Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem sok egy kicsit az a 2000? :music:
    Ez így jobban hangzik... 8)
    8 órás gazt már csak a felreppenők miatt kell ültetnem;)

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már javitottam az előző hozzászólásomnál. Gondolom a két egymás alatt lévővel már matekoztam s az együtt kétezer körül van!
    Valami öröm is a játékban a felismerés.

mamszi5107, kovacstne, fakír1020 és 2 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Meddig tart a Nyuszis event? Kedd 22-ig volt kiírva, de most is él, s nem találok módosítást.

4. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

jövő hét kedd

Lenczy kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, igaz, tegnap este már nem ültettem, nem is volt mit.:(

6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az eredeti event-kiírás (tájékoztató) szerint 04.26.-án fejeződik be az event.

Az eventes terület ismét megnyílik rövid időre, érkezik a Tojásos-nyuszis nap (húsvéti) event!

Az event kezdete várhatóan: 2022. április 14. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2022. április 26. (kedd) 22:00 óra

......

"Ha valakinek mégis elfogy az valamelyik eventnövénye (vagy mind a kettő) a pajtából, akkor segítséget kap a játéktól:
    5 óránként 5 magot ad a rendszer abban az esetben, ha véletlenül lenullázza valaki a mennyiségét."

Tehát, ha szeretnéd, tudod még folytatni, csak újra kell kezdened a felszaporítását a magoknak.

Sali~*.*, Lenczy és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    A következő aratással meg lesz a felhő;) S utána jöhet a láblógatás;)

cirmi54 és rencsike982 kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

GA-BI-O-Farm és Enike** kedveli ezt.
  9. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Szintén így vagyok vele, a kezdetek óta. Már minden "trükköt" bevetettem, mindhiába. Őrt kellett állítanom a pajtám elé, mert ezek a szegény dolgozó nyuszik olyan éhesek, hogy az összes répát ellopták a pajtámból!
    Tudom, aki, vagy akik ezt a programot csinálták, szabin vannak. Vártam, gondoltam, ha vége az ünneplésnek, akkor talán lesz valami változás, de ezek szerint náluk tovább tart a Húsvét. Így most termelhetem a répákat, hogy szegénykék éhen ne halljanak, megyek is kapálni!
    Etetem a kis pockot, vagy mi is az, a lényeg, hogy neki jó étvágya van!
    Üdv. Supernagyi50

zsona416 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Enike**

Szia!

Ha az Átadás gomb sem jelenik meg, ez ott, azokon a farmokon jelentkezik, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    - Javasoljuk, a Játék beállításainál vegyétek vissza 100%-ra, (mentés gombot ne felejtsétek el megnyomni)
    Olyan szitu is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy ... javaslat: próbáljátok 80%-on kicsinyítve, van-e siker ebben a méretben, illetve próbáljátok meg 120%-on.

- Ha ez sem megy: Mozilla Firefox böngészőn nincs probléma.

Ha ezek közül valamelyik változtatással sikerrel jársz, és megjelenik az Átadás gomb végre, akkor jön az, amit korábban már ajánlottam. :)

11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhőn a kitehetők, még két aratás, és végeztem! xD
    A beadandókért a hosszú érésűt ültetem tovább!
    Ez az event nem lett a "szívem csücske"! ;)
    Üdv. Gazdatársak! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Szerintem ez is egy teljesen jó event. Had idézzem kedvenc humoristám :D "Ez egy kiváló kérdés volt Vágó úr" (aki érti érti )
    Amúgy jómagam is elkezdtem az esemény de nem célom a befejezés csak ahogy kedvem van a napi 1 belépés mellett. Lehet sok kell de aki igazi kocka megoldja....
    ui: szabad akarat :)

-vadocka70- és mókás20 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Azt a mindenit... azt hittem a következő aratással meg lesz a felhő.... :music:
    és még 880 tojásfa kell:wuerg:

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Jöttem beszámolni a haladásomról. Talán holnap már elérek odáig, hogy a felhőbe termelek :D
    A végét még nem tervezem, csak látom, de szeretném a rákkincset is kivenni, mert szükségem van rá
    és szeretném is. :):inlove: Még van kb egy hetünk erre az eventre, nem félek tőle, hogy nem fog sikerülni, hajtani viszont nem szándékozom semmilyen formában.

Sok sikert és hozzanak a nyulak jó ajándékokat kívánok mindenkinek. :D:D

maszilva, Alexandra0727, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  15. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Köszönöm szépen, ezeket már mind megpróbáltam, sajnos sikertelenül. Immár feladtam. A mozillát nem találom a gépemen, a régin volt, itt nincs, szóval
    Szia!
    Végső kínomban letöltöttem a gépemre a mozillát, a Supernagyi50-nél sikerült, igaz, elfelejtettem a jelszavaimat, már a Supernagyinál rendben vagyok, amit köszönök. Viszont a Kaszakő47-en még nem tudok játszani, mivel a férjemnek a citromailban lévő fiókját törölték. Ha leírom a másik email címet, akkor meg lehet oldani, hogy ott kapjam meg a jelszóváltoztatáshoz szükséges levelet? Az email cím: ezt veszélyes megadni a nyílt fórumon!
    Kaszakő47 ID:31763937
    Köszönöm a segítséget!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.22
  16. -Holdfeny-.

A felhő után amit a tervek szerint holnap talán elérek... már csak a felreppenők miatt fogok ültetni;)

cirmi54 kedveli ezt.
  17. Enike**

Szia!

Írj levelet a játék Supportjára a saját farmodról.
    Nagyon őszintén és pontosan jelezd, mi a helyzet a másik farmmal kapcsolatban. Várd meg a Support válaszát és aszerint lépj tovább.
    Itt a fórumon erről a témáról ne írj többet kérlek, mert a levéltitok megőrzése kötelező.

Levette a kolléga az e-mail-címet a posztból, mert ilyen személyes adat megosztása bizony veszélyt rejt magában!!!

Köszönjük!

szellorozsa, inanna11, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  18. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Az integető kispocok középen nagyon aranyos, nekem bejön. :inlove: Nem hiszem, hogy keddig kész leszek, de az ilyeneket már elengedtem. :p

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Kedd este zár az event...rengeteg időd van még:)

emocy91, szellorozsa, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ma éjfél előtt néhány perccel "elvileg" meglesz az összes növényem.:D
    Azért csak "elvileg", mert nem maradna a 8 órásból visszavethető növényem.
    (5.180 Színes tojásfa és 1.050 Húsvéti liliom lesz az állás.)
    Ráérek holnap reggel begyűjteni a rákkincset.

Vettem egy közepes cuccos kosarat, (130 Színes tojásfa és 60 Húsvéti liliom) hogy ne kelljen
    a felszaporítással bajlódnom. Végig 2x2-ben termeltem, mert úgy látom, hogy eléggé spórolós
    a felröpikkel, 1x1-ben sem adna többet. Beüzemeltem az öt varázsfámat. (Sok kicsi sokra megy.)

Lehet, hogy gonosz vagyok, de eddig éheztettem a nyuszit és a pockot.
    (Jelen állás szerint 446:181 a röpik aránya a nyuszi javára.)

A termelést nem hagyom abba, mert jó ajándékokat lehet kapni az etetésekből.

Jó játékot, sok sikert mindenkinek!

maszilva, Hahacska, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.