Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csocso is TL, neki is igaza van. Itt csak neked nincs igazad.

mimi, Fatther, parrahviki12 és 9 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt már nem tudom kihagyni, hogy ne írjak. :D Egy korosztály vagyunk, ahogy látom, vagy lehet csak gondolom. ;) Viszont én is ezt a nyelvet tanultam. Ott maradt nekem is a padban a tudás, viszont ha álmomból felkeltenek is, ezeket tudom:
    -Как тебя зовут?
    -хорошо

Hajrá mindenkinek, aki indult a TOP- ba!

kekmaci75, mimi, ljanika6 és 23 más kedveli ezt.
  3. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Ámulok és dülled a szemem [​IMG] az orosz is magyar fekete zászlóra váltót:eek: Ez igen szolidaritás :D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Hajrá magyar csapat

kekmaci75, *bálint*, mimi és 31 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizony! :) Már volt is szó róla itt... :)

mimi, revaa, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindent értek. Egyet kivéve: ha olyan szigorú szabálykövetése van a BP fórumoknak, akkor hogyan fordulhatott elő, hogy az emlegetett felső vezetés nem bünteti a BP csapatából és a játékból való végleges kizárással azokat, akik ölbe tett kézzel nézték azt, amit Pelikán elvtárs mondott, hogy "Nyugaton a helyzet fokozódik."
    Itt egyértelmű, hogy modik tucatjai alkalmatlanok a feladatukra. Azt lehet büntetni, aki nem bír már egy provokáció sorozatot szó nélkül hagyni, és hibázik. De azokkal mi van, akik provokálták, és azokkal akik ezt napokon keresztül tűrték?
    Semmi más problémánk nincs.

Sali~*.*, kekmaci75, *bálint* és 45 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kazimir,
    Ez mind szep es jo, ertjuk hogy nem egyik pillanatrol a masikra pattant ki a dolog, DE...

A minimum elvaras az lenne, hogy igenis tisztazzak a nevet kulfoldon, es tegyek tisztaba, hogy semmillyen nem megengedett eszkozt nem hasznalt!!

Es ezt hivatalos kommunikacioban, nem csak fu alatt. Ehhez kepest a nemet Team Lead egy az egyben letagadta azt, amit Te is megfogalmaztal, amikor az egyik gazdatarsunk mereszelt egy nagyon kulturalt velemeny kiirni a nemet forumra!!! Tehat a mervado kozossegben tovabbra is megy a kodosites, befeketites, es ez nem elfogadhato eljaras. Tisztazniuk kell a nevet, ez nagyon egyszeru,es kotelezo. Lenne...

kekmaci75, almáspite48, mimi és 43 más kedveli ezt.
  7. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

a tovabbiakban nem dobok semmit a "levesbe".
    maradok vegig a 9 x 3-nal.

remelem ezzel egy magyar jatekosnak adok eselyt ***************elött...

viszont pont annyira ertekelem öket ezen tettemmel mint amit elerek vele.

meg egy aprocska üzenet L......g babanak:

minden ember annyit er amennyit a cselekedetei.....

ha keresnetek,megtalaltok a malnasban ;)

skali a maci

Moderátor szerkesztette.
    Maci, kérjük úgy fogalmazz, hogy maradhasson!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.17
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nekem osztrák szomszédom van, tudunk levelet-váltani. Lehet, hogy csak átmeneti zavar van.
    Beko - köszi, ha küldesz orosz Gazdatársunknak levelet, nagyon szép gesztus amit csinált.
    Hajrá Magyar TOP-osok, sok-kedves Ismerősöm --
    Hajrá Kedves Szomszédaim - mementori, zoldert, kovacsniki --- rá-rá-Hajrá !

mimi, revaa, ljanika6 és 26 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nekem van. Ha következetesek lennének, akkor most mindenkit ki kellene zárni a TOP-ból, aki Csocsó esetéről tett közzé részleteket, hiszen azok nem a nagyközönségre tartoznak.

kekmaci75, *bálint*, mimi és 29 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Induló kört bedobtam. :D Remélem nem kell sokkal kiegészíteni. Hajrá! Hajrá!

mimi, revaa, LBetti és 20 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Nem tudnak álmomból felkelteni:D:D:DNa ezek mennek nekem is,de akkor sem próbálnám meg.:)Mindenkinek nagy drukkolás.:)Mementori Hajrá:inlove:

kekmaci75, mimi, revaa és 19 más kedveli ezt.
  12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Csocso,Nemzsu hozzátok szólnék ha nem túl nagy probléma.
    Kezdeném azzal,hogy sajnos tudom milyen érzés kitaszítottnak vagy topból való kizárásnak is írhatnám,volt bennem düh harag stb,az hogy ki zárt ki az mellékes,joggal jogtalanul nem számít ma már,elvették a bedobott cuccot is,az indok tudjátok mi volt zöld tea vagy mi a szösz,de az sem számít ma már,ami számít,megmutatni ha legyűrnek a porba fel kell állni leporolni magunkat és igenis megmutatni,hogy akkor is vagyok valaki,tudom ez nehéz mert a Magyar bosszúálló de akkor is,a sértődés sajna az ellenfél kezébe adja a kártyát.

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kb körülbelül ja :p
    Szia Kazimir
    Nem lett volna egyszerűbb , ha mondjuk 10 , 20 , 50 , 100 gazda összefog , és pajtát bedöntve az élre törnének ?
    És ez még inkább fokozta volna a verseny szellemét ? Mennyivel jobban hagzana/hangzott volna , ha ez lenne ?
    Ki lesz a következő , ha véletlen magasra akarna törni ? :eek:

Sali~*.*, kekmaci75, revaa és 20 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Csevegők!

Aki még egyet csavar JUCUS írásán, radírozom.
    Nem értetek egyet, van ilyen, de ezt nem kell többször elmondani. Ez a téma kimerítette már önmagát.

Köszönöm az együttműködést!

kekmaci75, *bálint*, mimi és 25 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem a záró kör is egyenlő lesz a 0- val. Csp lenullázva :D pajta szintén, legalább kitudom most festetni majd. :D ;)

Ágica-1958, kekmaci75, mimi és 26 más kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönjük a felvilágosítást ! Lehet off. de én leírom : Fejétől bűzlik a hal, szokták volt mondani . Erre ez most élő példa !

Ágica-1958, almáspite48, revaa és 24 más kedveli ezt.
  17. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Kedves Kazimir!Én előre is elnézést kérek mert nem tudom hogy lehet e téged idézni vagy ilyesmi.Ha nem akkor persze jöhet a radír.
    Ez amit leírtál tökéletes lenne minden nyelven szétkűldve minden fórumra.Csak hogy le is legyen mosva akit saraztak minden ok nélkül.Mert most mi itt meg nyugszunk majd másodjára is,Csocso dönt ahogy dönt.És aztán?Jó lenne ha lehetne Őt tisztázni minden olyan vád alól ami csak rossz indulat és irigység miatt volt.És akár hogy is azért ez nem az első eset.Meg azért ne történjen ez meg senki mással.

mimi, revaa, ljanika6 és 20 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bocs, jogos volt a törlés. Sajnálom. De kutya nehéz ez így, hogy nem írhatunk véleményt...

kekmaci75, *bálint*, mimi és 14 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Korrigáltuk. Ott van az írásotok. Elnézést! Kutya nehéz már figyelni.
    Lehotól is elnézést kérek!

kekmaci75, *bálint*, mimi és 18 más kedveli ezt.
  20. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv apja látom a régi vagy :D:D:D

revaa, Fatther, parrahviki12 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.