Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka :)

Köszönöm a gratulát, azt hiszem egy picit eltévedtem a topikok között és a csomagok nyitását nem ide kellett volna hoznom, így átviszem oda ahová való ez a választ is. :)

Mivel nagyon tetszik az új farmos fa, és sajnos nem kaptam belőle egyetlen darabon kívül többet. Próbálkoztam kisfarmokon is vele.
    Közel 150 darabonként megvett fát nyitottam 20-30-as kötegekben és sajnos egyetlen egyszer sem sikerült megszereznem.
    Kíváncsi lennék rá, hogy mekkora eséllyel állították be ezt a fát, ha ennyire nem kapok.

Vagy talán csak azért, mert nagyon akartam?

A bahás gazdaköri már készen is van pár beadással vagyok csak mínuszban. az a +4 darab fa amit a csomagból kaptam tette a dolgát, jól termett.
    Készen lesz a farmos is, csak egy picit lassabban. :)

Nem is a gazdaköri zavar, hanem nagyon dekoratívnak tartom a farmos fát, jó lenne használni a farmképeken. Ezért szerettem volna, ha lesz belőle még több, de sajnos nem lett. Lesz dolgom cserenap. :)

Swartsch, vihence, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez is a gyopáros felreppenő sorsára jutott:(
    150 csemetéből semmi? Az azért elég durva mérleg:( Sajnálom....

genka53 és cicimsincs kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Amikorra cserélhető lesz, addigra kapunk a szezonosból is, meg event nyereményként.... különben sem kell kapkodni, szép lassan, nyugisan, aztán majd megjön (vagy nem). ;):)

cicimsincs, Swartsch, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. kasszás

kasszás Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Három titokól, három Naphalmedence. :)

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Góliátbogár táp összetétele a mai nappal módosításra kerül.

Az új összetétel: 50 db vörös áfonya, 50 db orgona

Aki már legyártott tápot a magasabb növény igénnyel, és szeretné visszakapni a hozzávalókból a különbözetet, az Farm név és Farm ID megadásával jelentkezzen az alábbi helyen - akinek több farmja is érintett, egy bejegyzésben megadhatja az összes érintett farm adatait.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/
    A jóváírási kérelmeket 2024. június 22-én 22:00 óráig tudjuk fogadni.

Az ismertetők módosítása folyamatban van, türelmeteket köszönjük!

Eredményes gazdálkodást,
    a Farmerama csapata

vihence, 435345, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Köszönjük!:inlove:
    Így is elég falánk maradt a bogárka....

De azért ez már a nem is tudom minek a csúcsa.... még táp összetevőn is változtatni kell:music:
    De legalább tudnak kritikát meghallani odafenn8)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. agica48

agica48 Aktív író

Sajnos a szegények nyugalmával tapasztalom NEM lesz Góliátbogár és nem lett Vizidisznó sem.. Sajnos nem tudok ennyi FA összegyűjteni csak farmerkodással, gazdálkodással. Szomorú vagyok!!!!

8. Dolphin

Kedves Játékosok!

A módosítás mostantól elérhető a játékban, már az új feltételekkel tudjátok a Góliátbogár tápot keverni:

upload_2024-6-21_12-49-1.png

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek!

9. Dolphin

Szia,
    ne csüggedj el, sok lehetőség van és lesz biztos a jövőben is, hogy megszerezd Te is ezeket a titokállatokat. Az eddigi tapasztalat alapján event nyereményben, szezonos jutalomban is megszoktak jelenni az új titokállatok, aztán előbb-utóbb csere napon is bekerülnek a kínálatba, így majd ott is érdemes körbenézned.
    Türelem, s Neked is lesz ilyen ólad.
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia!

Ne keseredj el...
    Én elvből nem veszek... majd lesz szezonból, vagy eventes titok ólból... :music:
    259. szinten simán elvagyok az új ól pár hónapos hiányával...
    Furcsa volt, hogy nincs meg azonnal amikor lemondtam a titok csomag vásárlásról... De túléltem... sőőt már nem is érdekel;)

ljanika6, soresne és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Kevés FA van - próbálkozzam pár darabból lesz Góliátbogár????

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Egy titokólból is lehet.... De kicsi rá az esély;)

13. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Nekem szerencsém volt kettőt vettem....és lám az egyikben ott volt a góliátbogár! :) Ritka de most bejött !!

kigyo51, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Gratulálok!:inlove:
    Ilyenkor azt gondolom.. meg kellene próbálnom;) De szerencsére csak kósza gondolat!

15. ambrusne

ambrusne Fórummogul

Megvettem a nagy csomagot és EGY Góliátbogár lett - igy van beállítva, bosszantó!!!! Malomnál is + 1 növénynél soha nem áll meg!!!!!!!!!!!!

16. -Holdfeny-.

Egy ólat fixen kapsz a csomag vásárlásnál... a többi az lutri:(

17. sárkány-ka

sárkány-ka Fórumprofi

Jó reggelt! nagyon meglepődtem, valami csoda folytán a három talányos ólból három hódvár lett, így már 162 narancs hódváram van. Hurrá!:mad::mad::mad::mad::mad:

soresne, farmeres53 és inanna11 kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumgróf

Sziasztok !
    Hosszú idő elteltével vettem 6 titkos ólat ,bár ne vettem volna.>:(

inanna11 és farmeres53 kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok!

Összeszedtem 4 piccolót, gondoltam kinyitom, de nem voltam tisztában a képességeivel. Most olvastam, hogyha kirakom és + kitehető lesz belőle, akkor azt ott kell hagyjam :eek: Kiraktam 4-et a tölgyes területre, most ha visszavonom, akkor ugye nem tűnik el a még ki nem nyitott piccolo? Ezúton kérdezném, hogy érdemnes kihelyezni?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Törölheted a piccolókat, visszakerülnek a menübe.
    Én a kincses szigetre teszem ki mindig. A Baha TP nem lényeges, ott nem foglal helyet. Ha viszont számodra fontos a TP, akkor valamelyik farmos területre tedd ki (pl. a Világítótoronyhoz), mert a Kicsobbanó öröm és a fényfesztivál nagyon jó TP-t ad, ami a farmos területen hasznosabb. A lényeg, hogy érdemes egy területet kiszemelni, és következetesen oda kitenni mindig.

vihence, -gyöngy-581, Swartsch és 3 más kedveli ezt.