Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kis időbe beletelt, mire kirpóbáltam, a kliensben nálam nem lehet nyulat etetni, az biztos. A Firefoxban lehet... -.-

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Gyakorlott vagyok az etetésben, és úgy látom nem csak nálam nem hajlandó ez a fránya locsolós nyuszi elfogadni az ajándékot. Nekem nem probléma mert ha átlépek másik területre utána vissza akkor már nem locsol.

fakír1020 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, szóval:
    - A nyúl lassan tűnik el, de gyorsan visszatér, tehát etetés utn várjatok egy kicsit. Gondolom, függ a gép gyorsaságától és a szerver leterheltségétől a válaszidő.
    - mivel néha nagyon a képernyő sarkában jelenik meg, valsz. ott van gond az etetéssel. Gondoljatok arra, hogy amikor bármit arattok kézzel, a széleken az arató ikon beljebb jelenik meg, nem pontosan rajta/fölötte a szélső itemeknél. Itt is az a helyzet, csak nem rajzolódik ki. Próbáljátok meg pl. a jobb/bal alsó sarokban lévő akármivel. Nekem azért jött be ez, mert a 2 farönk hangárt gyakran aratom kézzel és a jobb alsó sarokban vannak a kifutóban.

Boldog Nyuszit Mindenkinek!

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Használhatod a CTRL + billentyűkombinációt az ablak nagyításához, illetve a CTRL - billentyűkombinációt az ablak kicsinyítéséhez.

nagymami2, maszilva, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  5. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Jobb oldalon, amikor a csokoládét pakolja a nyúl, nem hajlandó elfogadni az itókát, de hiába kilépek és újra, nem megy el onnan. Ez már szörnyű. Ennyit kínlódni ezzel a nyúllal!

6. Kishuncus

Kishuncus Fórum-zöldfülű

Köszönöm

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ennél a makacs nyúlnál a kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

(A színezés csak segítő elem a képen.)

Még egy sikeres ideiglenes megoldás lehet: A jobb oldali árnyék kattintása.

fakír1020, inanna11, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  8. Bogyóka2020

Bogyóka2020 Utánpótlás-írogató

Nem tudom másnál is jelentkezik e a probléma, de én csak akkor tudom dolgozós nyuszit etetni, ha locsol a bal alsó sarokba. Egyéb munkálkodásánál hiába klikkelek rá nem ugrik fel az átadós ablak. Nálatok mi a helyzet?

9. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Ez a verzió nálam működik!

fakír1020 és Othep kedveli ezt.
  10. olgica63

olgica63 Junior szaki

Kedves vagy! De nálam semmiféle ablak meg sem jelenik és az árnyékra is hiába kattintok.

fakír1020 kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Ha az Átadás gomb sem jelenik meg, ez ott, azokon a farmokon jelentkezik, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    - Javasoljuk, a Játék beállításainál vegyétek vissza 100%-ra, (mentés gombot ne felejtsétek el megnyomni)
    Olyan szitu is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy ... javaslat: próbáljátok 80%-on kicsinyítve, van-e siker ebben a méretben, illetve próbáljátok meg 120%-on.

- Ha ez sem megy: Mozilla Firefox böngészőn nincs probléma.

Ha ezek közül valamelyik változtatással sikerrel jársz, és megjelenik az Átadás gomb végre, akkor jön az, amit korábban már ajánlottam. :)

maszilva, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  12. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Ablakot ne keress, azt csak odarajzolták, hogy helyileg hová kattints. Nekem bevált ez a módszer.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

A locsolós nyuszinak a hasára kell kattintani majd a felugróablakban a dobozra akkot működik a dolog,ha valakinek sikerül akkor örülök hogy segithettem

-Erbrow- és zsani_apja kedveli ezt.
  14. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

:):DKöszike! Müködik, már vérge valami jó is ebben az eventben.
    Áldott húsvétot mindenkinek!:D:)

Utoljára szerkesztett: 17.4.22
    _livia70_ kedveli ezt.
  15. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Örülök hohy sikerült

-Erbrow- kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Enike**, -vadocka70-, nagymami2 és 20 más kedveli ezt.
  17. Klári56

Klári56 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm :D már majdnem megőrültem a sikertelenség miatt :D

Othep kedveli ezt.
  18. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Milyen kattintás helyét? Én már megpróbáltam mindent, semmi nem sikerült, szerintem ezt az evendtet kissé elbaltázák, bár csak bele se kezdtem volna! Most már azért csinálom, persze a nyuszikat kihagyom, mivel azokkal nem bírok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.4.22
    Andzsi1971 kedveli ezt.
  19. cucuska1

cucuska1 Fórum-zöldfülű

Imi* kedveli ezt.
  20. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

a tyuk csak dekoráció nem kell etetni a nyulnál meg nekem az jött be ha a hasára kattintok és a felugró ablakban pedig a tejesdobozra remélem sikerül másnak is

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.