Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Hajráááá... Üdv a klubban;)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Így viszont töröltem én magam. Felesleges kirohanás volt.

*bálint*, mimi, revaa és 12 más kedveli ezt.
  3. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Sikereket és megfelelő alapot a hozzávágott téglákból épít az okosabbja...8);)

mimi, ljanika6, 55nagyi55 és 9 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó
    Elég sok mindennel gazdagodtam* az évek alatt, de alapjába véve nem változtam. :)
    Belehúztam megint a lecsóba. Kíváncsi leszek...

*tapasztalatra gondolok, mielőtt.. :D

revaa, ljanika6, LBetti és 16 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

revaa, LBetti, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Én is a tegnap feketére váltottam:eek: De addig is ne búslakodjunk;) inkább szurkoljunk .:D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Hajrá magyar csapat

revaa, 55nagyi55, LBetti és 12 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Én inkább igaz meglátásnak nevezném....

kekmaci75, *bálint*, mimi és 17 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves Kazimir! :)

Amiből a balhé lett, azt a hsz-t... Törölte volna egy felsőbbrangú, és kész. Béke lenne... De az túl szép lenne. Jobb a harc....De ezért kizárni???Valljuk be ez abszurdum!
    És újból meghurcolni Csocsót?? Ez is az!
    Másra nem reagálok, inkább csak a külföldi részre még... :)
    Nem mi vittük át a témát külföldre, nem mi kezdtük,hanem ők már jól tájékozottak voltak, és főleg a német fórumon, nagyon szemtelen irigykedő módon, csalónak stb.. leírt hsz-eket olvashattunk Csocsóról, ami ugye nem igaz! Mindig nem maradhat az ember csendben! :(
    S még most is attól féljünk, hogy bezárják a csevegőt,ha .... na érted ugye?

Utoljára szerkesztett: 22.11.17
    Sali~*.*, kekmaci75, almáspite48 és 27 más kedveli ezt.
  9. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ne a lecsóba mert kipotyogsz :Dinkább a top ba xDxDxD én befejeztem a dobálózást reggel irány a meló oszt jónagyot:D:Dés bent maradok:D:D:D

revaa, LBetti, parrahviki12 és 14 más kedveli ezt.
  10. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Nem is Te lennél Apja...:D
    Ps..
    Milyen színre kencézed a falakat???xD:D

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Elárulom, hogy amikor a TOP-ban élre törtél rögtön még téged is előszedtek az ottani arhivált anyagból "ott"! Majd közzé tették azt a 2014-es esetet a fórumon! Nem hiszem ,hogy jó indulatból tették!
    Sajnos felmerült bennem, hogy esetleg Te leszel Csocso után a következő akit megdobálnak ha netán nyersz!
    :eek::oops:

kekmaci75, mimi, revaa és 23 más kedveli ezt.
  12. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

380 milla elég lesz az 1000-hez.... Juszt is;)8)

revaa, ljanika6, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

csak a lecsó jut már , elég stabil vagy te már ott a "helyeden" ;)
    csak is fehérre

14. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Kedves Khirra!

Természetesen lehet idézni.

Attól tartok, hogy nem szívesen látnának azok a fórumok egy ilyen írást, ahol a közhangulat Csocso ellen van fordulva. Ettől függetlenül meglátom mit tehetek, de sok jóra nem kell számítani.

Ami pedig a jövőbeni eseteket illeti, addig nem fogok felállni a tárgyalóasztaltól, ameddig nem ki nem dolgozunk egy olyan rendszert, ahol ilyesmi többet nem fordulhat elő. Még akkor is, ha ez a jelen helyzeten már nem segít.

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét! Szia!
    Bocsánat a tudatlanságomért, de mintha ezt már olvastam volna, mikor is?o_O

revaa, ljanika6, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Apja még él a pókod? :D cseréld már leeee!!!!! :D
    Most akkor ismét Toppon/ba vagy?
    Hajrá Mindenki ...

revaa, ljanika6, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pedig igaz. A román TL magyarázata: a magyar TL farmját kiemelték a topból - a játékból nem - azért mert eléggé meggondolatlan kijelentést tett a fórumon, ami felbosszantotta a német játékosokat és nem csak őket. Azt is leírta, hogy nem akar jobban belefolyni, mert egyes helyen a román admint is megpróbálták kikezdeni. Előtte azt is mondta, hogy a magyar és német fórum közötti feszkó vezetett ehhez.

Szóval Csocso nem hazudott. Tudjuk mi is, tudják mások is...
    Igyekezzünk nem elmérgesíteni ennél is jobban a helyzetet.:music: Minél többet olvasok külföldön, annál biztosabb vagyok abban, hogy Csocso nem kell eldobjon semmit.

18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no én azért bemásolnám nekik had mérgelődjenek mi meg majd azon röhögünk:D

revaa, ljanika6, meszimarsi és 16 más kedveli ezt.
  19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia Csocso! Ha most be dobod a törölközőt és kiszállsz akkor a rossz akaróid győztek és tutira elkönyvelik hogy veled bármikor bárhol simán el bánhatnak.Ne add fel az álmaidat a játékba még akkor se ha közbe elgáncsolnak,állj fel és menj tovább. Nézz, és menj mindig előre felemelt fejjel.A félelmedet ami vissza tart le kell győznöd.Mi mindannyian melletted állunk és szeretnénk ha maradnál,nagyon hiányoznál.Tudom hogy most nagyon meg vagy bántódva de épp ezért nem szabad most ilyen döntést hozni,pihenj kicsit/mig le higgadsz/ és hideg fejjel hozz döntést légy szíves.

kekmaci75, almáspite48, mimi és 21 más kedveli ezt.
  20. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Köszönjük!Reméljük és kívánjuk is neked a sikert ebben az ügyben is,meg a mosás lehetőségéhez is:)

mimi, ljanika6, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  21. hupi78

hupi78 Fórum hercege

szia kincsem :Dmondtam már hogy 600 lesz az alja:D:D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.