumgróf

Sajnálom rá a rengeteg időt, több hónap ennyit összeszedni, akkor már inkább nyitom egyből lesz ami lesz, mert ez így még silányabb mintha akkor nem ad semmit...

5. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok!

Bátorkodtam gyűjteni a titok ólakat a bahán. Gondoltam, ha vége a szezonnak kinyitom egyben az összes quetzalt adó titkost.
    25db sikerült eventekből, szezonokból és innen onnan összekaparni. Nyitási eredmény: 0 db quetzal. Ez most fájt :(
    1db vízidisznót sikerült dobnia...

Synodendron, DevilMókus, vihence és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok. Szokás szerint vettem 2-2 db titkost és lett belöle Kentucky kávéfa.xDI
    lyen még nem is volt hogy bejött.;)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!:inlove:
    Nálam a menübe porosodik sok sok titokcsemete ami innen onnan jött.. ki kellene őket rakni...:music:

DevilMókus kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most igazán titokzatos lett a bahám. :D
    Annyit elárulok, hogy egy db Mandarin lett a csomagban. Mondjuk a mai napom után lehet felháborodtam volna, ha öt ilyen ól lett volna. :D

vihence, barbi021951, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem két mandarinom lett, gyorsan be is raktam egy vadasba, hogy ne foglaljanak el túl sok helyet. Sajnos az új fejlesztésekből csak a sárgáig jutottam el, de nem baj, majd nyitok legközelebb narancsot is. A mandarinhal medencéknek viszont örülök :)

10. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

sziasztok!tegnap vettem 3 titkosat ma reggel nyitottam ki és lett 1 mandarinom nagyon örülök neki

vihence, Swartsch, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  11. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok! Reggelre nekem is lett egy mandarinom. De nem hagyom abba, mert quetzalfészkem még mindig nincs... azt szeretnék nagyon...

vihence, barbi021951, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  12. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Gratulálok!

Nekem 1 új fám lett az etetős eventből

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.12.24
    vihence, barbi021951, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Jó kis meglepetés úgy karácsony előtt. Vagy inkább úgy irhatnám, a BP hozta a szokásos formáját. Ezerszer megfogadtam, hogy nem veszek csomagot sem ólast sem fát. De mondom karácsony előtt vagyunk veszek mégis. Hátha az ünnepekre mégis meglepnének. Ezerszer megbántam hogy engedtem a csábitásnak. Két csomagból egyetlenegy darab új ólat sem kaptam. De most újra megfogadom és soha többet nem veszek. Újabb csalódás a BP-ben. A meglepetés sikerült, de nem úgy ahogyan reméltem.

Utoljára szerkesztett: 14.12.24
  14. -Holdfeny-.

Én már 2 éve nem veszek titok ólat és fát...:music: Játszani jó..:inlove:. s szeretek is meglepetést bontani...:inlove: De sok felesleges meglepetés ólra és fára nincs igényem...8) Majd lesz egyéb helyről... az újdonság;)
    Bár így is mindig töbet költök a tervezettnél...:wuerg:

15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Közben lett még egy mandarinom... de a quetzal azóta is várat magára... valahogy az az érzésem, hogy ez a fajta ól mintha valahogy kisebb valószínséggel fordulna elő az átlagnál... nem tudom...

vihence, -Holdfeny-. és SnéDóri kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Majd legközelebb szerencséd lesz! A mandarinhalakhoz gratulálok;)

milanzs, vihence és DevilMókus kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Muszáj vagyok megosztani veletek a számomra csodás hírt! :) Fél év kűzdelem után végre beköszönt az első virágfestés!:inlove: Már "csak" 4dbxD

18. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: Gratulálok! :inlove:
    Jönni fog a többi is;) Kapára fel... hogy legyen táp is hozzá;)

DevilMókus, Synodendron és feki13 kedveli ezt.