Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap 2. - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
  2. komarci97

komarci97 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem teljesen üres volt valamiért de megoldotta a support

farmerSS kedveli ezt.
  3. Gabimami

Gabimami Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem az a panaszom, hogy etetem a nyuszit de csak csp-t és tp-t ad! Ahogy az előttem szólók is azt mondták, hogy a véletlenszerű, csak egy- két embernek ad, valakinek nem, hát én a valaki vagyok! A csöveket lekeverem és nem találom sehol. Elment a kedvem a játéktól! Nem megyek segítségkérő topikba sem, mert egy játéknak nem az a feladata, hogy folyamatosan segíséget kell kérni, vagy panaszkodni a játék milyenségére! További jó játékot azoknak, akik ilyen húsvéti játék ellenére is csinálják!
    Gabimami

Tünde196666, -Ilona53- és renibaba44 kedveli ezt.
  4. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Folyamatosan etetem az állatokat, de csövet nem ad egyik sem!

-Ilona53- kedveli ezt.
  5. Nana470801

Nana470801 Utánpótlás-írogató

Segítsetek légyszi. Az üvegházban a 7-es pályánál tartok, de nem enged tovább... mi csinálok rosszul?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csinálj még csöveket. Kell mg 7 egyenes (17/24) és 1 görbe cső (19/20), hogy elindíthasd a folyadékokat.

vihence, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Gratulálni szeretnék a fejlesztőknek ismételten! Minden tiszteletem az Övék, tetszik, hogy sikerült a nyulat a víztartály és a kombájn mellé helyezni. Ha éppen sikerül nem az említett 2-re kattintani akkor már csak 10-15 másodperces várakozást kell túlélni. Bár legalább van idő keresgetni a nyulat...

7x adtam a nyúlnak enni 5 tételből válogat, 4x CSP 2x TP 1xKK. Gratulálok, hogy csak a kibabráláson jár az agyuk. Értem én, hogy random a ládák tartalma is állandóan, de kérem akkor ne tegyék bele, adja csak a semmire kellő dolgokat és ne húzogassa a mézesmadzagot.

Anna051955, PaySkin, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia feki13!

Egyetértek.
    Tényleg nem értem miért van ekkora különbség a kapott nyeremények között.
    Épp az előbb etettem meg az állatokat és nekem is csak a semmit sem érő cuccokat adta.
    A csevegőbe már nem is megyek mert rossz érzés azt olvasni hogy vannak akiknek csak úgy dobálja a csöveket nekem meg alig akad 1-1 db. Elkeserítő ez a nagy különbség.
    És az a baj, hogy az ilyen jellegű eventeknél mindig ez van.

sutimami57, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Tuti, hogy van valami ID-hez vagy valamihez kötött szerencse dolog. Ez az én véleményem, forrásom nincs erre, pusztán a tapasztalatokra hagyatkozom. Más tippem is lenne, mihez köthető még a szerencse, de azt megtartom magamnak :)

soresne, -Ilona53-, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Pedig ez állítólag csak a véletlen műve:music:
    Id szám:eek:o_O erre pont nem gondoltam...
    Bár azért jelezném az uzsonna osztásnál egyik jószág sem adott csövet:oops: Remélem este még hozzám vágnak párat...:p

-Ilona53- és cili53 kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Tartsd is meg. ;)

12. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!

Te pont a szerencsések közé tartozol.
    Nem muszáj minden etetésnél közölni a többiekkel itt a fórumon hogy mennyivel is növekedett a mennyiség az előző alkalomhoz képest.
    Én biztosan nem dicsekedném végig az eventet a számaimmal különösen annak fényében, hogy sokan vannak (köztük én is) akik nagyon nem kapnak sem a nyúltól sem pedig a pocoktól csöveket, de nem vagyunk egyformák...

soresne, Anna051955, bogisaci60 és 6 más kedveli ezt.
  13. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

Három farmon csinálom mindhárom 260 szint felett és az egyiken kaptam 39 csövet:) /nem ezen/ a másik kettőn összesen nem kaptap ennyit:( szerintem semmi köze az ID-hez, egyiken sem vásárolok csak a meglévő farmarany készletből ......nekem semmi tippem , bagolyban írd már meg mi a tipped:)

-Ilona53-, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia
    Te valószínűleg több pl titok ólat és fát kaptál... lehet Te vagy a szerencsésebb:D

15. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Csak nekem nem ezekre van szükségem.

16. -Holdfeny-.

Nos ezt a játékmester nem veszi figyelembe... ő ad és ad.... kinek mit...:music:
    A végére talán kiegyenlítődik a mérleg...8) persze mindig lesznek szerencsésebbek...:music: hiszen a szomszéd kertje mindig zöldebb;)

17. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Igen, pontosan erről beszélünk, hogy nem veszi figyelembe ami elég baj de nyilván el kell fogadnunk mert nem tehetünk mást.
    Én is kellemesebben érezném magam, ha a másik csoportba tartoznék. Talán idővel fordul a kocka.
    Engem a szomszéd kertje nem érdekel, csak a sajátom.

vihence, GA-BI-O-Farm és cili53 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Cili!

Inkább leírom nyugodtabban azt ami jobban fáj. A masszív szerencse tárgya. Egyáltalán nem hatna meg a dolog, ha nem EZEN múlna meddig jutok az eventben. Hiszen minden ilyen csővel előrébb lennék a korlátozott darabszámok miatt (terület és aratások száma). Adja a titkosakat ládákat stb, érdekli akit érdekel, viszont ezzel csak azt érik el mégkevésbé figyelek és hajtok erre a nyamvadt területre. Etetem és kapok titkost? Ami 2 hét múlva nem ér semmit és mindenki ingyen adja a léghajón hiszen már 10 új bekerül addigra...? Ez az event teljesíthetetlen még robot munkával is. Hiába az újraszámolás, igazatok van abban, hogy nem lesz ID-hez kötve ez a dolog. Viszont tartom, hogy nevezzük úgy vannak szerencsésebb farmok és kevésbé szerencsések (kérdés az, hogy mért mindig ugyanazok...?)

Frusztrál, brutálisan frusztrál, hogy egy szerencsejáték lesz ez az egész. Hiába aratok vetek dolgozok nem rajtam múlik (ja de ha vennék...). Naptártervezet meg ismételten hozza a 2 hetes eventjeit...

-Ilona53-, bogisaci60, vihence és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Sajnálom, hogy nem a szerencsésebb csapatban érzed magad... Azért napi 3-néha 4 aratással rövidített pályákkal a felhő kivehető..

cili53 kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

4 picin (207-220-as) is csinálom a kütyük miatt, mert a nagyomon nem akarok szórakozni a csövezéssel, minden kell, ami a táblákon van, így elég ha csak a felhőt váltom ki, a kütyük majd cserenap megérkeznek rá.
    Szóval: a 4 picin 1300 felett vannak már az eventgazok, és van olyan farm, ahol összesen 5 Egyenes cső jött még csak, míg a többin 13 egyenes és 11 görbe vagy 1-2-vel több.
    Van amelyikre állandóan 15-10 körüli felröpi érkezik, és van amelyikre csak 6-4 db.
    Fogalmam nincs, mi lehet a 209-es szinten lévő pici farmnak a bűne, hogy ennyire mostoha gyermeknek van kikiáltva:cry:xD

vihence, feki13, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.