Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ez nagyon-nagyon jó!:)' gyenge vigyort megengedtem!

Fatther, mimi, greenfields és 16 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hoppá! Avagy sziasztok!

Hoppá avagy TOPSTOP! Újratervezés. Vagy számadás? Egyértelmű támadás. Szűkszavú vagyok, mint a központ. Értelme is van mindennek, csak nehéz megérteni.
    Sok lúd disznót győz. (Ha valaki azt állítja, hogy ezzel ledisznóztam valakit, annak nekimegyek. Nem én, a ludak!) Én már Ludas Matyit is rühellem, mert még T sincs a nevében.
    Hoppá! Felfedezés! A történelem ismétli önmagát, akár egy dadogós. Elakadt a lemez. De ez már-már szabály. Ha a kártyás vezet, megköszönjük neki és pihentetjük. Az utolsót minek kizárni? Há' nem? Van benne logika.
    Hoppá! Vallomás. Számítottam erre, mert benne volt a pakliban. Nyáron már belekeverték. Leírni nem mertem. Túl sokan mondták, hogy negatív vagyok. Pedig csak a játékszervezők munkáját kritizáltam a magam módján. Sajnos pozitívumokkal nem szolgálhattam. Gyerekek! Most sem tudok semmi pozitívumot írni. Baj?
    Hoppá! A technika ördöge (tudjátok a szerver mágia)! Írtam a hétvégén, hogy ha valaki kimegy a reflektorfénybe annak jöhet taps is és fujjolás is. De mi van, ha áramszünet lesz? Hofi sem így gondolta.
    Hoppá! Törpölés! Azon gondolkodtam a hét végén, hogy ha valaki, mindig 1-100 cspvel dob be kevesebbet, mint az első, akkor azt kizárnák?
    Hoppá! Helyreigazítás! A hét végén azt írtam egy TLnek, hogy valakinek csak úgy van esélye az első helyre beesni, ha az utolsó tíz percben dob be egy hatalmas összeget bízva abban, hogy a vetélytárs ennél sokkal kevesebbre számít. A taktika helyes volt, csak éppen fordított szereposztásban jött volna be.
    Hoppá! Szabály! Ha én negatív vagyok és elégedetlen, átmenetileg külső szemlélővé sorolnak a fórumon. Ha mások ócsárolnak egy tisztelt TLt (láttuk), eléggé elégedetlenek és nagyon negatívak, akkor átsorolnak átmenetileg egy farmot tesztfarmmá.
    Hoppá! Dilemma! Ha valaki önmagát vállalva, nyíltan, taktikáját közprédává téve, küzdve próbál győzni, és ezt nem vetélytársak akadályozzák meg, akkor mire is ösztönöz a BP?
    Hoppá! Mér(l)eg! Többet ér 20000 boldog német, mint 1000 magyar. Miért? Jobb az euro, mint a forint. Vajon a zlotyi mitől jobb, mint a forint?
    Hoppá! AÜSZ! A farm nem a tied, csak használod, úgy ahogy a BP jónak látja. Mindegyik az övé, és mindegyikkel azt csinál, amit akar, amikor akar.
    Hoppá! Sínen vagyunk,.... mint József Attila.

Utoljára szerkesztett: 21.11.17
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úhh! mementori őrületes vagy ! És még mindíg jó nézni a 9*3-as fogatot is, persze minden Magyar játékost .:)
    [​IMG][​IMG][​IMG]

csio70, Ágimamácska, mimi és 25 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

A 00K9-es szerint hamarosan a poloska is közeledik! :mad::mad::mad:

Leho69, mimi, HuckleberryL és 17 más kedveli ezt.
  5. §Böbe13§

De a pénzünk az jó nekik?Most nem az é.anyjukra gondoltam!

6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A taktika ma estig tart holnap meló,azt nem bánom ha ktynka megelőz,aminek viszont jobban örülnék ha Magyar előzne meg,de ha überájze zászlót látnék holnap az elején,akkor kár volt az egész,viszont ha valaki mi kis hazánkból megteheti azt hogy ezzel a számmal legyen az elején ahol állunk katival,na az volna az igazán szép.

kekmaci75, csio70, Fatther és 39 más kedveli ezt.
  7. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Kedves Mementori!
    Szívből gratulálok! Csak így tovább! A szakdolgozat írásának kellős közepén felemelő volt látni a helyezésed. Azt hiszem ez újabb löketet adott az írás folytatásához :)

csio70, Fatther, Ágimamácska és 20 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mamika a bal térded kalácsa. :D:D:D
    Várjuk meg hogy csocsonak mivel indokolták meg a kizárást. Gondolom kell neki is pár óra mire lehiggad és még más dolga is van.
    Mementori előtt földig hajlásom mert rettenetesen sportszerű volt amit csinált.
    Most már nyugodjunk le mert mást nem tudunk csinálni csak várni.

