Visszajelzés Tojássztori - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 15, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Jan 24, 2025.
  1. 1

15 vote(s)
    9.1%
  2. 2

3 vote(s)
    1.8%
  3. 3

1 vote(s)
    0.6%
  4. 4

2 vote(s)
    1.2%
  5. 5

8 vote(s)
    4.9%
  6. 6

7 vote(s)
    4.3%
  7. 7

3 vote(s)
    1.8%
  8. 8

11 vote(s)
    6.7%
  9. 9

11 vote(s)
    6.7%
  10. 10

103 vote(s)
    62.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Piacazonos létező kisfarm szintjét megérheti így feltornázni egy kicsit (a nagyról átdobott állatokkal és 46-46 tenyésztéssel). De ennyi állatot pár nap alatt összepiacozni egy vadiúj farmon nem tűnik egyszerű projektnek. Szerintem ezért az eventért kisfarmokat létrehozni merő időpocsékolás.
    (Nem tudom, honnan szedted azt a 45 millió TP-t. A három feladatsorban a 2. szinten 40+50+60=150 millió TP szerezhető. Ja, látom már, csak a két jelenleg is látható feladatsorral kalkuláltál. Én a 6 naposat nem vettem figyelembe, de valóban jöhet onnan is majdnem 4 millió; és a tenyésztős sorokról is némi apró.)

Last edited: Jan 16, 2025
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem nézegettem az event ismertetőt , csak sodródom az árral , ahogy tudom , úgy csinálom . :D

DevilMókus and -BombadilToma- like this.
  3. vérmeske67

vérmeske67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok segítséget kérek tenyésztős event hangulat kosár az első körben minden kész kaptam 2 hangulat kosarat a második illetve úgye a 4 küldetés beadtam ami kell oda értem a hangúlat kosárhoz csak egy van hová lett a második kosaram valamit be néztem ? frissítettem másik böngésző helyzett ugyan az csak egy hangulat kosaram mi lehet a baj ?

4. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Nem tudom miért de nekem valoszinü a 4-es feladat is kijött ugyanis az 1-est befejeztem de van még egy ami szintén kosarat kér mit tegyek ilyenkor?

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Nincs semmi gond. Az 1. küldetésben 2 hangulatos kosarat kaptunk, a többit a további küldetésekben lehet majd megszerezni.

Javaslom, olvassátok el újra az ismertetőt (https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-tenyésztős-event-ideiglenes-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430237),
    vagy az eventcsevegő elején a rövid összefoglalót (https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-event-csevegő.25892/#post-1430228).

Last edited: Jan 16, 2025
  6. lenoxa

lenoxa Haladó

Mindent elolvastam, de ezt akkor sem értem. Minden hétvégére van egy feladat. Megcsináltam az erre hétvégére szóló feladatot. De most van még 1 hat feladatból álló feladatsor. Mit nem vettem észre a leírásban?

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt a magyarázat:
    "4 ideiglenes gazdaköri küldetés tartozik az eventhez, 1 elérhető a teljes event alatt, 3 pedig egymás után következik 48 órás időközönként."
    Forrás:https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-event-csevegő.25892/#post-1430228

8. lenoxa

lenoxa Haladó

Sylja likes this.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a sok kérdés úgy érzem azoktól érkezik, akiknek nem sikerült elég figyelmesen elolvasni az ismertetőt. És nem olvastak vissza a kérdés megírása előtt a csevegőben sem (pedig erre a Fórum szabályai is felhívják a figyelmet)

Akkor összefoglalásképpen még egyszer:
    Ahogy az event indulásakor is írtam, ma 14 órától kettő küldetés jelent meg a Játékban az eventhez kapcsolódóan: az 1. küldetés, ami szombaton 14 óráig lesz elérhető és a 4. küldetés, ami a teljes event alatt elérhető.

Mától szombat 14 óráig Hőlámpát tudunk szerezni, ehhez Halakat és Emlősöket kell tenyésztenünk, erre az 1-es és majd hétfőn 14 órától a 3-as küldetésben lesz szükségünk.
    Mától egészen az event végéig bármely állat tenyésztésből érkezhet a Rejtélyes tojás, ezt a 4. küldetésbe kell beadnunk.

