Torta rendelésre - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

Szia! Szerintem inkább pénteken a szokásos boom lesz csak. De az eventig még van idő. És nem szokták túl hamar mondani, hogy hogyan lesz a boom.

2. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Szerintem inkább csak a szokásos pénteki lesz.....de ez a " kuratóriumi tagok " mindent visz :)

3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    telefonnal lefotózod a tortákat, a képről visszanézed és már se perc alatt eltudod készíteni.

Maszatka47 and Sali~*.* like this.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:D
    Most nagyot nevettem, mert ez a fő a bizalom és a láttam én már karón varjút esete együtt:), én sem arattam még a bahát, igaz, ha aratnám sem kapnék utalványt, mert csak a raktáraktól várhatnám, de nem hiszem, hogy ez különösebb gondot jelentene, mire végzünk a két kör macis utazással biztos, hogy meglesz a megfelelő számú utalvány is:).
    Szia:)
    Reménykedem benne, hogy már ma lesz egy rövidke, de ez nem több, mint puszta remény, aztán meglátjuk, teljesül-e:). A hétvégén viszont biztos, hogy lesz, hiszen tenyésztő event fog futni és olyan még nem volt, hogy a kettő ne együtt jött volna, legfeljebb időbeni csúsztatás volt a boom kezdésénél. (péntek este 18 óráig)
    További szép napot és gond nélküli eventekezdést mindenkinek, sok tortautalvánnyal:)

5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Szia
    Sziasztok!
    Nem akarok telhetetlen lenni de én még annak is örülnék ha a farmpengő röpködés is futna a boommal! múltkor kaptunk! :)

6. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Csak akit nem érdekel a medvés event, azt ez nem fogja vigasztalni, még ha 36-szor idézed be a hozzászólásod, akkor sem.

Maszatka47 and Varázslat6869 like this.
  7. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

NEm is lenne rossz. Akkor már azt is lehetne mondani, hogy Karácsony van gyerekek! :D De lehet, hogy éhes disznó makkal álmodik áll fent.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kis mohó:)
    Annak is örülnék, ha a tortautalványokat elég jól szórná a rendszer és nem kéne a tenyésztés mellett még mással is foglalkoznom. Valahogy most nem kívánom vissza a tegnap lebontott ólakat.. persze attól függetlenül, ha csalódnom kell a számokban simán vissza fogok pakolni, de még kivárom vele az első két kör medvének a hozadékát is:)

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Nekem a Főfarmon: Macik, széleken fák, Szédült szántón: Óriás ólak, fák, Tisztáson: Mammutok, fák vannak.
    Tenyészteni Bummkor fogok. Én a Képmetsző programocskát szoktam használni memóriasegítőnek.
    A telefonos fényképezéshez sajnos nem vagyok elég gyors.
    Egy kicsit off: Láttam a boltban 3 dekort, és nem tudom hova tenni, ismertetőt sem találtam róluk:
    Sárkányröptetés, Nyári kert, Lufival küldött üzenet.
    Őszintén, lusta vagyok 160+ felhősort átnézni! xD
    Kaphatnék egy kis infót róla?
    Köszönöm. :)

Maszatka47, ursa11 and Fenyvesi1010 like this.
  10. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Napsugár felhősor a neve.

Maszatka47 and Kincső52 like this.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

https://board-hu.farmerama.com/inde...és-haladók-részleg.14194/page-310#post-727778

Maszatka47 likes this.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Biztos láttátok már, boom pénteken lesz. :DPersze erre számítottam. Meg szerintem mindenki. Így a macikat elég holnap dél körül bepakolni, viszont aratni a fákat és az ólakat lehet, előszedem a páncélos hadosztályt:inlove:, remélem jól jönnek majd a röpik és akkor legalább a tortással haladok valamennyit. Talán a tenyésztésből kapott utalványok már a plusz ajándékokért mehetnek, amik sokkal jobbak az alapjáték ajándékainál. A denevérek nem kényeztettek el, de csak fordul a szerencse...:oops:2 után beérik a mopszos kitehető, befalok némi tp növelőt mellé, aztán mindent bele. Ja és még a sor végi kagylóm is megvan, szerintem azt is kibontom ma. Nem hiszem, hogy érdemes tartogatni. A héten úgysem arattam rendesen. Tortabónuszt nem tervezek kutyulni, telefonnal fotózom a tortákat, legutóbb bevált;)

13. ijázmin2485

ijázmin2485 Fórum-zöldfülű

Maszatka47 likes this.
  14. ijázmin2485

Szia!
    Megmondanád mit jelent a képmetsző program?

Maszatka47 likes this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Képmetsző a Windows része, és a képernyő egy részének képként való megjelenítésére, elmentésére használható.
    Írd be a Windows keresőmezőjébe (Start menü mellett, vagy a Start menüt kinyitva találod meg, Windows verziótól függően), hogy Képmetsző, és így el tudod indítani. Megjelenik egy kis ablak, amelynél az "Új" feliratú gombra kattintva indíthatsz új képmentést. Ekkor a képernyő területe mintha egy áttetsző plexi mögé kerülne, és egérrel ki tudsz jelölni egy tetszőleges téglalap alakú területet. Az egér gombját felengedve a program ablakában meg is jelenik a körberajzolt terület képként. (Ezt a képet akár le is mentheted.)
    A tortáshoz úgy kell használni, hogy a böngésző ablakát kicsinyítsd le akkorára, hogy egymás mellé (alá) tehesd a Képmetszővel. Amikor a tortát megmutatja, azonnal kattints a Képmetsző ablakában az "Új" gombra, és jelöld ki egérrel az elkészítendő tortát. Ezt a képet nézve meg tudod csinálni a feladatot. A következőnél ugyanígy; közben az ablakot nem kell bezárni, csak mindig az Új gombbal egy új kijelölést indítani.

16. ijázmin2485

Maszatka47 and ildiko44 like this.
  17. ijázmin2485

Nagyon kedves vagy, köszönöm a válaszodat

-BombadilToma- likes this.
  18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

én egyszerű papír-ceruza technikát alkalmaztam az előzőnél, oda se nézve, a rétegek kezdőbetűjét írtam egymás alá tortánként, így még egyszerűbb és gyorsabb - vagy legalább is én nem kezelem olyan gyorsan a telefont se és a képrögzítést se, hogy mire megjelenik a torta, ki kell választani, elő tudjam varázsolni. o_O

19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ezt még nem alkalmaztam, most majd ki is próbálom!!!! köszönöm

20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én is reménykedem pénteken a mai boomba de ha nem akkor majd hétvégén

-W-595- and Maszatka47 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.