kekmaci75, csio70, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  9. kacsa5826

kacsa5826 Utánpótlás-írogató

Irtam mert idegessé tett az elmult Évek történése---
    Pénzt szeretne a játék készitő...minnél többet...ott ez az elvárás--
    A probléma csak az hogy.... mindegy mennyit költesz a játékra... a szabályokat ők irják elő...
    Magyarul...a játék egyoldaluan csak a pénzről szól--
    Lehet játszani csak ne költs rá sokat--aztán lesz ami lesz...
    Más nem mi lehet ..... inkább megyünk sétálni vagy kártyázni baráti körben>:(
    Hiányozni fog ...de ez lehet?????? vagy sem:cry:
    Kacsa5826

mimi, greenfields, szöszi50 és 10 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Leho
    Egy fordított pszihológát igazán csinálhatnál. Most lepj meg minket , és írj valami vidámat xD

Jó ez igaz . De akkor ne ennyire nyíltan csinálja mindenki előtt , amikor a legeslegeselegfontosabb event van :eek:

kekmaci75, csio70, greenfields és 18 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Te akartad! Ha kizárnak, Te sem jössz addig a fórumra, amíg én nem jelentkezek.

Tegnap mondom vacsoránál, hogy (biztos Kukorinak képzeltem magam):
    Két dolog piszkálja a csőrömet.
    Kérdés: Mi az?
    Az első, hogy csőröm van. A második, hogy ha már van, minek piszkálni.
    Reakció: Ez jó! Ezt még nem hallottam.
    Válasz: Mert még nem mondtam senkinek.

Utoljára szerkesztett: 21.11.17
    kekmaci75, csio70, Fatther és 29 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Minden elismerés a Tiéd! Szép volt! Köszönjük szépen! Gratulálok! - könnyekkel küszködve.
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

csio70, Farmer*54, mimi és 17 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Hatalmas gratula, megtalaltad a tokeletes valaszt a helyzetre:inlove:

De szep lenne ha ktynka venne a lapot es nem pakolna ra tobbet, szolidaritasbol. De a legtokeletesebb az lenne, ha meg Ellabalerina is becsatlakozna hozzatok, es a vegen mindharman behuznatok az elso helyen ugyanannyi pajtaertekkel8)

Abszolut valasz lenne a sok irigy nemetnek, idei TOP nyertese 1 lengyel-roman-magyar trio. Mekkora lenne mar:D

csio70, Fatther, Farmer*54 és 42 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Abszolut valasz lenne a sok irigy nemetnek, idei TOP nyertese 1 lengyel-roman-magyar trio. Mekkora lenne mar:D
    Nagyot szólna! - ebben biztos vagyok!
    Hajrá, magyarok, románok, lengyelek!
    Hajrá, hajrá, hajrá!!!

csio70, Fatther, Farmer*54 és 30 más kedveli ezt.
  15. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Nagyon szépet léptél!
    Annyira naiv vagyok, hogy elhiszem k.tynka nem fog megelőzni és osztozik Veled az első helyen, a sportszerűség szellemében!

Fatther, Farmer*54, *bálint* és 15 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kiraly vagy Mementori !
    Gondolom most csak pislognak, mit tud ez a magyar fiu :)
    Hajra Magyarok!

csio70, Fatther, Farmer*54 és 24 más kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nagy vagy, Mementori!!!

Azért is hajrá Mementori és hajrá Magyarok!!! És hajrá minden nemzetiségű sportszerű Játékosnak!!!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

csio70, Ágimamácska, *bálint* és 27 más kedveli ezt.
  18. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nem tudom, hogy képes-e erre valaki pajtakészlet tekintetében, nem utolsó sorban: kinek van a pajtakészlete mellett ekkora vér a pucájában...;)
    Részemről bízom abban, hogy k.tynka. nem fog megelőzni (még akkor sem, ha simán megtehetné), mert átérzi a magyarokkal való kicseszést.:)
    Szóval, ha valaki ismeri és tiszteletben is tartja a fair playt, akkor nem lesz változás a TOP elején :inlove:

kekmaci75, Farmer*54, *bálint* és 31 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Le vagyok döbbenve, és szomorúan olvastam a délutáni hozzászólásokat :(

Csocsó kizárása kapcsán nem találok szavakat, de talán jobb is...

Címerem már fekete, az eddig is mértékletes pénzköltést pedig erre az évre befejeztem...

Nemzsu, nagyon szeretünk, kérlek ne hagyj itt bennünket! (bociszemű barikafej)

Hajrá mementori, nemzsu, és akik még ott vagytok a TOP 10-ben, 100-ban, 1000-ben és 3000-ben!:inlove:
    Hajrá magyarok!!!:inlove:

emocy91, Farmer*54, *bálint* és 25 más kedveli ezt.
  20. §Böbe13§

Mementori gratulálok,sportszerű,szép munka volt!:)

*bálint*, revaa, greenfields és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.