Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Fel lehet dobni a 15 perc múlva kezdődő csere eventre ? Mert akkor nem veszek ólat , hanem leszedem a léghajórol .

parrahviki12 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Az mindig egy extra, bár én próbálok mindenből 1-et gyűjteni, a többit meg cserévé tenni, nekem ezek a legjobb "ajánlatom" :)

-gyöngy-581 és parrahviki12 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A reményem valóra vált, most örülök neki :D:inlove::D:inlove:

tina07141983, bota493, soresne és 3 más kedveli ezt.
  4. apus54

apus54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdekesnek és bosszantónak tartom azt, hogy délelőtt 10-kor játékba kerülő "Kalahári" titokzatos tenyészet muntyákszarvasát már kéri a szezonban Lee Ba!!! Még arra sem hagy időt, hogy megvegyem és tápot keverjek. Nem tudom a mai szezon feladatokat emiatt 100%-ban teljesíteni. Ez így borzasztó "tisztelt" BP

5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziaaa, és egyből 2?:inlove: Gratulálok! :)

-gyöngy-581 és inanna11 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tegnap nem voltam fent, így a felhővel hamarabb beérik. Vettem 13 db- ot, gondoltam az mégis csak két páros szám között van. :D Majd kiderül.., mondjuk már eléggé lent van a nap,.. :D :p
    3 szarvas lett a 13- ból. Nem is tudom, mikor adott ilyen arányban. Idén biztos nem. :D

kigyo51, KaGe19820923, Arrah és 9 más kedveli ezt.
  7. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

sajnos megvettem a csomagot és a 30 db csak 1 lett

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!

Nem rendszeresen járom már kicsikre, most futottam bele. Nem is emlékeztem rá, hogy vettem. Biztos lotto nyeremény volt az adott farmon. :D Ott nekem sem lett szarvas, viszont narancs ékszer fejlődött ki kettő darab.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

10. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok. Képzeljétek direkt gyűjtögettem 16db titokólból 1db mandarin hal se lett, minek adják, elhúzzák a mézes madzagot az ember orra előtt nincs mindenkinek pénze hogy vásároljon15 éve játszok a párommal de újabban nagyon elgondolkodtam hogy érdemes e játszani mert nagyon kevés a sikerélmény ha nem vásárolsz

kincsembogaram67 és soresne kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Te is látod, hogy semmi hasznosat nem hoz...
    El fogok azért vele játszogatni, hátha sikerül pajtában porosodó XL fákat pajtában porosodó XXL fákra becserélni... :D Viszont - ha jól emlékszem - 4 fát cserélek be egyre, tehát csökken a por a pajtámban.

13. HéricsBáró

Akkor minek jön ? :cry:Hozhatna újra szupertrágya fát , mint anno . :inlove::cry:

Anyaló és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Most is pont annyi szupertáp fát hoz, mint anno...

inanna11, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Közben rájöttem , és javítottam :DDe jöhetne az is . xD

16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Na ez a farmexpresz ólcsó játék h...e gyerekeknek.Beteszek 4 xl-es fát + 2 xxl-es fát.Erre ha beérik ad xl-es fákat,esetleg kertiberkenye xxl.Már nem is csinálom,értelmetlen.Inkább dobálom a gyopárosba.Titkosat már nagyon rég nem veszek,se fát se ólat.Sosem adott új dolgot,csomagra nem költök!

17. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok!
    Egyetértek. A legalacsonyabb váltási érték 500, de még azt sem tudom berakni apróságokkal. A kis értékű fákból van több tucat, de azokat nem lehet felhasználni. Az XL, XXL fákat nem biztos, hogy szeretném becserélni. Használhatatlan a gőzös, csak egy szép animáció. Gondolom az ólaknál úgyanígy, de azt most nem is néztem.
    További szép napot Mindenkinek!

Petra-1999 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szisztok!
    Hoztam a mai 30-as csomag nyitását. Örülök neki:)
    Szépen kaptam a tapírkákat, és még a régebbiekből is jött pár olyan aminek örültem, mert kevés volt.
    Hasonló sikeres nyitásokat kívánok mindenkinek!

Dolphin, HéricsBáró, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  19. mami531953

mami531953 Haladó

Nagyon elkeseredett vagyok,a 30-as(630FA) Namib talanyos- tiki tenyeszetcsomagbol egyetlen egy tapir ol nem lett csak a szokasosak.Ez mar nem elso eset mikor total csomagot veszek(fa,ol)es meg reklambol sem ad egyetlen egyet sem az aktualis gazdakori feladatokban megjeleno uj olbol vagy fabol.

zsani_apja kedveli ezt.
  20. zsani_apja

halo!
    Megvagyok áldva én is a titkosokkal. Sajna az okát nem tudom, egyenlőre titok. :(

mami531953 kedveli ezt.