Az 1. küldetésben kapunk 2 db Hangulatos kosarat, a másik 4 Kosarat majd a 2. és 3. küldetésben tudjuk megszerezni, ezekkel tudjuk majd a 4. küldetést befejezni - legkorábban hétfőn 14 óra után (a 2. küldetés szombaton 14 órakor érkezik, a 3-as küldetés pedig hétfőn 14 órakor)
    Erről is írtam már a csevegőben, például képekkel a #39-es bejegyzésben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-event-csevegő.25892/page-2#post-1430433

Itt találjátok az event összefoglalóját a csevegő #2-es bejegyzésében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-event-csevegő.25892/#post-1430228

És az ismertetőben is készült egy összefoglaló:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tojássztori-tenyésztős-event-ideiglenes-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430237

Köszönjük, ha kérdés írása előtt picit visszaolvastok, megnézitek az ismertető anyagait.

További sikeres eventet Mindenkinek!

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Bekukkantok egy picit. Ma nagyon jó hangulatom volt. :D Még van is... ;)

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Toma.
    Alapvetoen igazad van, de 1 pelda-
    En a lanyom farmjan azt tapasztalom hogy mindenfele penzkoltes nelkul siman telejesitem az eventeket.o_O
    Jelenleg 1,5-2 honapja mindet.8)
    Ma vettem neki eloszor berletet a szezonra mert mindjart kesz lesz. es sok jutalom jott igy pluszba .:)
    A mai tenyeszeventet is megcsinaltam ,igaz tenyeszallatokkal,de kesz van es 2 szintet lepett mar 101.;)
    95 nel vettem at.:music:
    Fp -ert sok minden kaphato ,+szezonbol eventekbol,tudatos termelessel, gazdakorok , piaccal 90-korul is jatszhato minden.:)
    Perzse ido kell hozza de naponta max 2*-3* lepek be ide is.o_O/ tulzasba nem viszem, es nem piac azonos , nem kuldok neki semmit tolem amitol jobban menne./ Itt a hianyzo allotakot pld meregdragan adtak :sleepy:./
    Nyilvan a cel az amit irsz,de magahoz a jatekhoz nem kell feltetlen kolteni .:)

12. -BombadilToma-

Szia!
    Semmi olyasmit nem írtam, hogy a játékot nem lehet ingyenesen játszani. Sőt, magam is "ingyenélő" vagyok...

13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Oke igaz.
    Sorry ha ugy tunt hogy ere hegyeznem ki.
    Csak leirtam 1 peldat hogy nem kell feltetlen penz ahoz hogy a jatek szorakoztato legyen.akkor se ha nincs 15 ev jatekosmultad mondjuk.
    Az termeszetes hogy a bp-nek ez uzleti vallakozas,nyilvan kenyelmesebb ha koltunk ra.
    De nem feltelenul eredmenyesebb is.
    Perzse ez relativ kinek mi a cel

Fätum, -Holdfeny-. and GA-BI-O-Farm like this.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A felhő nem kell, a dekorok igen és ennyi. Szeretek tenyészteni. Viszont a kezdő akció katasztrófa volt számomra:D Délután dolgozok... :D

Fätum and barbi021951 like this.
  15. atyka88

atyka88 Fórummogul

szerintetek lesz egy tapos akcio?

16. apja_72

apja_72 Aktív író

halihoó!
    Szerintem 7:00- kor indítsd el a szavazást! :D

-gyöngy-581, -Holdfeny-. and karesz like this.
  17. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!:)
    Olvasgatok vissza, de nem látom, hogy lenne valami minimum a felhő és a dekorok eléréséhez - és persze bogarászom a leírást is, csak nem nagyon látom, amit látnom kellene. Szóval, van valami tippetek, hogy lehet minél kevesebb tenyésztéssel - szegény az eklézsia - elérni a felhőt meg a dekorokat?
    Köszi, ha megírjátok. :)

18. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A felhő még majd jön a következő hetekben, ha jól emlékszem az utolsó előtti feladatkör egyik nyereménye lesz. A dekorok szintén el vannak szórva. Igazából az egytápossal (ha lesz) lehet spórolni és azzal, hogy a nem szükséges feladatokból csak a minimumot teljesíted.

barracuda117000 and ideals20111 like this.
  19. -BombadilToma-

Szia!
    A felhő és a rávaló dekorok minden feladatsorban az utolsó feladat gyémánt szintjén vannak. Kihagyhatod az alatta lévő feladatok arany és gyémánt szintjeit, de ezzel - ha jól számoltam - mindössze 48 tenyésztést lehet megspórolni.

20. Kálóczy61

Kálóczy61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az első gazdaköri feladatot teljesitettem, viszont ahova be kell adni a kosarakat, - ami elvileg a teljes event ideje alatt elérhető kellene legyen -, nálam azt mutatja, hogy már csak 25 óráig érhető el.

Samborg likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.