Visszajelzés Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kaphatsz XL-et is, persze, hogy kaphatsz. Hogy jutott eszedbe, hogy nem? xD

Tudsz is CSP-ért indítani, meg nem is. Elvileg tudsz. Én 4 db titkos XL fát szoktam betenni, az 4x520=2080 pont. Mivel ezek kifogyhatatlannak tűnnek, nagyon régen nem néztem már a pontértékeket. Anno a legértékesebb CSP-ért megvehető fa az XL tamarillo volt (volt több is, de ez volt a legolcsóbb), ami 90 pontot ért; de azóta sok fa jött be a játékba. De 6 db 90 pontos fával már indítható egy bronz csomag. Arany csomagot kizárólag CSP-ért vehető fákkal nem lehet indítani (hacsak nem fordult nagyot a világ, ezt majd meg kell nézni).

feki13, -ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.
  2. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Toma!

Álmodozva?xD Tudod a reményhal még akkor is úszik ha kipurcant:oops:xD

Majd ha megérkezett megnézem tudok-e valahogy CSP-s aranycsomagosat indítani. (Rózsa selyemakácnak magas a PÉ-e, jóval mint a tamarillónak, hátha arányaiban növeli majd az XL változatot.)

-Holdfeny-. likes this.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem hiszem, hogy itt a TP számít... Én annak idején úgy csináltam, hogy vettem minden egyes fából egy db XL-et, majd a gőzösön megnéztem, milyen értéken számítja be. Utána jöhet a számolgatás...

feki13 likes this.
  4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Ez a tervem nekem is, nem a Tp-re gondoltam mint érték, hanem inkább a PÉ-re plusz az emlegetett árra mint CSP.

-BombadilToma- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.