Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én chrome-ban játszom és minden alkalommal sikerül az etetés. A nyulra rákattintva felugrik a tábla és az átadás felirat mellett lévő ikonra kattintva azonnal eltünik a nyul, és kiíródik a jutalom. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a kedves játszótársaknak, modiknak.

emocy91, Varázslat6869, icumicus és 10 más kedveli ezt.
  2. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Én sem veszek sosem kosarat! Ha csak kosár hegyek vásárlásával lehet egy eventet megcsinálni, az már nem játék. Bár egy hozzászólásomat épp azért törölték most, mert a kosár vásárlást emlegetettem. De úgy látszik, csak az enyém szúrta valakinek a szemét.
    Kellemes ünnepeket!

Nekem épp most törölték az egyik hozzászólásom, mert azt mertem írni, hogy kosár vásárlással lehet csak újabban megcsinálni az eventeket. Soha nem vettem, és nem is fogok kosarat venni, ha ez az ára hogy sikerüljön megcsinálni az eventet. Sajnos a negatív tendencia eventről-eventre csak erősödik.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.22
    Amira09, Andzsi1971 és jutka190226 kedveli ezt.
  3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,olvastam tán az elején,hogy a növényt ennyi idő alatt nem lehet teljesiteni,10570 és 2170 , írták,hogy szolnak,hogy nézzenek utána,sajnos nem olvastam végig az egész leirásokat ,ezért kérdezném,hogy változott-e a növény mennyiség ,érdemes -e tovább ültetni. Fáj a szemem és minnél kevesebb leirást olvasok.ha tudja valaki,kérem,hogy írjátok már le,köszi

4. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm szépen az ötleteket, hogyan tudom ezeket az étvágytalan nyuszikat etetni. Én már megpróbáltam az összes méretezést, de sajnos egyiken se vált be. Azt hogy érted, hogy páros etetés? Én úgy gondolom, hogy váltani a két állatkát, egyszer a pocok, egyszer a nyuszi. Ez se vált be nálam. Azt nem lehet, hogy a nyuszi meghívja a pockot, fordítva sem. Kíváncsi lennék a páros etetés trükkre! Köszi!

5. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! A karakterek etetése inkább agybaj, mint húsvéti csemege! Egy az "fél óra", mire jön a nyuszi, az értéke meg, hááááátttt..... a bal alsó sarokban lévő nyúl meg etethetetlen! Kinek van ideje/kedve/ünnepe ülni felette?!

Andzsi1971 kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nyúl-pocok páros. Páros, mert ketten vannak. Nincs trükk külön, sajnos.
    Próbáld akkor kliensen etetni őket, de ott is 100%-on.
    Ideiglenesen használj akkor Mozilla Firefox böngészőt.
    (Nem írtad, milyen platformon próbálsz etetni).

Mozillán sikerül biztosan. Most etettem 2 nyulat és egy pockot.

Gio, fakír1020, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

MOST biztosan nem törölték hozzászólásodat, mert reggel 10 óta én vagyok ügyeletben, és ma EGYETLEN hozzászólást SEM töröltem.
    Kérlek, ne állíts valótlant.
    A pénz témát pedig vegyük le a napirendről.
    Az eventek 90%-a vásárlás nélkül, taktikázással teljesíthető.
    Arra is megkérnélek, hogy ne írj több hozzászólást egymás alá, mert az ezen a fórumon szabálytalan.
    Most összevonom, a hozzászólásaidat, de legközelebb várd meg, míg valaki utánad ír posztot vagy tanulj meg hozzászólást összevonni.
    Ehhez itt találsz segítséget:
    Pontokba szedtem. Remélem, érthető.

1. A második hozzászólásodnál nyomd meg a szerkesztés gombot.
    2. Jelöld ki a teljes szöveget és nyomd meg a crtl+C kombinációt.
    3. Nyomj egy Mégse gombot a hsz-eden, mintha mi sem történt volna.
    4. Lépj az első írásodhoz és itt is nyomd meg a szerkesztés gombot.
    5. Menj a szöveg legvégére, nyomj egy entert, hogy új sor legyen és ctrl+V kombinációval illeszd be a szöveget.
    6. A hsz-t pedig a Változások mentése gombbal mentsd el. Így kapsz egy olyan hsz-t, amiben benne van mind a 2 írásod, de még mindig látható a második hsz is. Tehát most duplán van az utolsó szöveged.
    7. Ezért a második írásodnál nyomd meg a törlés gombot.

Együttműködésedet köszönöm.

Ezt próbáltad már?

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

(A színezés csak segítő elem a képen.)

Zsofigi, maszilva, spagetti24 és 7 más kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Igen, változott.
    Katt a linkre, s olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/tojásos-nyuszis-nap-csevegő.22310/page-8#post-1259303

maszilva, spagetti24, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. vincecs

vincecs Utánpótlás-írogató

Nekem simán megy az etetés,a kicsi tejes üvegre kattintva biztosan elfogadja.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.22
  10. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! Nem percnyi pontossággal most, hanem ennél az eventnél, tegnap 19,38-kor.
    Szia! Nem percnyi pontossággal most, de ennél az eventnél! Tegnap este 19,37-kor. Egyébként nem szoktam valótlant állítani!
    További kellemes ünnepeket neked!

11. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Köszönöm szépen, megpróbálom. A kliensen játszom, Chrome a böngészőm, asztali számítógépem van. Azt hiszem, hogy nem kínlódok tovább, mert ez már nekem nem játék, hanem szenvedés. A pocok szerencsére eszik, azt etetem, a nyuszika meg szerezzen magának répát.
    Üdv. Supernagyi50

Gio, fakír1020, jutka190226 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Othep

Rendben.
    Reméljük, sikerül valamelyik.
    Kliens nagyítás 100%, Chrome 80-120% között, a Firefox-szal pedig nem volt gondom.
    Mert etethetők a kis szörnyetegek.
    Majd az Átadás gomb széleit nyomd meg, ahogy korábban írtam.
    Sok sikert, ne idegesítsd magad rajtuk! :)
    Kellemes Ünnepet! :)

Gio, GA-BI-O-Farm, -Erbrow- és 3 más kedveli ezt.
  13. Marilla7

Marilla7 Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam is ez volt a helyzet.:( majd átléptem a kerekkerékre, egyet pörgettem, azután vissza a nyuszihoz, mert aratnom kellett.. Újra megjelent és folytathattam a gyűjtést. :D

Gio, fakír1020 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. borbandig

borbandig Utánpótlás-írogató

A gomb szélére kattintás nálam is bevált.

15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

16. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Majdnem a felénél tartok.:p
    A nyolcórás növényeim megvannak.
    Szerintem a leggonoszabb a locsolókannás nyúl.xD

A pocok meg azért olyan dundi mert nem mozog semmitxD

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves gazdatársamnak!:inlove::)

17. Othep

Szia újra.

Az időmeghatározás okozott egy kis zavart igen, mert a tegnap nem most.
    Megtaláltam a kérdéses hozzászólást.
    Soha nem töröltünk még egy udvarias, kulturált stilusban megfogalmazott kifogást a játékkal kapcsolatban, pl. hogy sokat kér az event, vagy silányak a nyeremények. Vagy rossz irányba tart a játék.
    Nem azért lett törölve a hozzászólásod, mert le merted írni a véleményedet.
    Pénzre azonban nem szerencsés hivatkozni.
    Egyrészt, mert kényes téma (alkalmas az amúgy is feszített hangulat további rongálására), másrészt pedig ha valaki úgy érzi egy eventet csak pénzzel tud befejezni, ott általában 2 hiba van:
    - Még nagyon keveset tud a játékról, és nem ismeri a lehetőségeket, amelyek benne rejlenek.
    - Életkörülményei (időhiány, stb.) vagy fejletlen farmja miatt nem jól becsülte fel egy event teljesíthetőségét, rosszul határozta meg a céljait, és úgy ugrik bele.
    Az eventek 10%-ára mondható el ténylegesen, hogy aki szeretne, az áldozhat a teljesítésre valós javakat, nem csak játékbelieket.
    A maradék 90% csak látszólag nehéz.
    A Farmerama nem akar csak egy mechanikusan ültessünk-arassunk 50 ezer gazt, aztán kész! - típusú játék lenni.
    A gondolkodást célozza meg. Azt, hogy kitaláljuk, hogyan is teljesítsünk egy eventet, a minket legboldogítóbb, legszórakoztatóbb módon.
    Érthető azonban az is, ha valakinek nincs ideje vagy kedve még taktikázni sem.
    De erre is van megoldás, az eventcsevegők.
    Ennek az első 4-5 oldalán már komplett stratégiák vannak felállítva.
    Ha még ez sem felel meg, akkor rendkívül segítőkész gazdák adnak tanácsot nagy örömmel farmra szabottan is.
    Azt sem gondolom, hogy egy rosszul kiszámolt eventigény, vagy hibákkal induló eventek mögött fizetésre kényszerítést kell keresni.
    És te se tedd, mert csak a kedvedet rontod el vele...
    Ezek csak hibák.
    Ha bosszantóak is, csak hibák.
    Jelen event beadandóit pedig teljesíthetővé tették az első kiírás óta.

Írásom a személyes véleményem, nem vitaindítónak szántam.

Áldott, boldog Ünnepet kívánok én is Neked! :)

-gyöngy-581, Melan, Amira09 és 15 más kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

A locsolós nyuszi nagyon gonosz, ha oda érek mindig átlépek másik mezőre és vissza, mert soha nem akarja elfogadni az ajándékot.:)

inanna11, jutka190226, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Etessél csak szorgalmasan, elöbb-utóbb éhes lesz és elfogadja, néha egy F5 is segít.
    Egy kis iránymutató:

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

maszilva, jutka190226, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Mindenkinek, aki olvassa: békés, szép, áldott ünnepet kívánok szeretettel! Tudom, sokan élnek egyedül. Nekik azt kívánom, hogy a szeretteik, családjuk körében jó hangulatban, vidáman teljen az a pár nap, amit együtt tölthetnek. Jó egészséget, sok szeretetet, össznépi mosolyt és további jó játékot!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 16.4.22
    ljanika6, Melan, Amira09 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.