Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hol keresed az ollókat :eek:o_O:eek::eek:
    El se kezdted :eek:o_O:eek:
    No akko neked is game over xDxDxDxD
    Már nem is emlékszem rá mikor is lettem kész oly rég volt :p

Boccio71, -kaktuszable-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Miért keresni kell az ollókat? Nem is tudtam. :pxDxD Én meg a tojásokat keresem, hát ilyet?!

-kaktuszable-, Gio, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  3. breki072

Bizony, mert nyuszika nagyon eldugta egyeseknél :D
    Lenne még egy momentum számodra :music: ahelyett itt lebzselsz kereshetnéd mi az ami alá jobban eldughatta :music::music::music:

Utoljára szerkesztett: 25.3.16
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Csak nem a visszatérítésre játszol???????!!!!!!!! xDxDxD:D:D:D:inlove::inlove::inlove:

HéricsBáró, gyfa, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  5. breki072

Szia!
    Nem, hanem lezavarok még 2 kört :eek:lehet lesz az 3 is xDxDxDxD

6. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Olvasom a sorokat, és látom hogy milyen sokan a feröpik miatt izgulnak. Hiszen még egy nap telt el !, és máris kész szeretne lenni mindenki. Nem kell sok felröpi az eventhez, és szerintem ehhez mérten kevesebb felröpit adnak. és úgy gondolom mindenkinek meglesz csak az a kérdés hogy ki milyen ütemben szeretne haladni. Van még idő ! :) Akkor kellene idegeskedni ha csak 3 nap lenne az event. További jó játékot, és Kellemes készülődést az ünnepre Minden Játékosnak !

g.bella, zoldliget, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na de kérem?! xD Van időm lebzselni, a gazok érnek, tojásokat keresem, metszőollót nem lelek. Hát mit tegyek? 8);)xD

8. tippdani

tippdani Utánpótlás-írogató

Örülök, hogy Te így látod de amikor 4 terület aratásából összesen 6db metszőolló érkezik ,aggódom hogy tényleg meg lesz -e! Legalább a varázsfa is adna kicsit nyugisabb lennék! Üdv: tippdani

heureca3, długa, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem hiszem, hogy metszőolló nélkül lehetetlen jópofit vágni a dolgokhoz. Én először ezt próbálnám. Ha már amúgy is vágva van a jópofi, akkor a szerverek ördöge feleslegesnek tartja az ollók szűkmarkú adagolását, és lányos zavarában ontani kezdi őket.
    Egyébként 480 1x1 földem van a többi ól meg fa. 136 ollóm van. Holnap ilyenkor már látom a végét. Ráadásul tegnap este hamar elaludtam tévézés közben, és nem is arattam.

g.bella, heureca3, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  10. breki072

Keresd tovább az ollót mert nem kapsz nyuszikától

http://cikk_kepek.elixironline.hu/kosartojas.jpg
    Még mindig 59 a repcsik állása.
    Nálad?

heureca3, Ninett79, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  11. kisvirág

kisvirág Haladó

Szia, és köszönöm szépen, én is nagyon meglepődtem mikor megláttam.
    Kívánom, hogy legyen neked is hattyúd, meg vidrád meg amit csak szeretnél.;)

g.bella, heureca3, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    juhé: szabad vagyok:D:D:D:D
    kint vagyok a kerítésen kívül,78 ollóm maradt, tehát kell még 100 meg 7 darab:music:
    a fáim nem lettek rosszak,de nem lett trombitám 8)

g.bella, gyfa, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Ne bánkódj. A trombita amúgy is rézből van nem fából. Majd hegedülsz vagy gitározol.

g.bella, heureca3, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  14. lukacsa

lukacsa Utánpótlás-írogató

és azt ki igényelte? (kevesebb felröppenőt?) -az vessen keveset,vagy ne arasson egy hétig...,de én már kevés felröpi hiányában nem egy eventet buktam.

heureca3, öreglány56 és Leho69 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Breki!
    Beavatnál a titokba, hogy lehet 9-es szintű farmmal eljutni a Bahán a 302-es szintre?
    :music:xDxDxD;)

16. Leho69

Azt a jelenlegi feladatsor igényelte. Ugyanis nem 950-1250 darabot, hanem csak 250 darabot igényelt. Ilyen kevés mennyiséghez pedig nem kell tehervonat, elég egy IFA is.
    Egyébként így megnő a szomszédokkal való kommunikáció értéke. És ennek az eventnek fő pozitívumának tartom ezt. Tehát rendszeresen kell foglalkozni a szomszikkal, mert íme hosszútávon kifizetődő.
    Azon kívül van egy kuncsorgó topic is, amit azt sem tudom, hol van olyan régen jártam már ott. Nem szégyen a gazdák segítségét kérni. Jobb a görcsölésnél, szerintem. Bátorság! Nem egymagadban vagy!

g.bella, gyfa, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  17. breki072

Szia!
    Természetesen :D az úgy van volt a számlaló nagyon lassan fordul át és még nem látni a másik kilencest viszont a nyolcast már eltüntette :music::music:kicsit lelassult a fogaskerék pedig már nagyon jönne az a másik 9 szám is

HéricsBáró, g.bella, SzilvaG és 6 más kedveli ezt.
  18. lukacsa

lukacsa Utánpótlás-írogató

-East17- írta:
    Szia!

Jelen esetben nem valószínű, hogy menne. A sokkal kevesebb felreppenő igény miatt láthatóan csökkentették a megjelenő mennyiséget.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Nem tudom mi történhetett a játékkal, de kora reggel szerettem volna learatni és egyszerűen nem töltött be a játék, akármit csináltam, se a google chrommal sem a maxthonnal.Sőt a Fórum is akadozott.
    Mindegy, most akkor learatom a dolgokat:)
    4 feladat mindjárt kipipálva :)

gyfa, heureca3, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  20. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Már én sem tudom milyen ólakat tegyek ki . Fák vannak , két területen ültetek . No de a metszőollók nem igazán repkednek fölfelé . Gyengén adják magukat . Van olyan területem ahol egyet sem kapok . Nem értem miért sajnálják a felröpit ? No és növényből is kérnek szép számmal . Jó munkát mindenkinek és kellemes délutánt . :)

heureca3, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.