Tojáskereső csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Arról már nem is beszélek, nekem mondjuk a legújabbak hiányoznak, som, sárga trombita, mangosztán

genka53, almáspite48, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  2. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Ezek szerint nem csak az én fejemben fordult meg, hogy az elenyészőnek számító felröpi mennyiséget talán mégsem lesz olyan könnyű megszerezni. :)

ambrusne, karippa, Gabimami és 18 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)

Összesítve ennyi kell a sikeres befejezéshez::)
    15.000 Húsvéti liliom
    1 500 Répa
    800 Saláta
    600 Orchidea
    600 Orgona
    250 Metszőolló
    200 Dió
    120 Alma
    100 Tyúk

Kata_rzis, genka53, -vadocka70- és 24 más kedveli ezt.
  4. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Teljesen igazad van, volt már olyan event, egészen pontosan, amikor a gépalkatrészt egy kicsit felturbózták, most meg ebből visszaveszünk lendület lesz, erre nem is gondoltam.

genka53, ada77201, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  5. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, nekem nagyon tetszik ez az event, nem köt a géphez, de egy tuti jó felhősort kapunk. Már ezért megéri! Engem a TP-nyeremény már nem hoz tűzbe, de a csp-nek mindig örülök!

6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:) Értem amit leírtál ,,,de ez majd kiderül az első aratásnál ..
    Meg hát fő az optimizmus vagy nem ?? ;)

genka53, GA-BI-O-Farm, ada77201 és 13 más kedveli ezt.
  7. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

az ágyúkkal csak óvatosan,
    ha esetleg az antióchiai szent kézigránátot lőnéd ki vele célozz a nyúlon túlra..

Kata_rzis, genka53, §Ózon§ és 17 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze, igazad van. Csak amikor megláttam, milyen kevés felröppenő kell egy egyhetes eventhez... Visszaolvastam az elejét - amit általában a szelektív olvasás elve mentén kezelek - és megtalálni véltem a választ.
    Az optimizmussal meg nincs baj, csak nem akarom majd oldalszámra azt olvasni a fórumon, hogy "miért kapok ilyen kevés felröpit?!"

Gabimami, genka53, ada77201 és 14 más kedveli ezt.
  9. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Első olvasásra tetszik.....
    Másodikra: ez valóban ilyen könnyű lesz?
    Az event növény 2-3 területen simán megtermelhető, a tölgyes, és esőerdő fácskáihoz most sem kell hozzányúlni, csak termeljék a metszőollót.......
    A többi beadandó a pajtában pihen..., vagy piacolni lehet majd vele, kereslettől függően...
    Nagyon tetszik..... Még ünnepi készülődésre is jut idő...

emocy91, genka53, ada77201 és 13 más kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Husvet alkalmabol konnyu eventet kaptunk, ami jo mert a csaladdal tolthetjuk az idot es varhatjuk a locsolokat :D Nem kell sok felroppeno igy a 0 percezni nem fogok ;) A felho tokeletes es megint jo Tp-t ad :) A farmomat sem kell nagyon atalakitanom ;) Mindekinek jo eventezest es tojasvadaszatot kivanok ;)

demeter03, genka53, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Birom ezt a könnyű kis eventet, a nyuszitól pedig végre kapok egy hattyút, szeretném,ha végre nem lenne bili kategória.

Erzsike5110, genka53, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  12. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Megpróbálom a szemüvegemet is használni majd, hátha úgy sikerül jobban célozni. :D

Erzsike5110, genka53, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Egy pillanatra én is elgondolkoztam ezen, de nem akartam a hangulatot rontani vele, gyorsan el is hessegettem.Távozz tőlem sátán!Majd látjuk, reménykedjünk,hogy potyognak azért rendesen.

Erzsike5110, genka53, g.bella és 11 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Honnan veszed, hogy kapsz egy hattyút?;)
    Nem magát a titokólat adják, hanem az olyan elnevezésű titokól-féléből adnak, aztán majd eldől, lesz e belőle... :p

szia!

ha ki akarnak szúrni velünk, azt nem Húsvétkor tennék szerintem... elég sok gazda esetleges keserű tapasztalata miatt nem teszik meg, főleg most, hogy beolvadtak/nak a kínai piacba.

PocsékFarmer, genka53, Marika312 és 16 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na úgy látszik, lebuktam... Kilógott a lópata a köpeny alól? Akkor távozom is. Ha szagokat is küldhetnék, most éreznéd a kénkőszagot...
    :D;)

Lillapilla73, Gabimami, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Csak most tudtam elolvasni a humoros eventismertetőt, amitől máris jobb kedvem lettxD xD Könnyű kis event, remek ajándékokkal:D. Tetszik a felhősor és aranyosak a kitehetők. Ezután a jókedvem még fokozódott, amikor elkezdtem olvasni a csevegőt:D Öröm volt olvasni a hozzászólásokat. Remélem az event végéig ilyen jó hangulat marad:inlove:

PocsékFarmer, demeter03, genka53 és 28 más kedveli ezt.
  17. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Gyorsan meg lesz! Jó kis event! Minden kedves játékostársamnak Boldog Nyuszit kívánok!:D:);)

genka53, ada77201, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nekem is tetszik az event...gondoltak a háziasszonyokra...nem kell agyon dolgozni:) elég a konyhában;)..az előbb adtam el tíkot.. diót.. ezt-azt. Köszönjük Barna a kis térképet...meg akik még összesítettek. Tetszenek a kitevők is.
    Az előbb nem jó helyre írtam a gangra:)) ide akartam:)

Erzsike5110, Bathilda, gabocagaba és 21 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Naná hogy ilyen marad a hangulat;) aki megpróbálja ezt felülírni bármi féle nyafogással, azt majd jó megdobáljuk a fészekaljából kikerülő 1-1 záptojássalxD:p:)

20. zoldliget

zoldliget Törekvő

Nem gondoltok a azokra a játékosokra, akik még nem értek el magasabb szintre? Nincs 100 szuper trágyájuk és egyéb kitehetőjük. Ne vegyétek el a kedvüket az eventektől, ilyen "leszólásokkal'.

Bathilda, Trace76, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.