Továbbfejlesztési és egyéb ötletek archivált hsz-ei.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ourshe

ourshe Aktív író

Sziasztok!
    Lehet, hogy írta már valaki, akkor elnézést :)
    A kerekkeréken megnyerhető virágok kerüljenek be az ajándékozható és cserélhető elemek közé.

Jucus19, Cyra65 és Gio kedveli ezt.
  2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Arra vonatkozóan már volt javaslat, hogy ne csak a keréken, hanem aranyért megvásárolható formában is legyen elérhető. Továbbítottuk már az igényt, ahogy az általad most leírtakat is fogjuk. :)

3. ourshe

ourshe Aktív író

Köszönöm szépen! :)

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Verun!
    Egyetlen dolgot kérnék Tőled, mint Új Vezetőtől:
    Tedd nekünk játszhatóbbá, élvezhetőbbé ezt a játékot!
    Köszönöm!

5. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusz!
    Erről bizony még nem hallottam, ezért nagyon ismeretlen, idegen. Mindenesetre alaposan átolvasom, utána nézek. Első olvasatra a kétszeri átváltás nem igazán szimpatikus, kérdés: mekkora ktg vonzata van.
    Köszönöm a segítséget.

6. bibolya1

bibolya1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni a Valdemár Vidámparkos játék ,miért nincs hónapok óta? Hiányoljuk! Köszönöm.

7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!

Javaslom, hogy az a mostani Képregény event csevegője ne záruljon azonnal az event végével,
    maradjon nyitva még egy napig, ha lehet.
    Kíváncsi vagyok, milyen titokólakat kapunk ajándékba.

A torták miatt az utolsó napon fogja mindenki befejezni az eventet és a titokólaknak még be is kell érniük.
    Jó lenne megosztanunk, milyen nyereményekre sikerült szert tenni a titokólakból.

Köszi előre is:)

K&K

Gio kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, ki hogy van vele, de én jobban szeretem, ha magam tudom megtervezni az event menetét. Ez a kényszer-várakozás, ami a torták miatt van, nekem nem szimpatikus. Generál egy türelmetlenség-érzést, egy bizonyos fokú kiszolgáltatottságot.
    Ha mondjuk, csak a hét végén tudtam volna játszani, nem tudtam volna teljesen befejezni az eventet, mert a kiesett tortákat semmi más módon nem lehet pótolni. Az "ingyenes"-ség miatt eszembe sem jut, hogy meg is lehet venni, na megnéztem: 10€ -ért kapok 10 XL tortát, ami ugye 10x100= 1000 pontérték. 17x tutira nem venném meg, inkább egye fene az eventet - és marad a keserű szájíz. Most csak azt néztem, hogy a tortát hogyan lehet pótolni, hiába, hogy a 10 €-ban más is van, ebből a szempontból azért lényegtelen, mert a tortapótlást nem lehet másképp megúszni.
    Ez a probléma egyébként nálam nem elméleti, mert a kisebb farmokon sokszor csak hét végeken tudok belépni. Ha akkor meg tudom csinálni az eventeket, akkor nekiállok, ha nem, akkor hagyom az egészet - és sajnálom.

Jucus19, dalmata10 és Gio kedveli ezt.
  9. virág1957

virág1957 Aktív író

10. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    A paysafecardhoz nem kell sem okos, sem más telefon.
    Bemész az árusítóhelyre, és megveszed, 2, 5 vagy 10 000 FT-os értékben. Ha fel akarod használni, vásárláskor csak be kell ütni a PIN kódját itt a bankban, és rögtön megkapod, amit rendeltél.
    Ja, és olcsóbb, mint a telefonos vásárlás.

11. kiskerész

kiskerész Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gazdaraktár akció lehetne már, nem volt rég, titokzatos hétvége meg mindig van.... köszönöm

12. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Lehetne Állatok világnapja event (október 4.).

apa9154, -gizmoka1- és Csücsimester kedveli ezt.
  13. cs.tomi07

cs.tomi07 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérném szépen a játékkészítőit, gondoljanak azokra a játékosokra is, akik valamilyen ok miatt nem tudják az eventet 100 %-ban teljesíteni. /felröppenők hiánya, a vv. elszólítja a játék mellől, stb./. Lehetne "rész ajándék", ahogy most a torták esetében. Talán kevesebb játékosnak menne el a "kedve" a sikertelenség miatt.;)

(SunshineFarm) kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    én azt szeretném javasolni,hogy a szigetes növényeket is lehessen nemesíteni,mert akkor lehetne konfortba ültetni őket és nagyobb esély lenne itt is a felröppenőkrexDxD

15. Walter360

Walter360 Fórum-zöldfülű

Lehetne rovarok is a farmerámaban nemcsak állatok 8):p

TeremtŐ kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Bahamarama növények nemesítésére vonatkozó ötlet már volt a régi fórumon is korábban, annak igényét a fejlesztőknek továbbítottuk már. Várakoznunk kell ebben a témában.

17. Zöldszakál

Zöldszakál Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Régóta vágyom már egy olyan eventre, amely figyelembe veszi az elért szintek nagyságát. Az elképzelésem egyszerű...: az első feladat elkészítéséhez 5ös szint legyen szükséges és minden befejezett feladat után a következő elkezdéséhez + 5 vagy +10 szint ( részletkérdés) legyen szükséges. Legyen változatos, időmérőstől a bepakolósan át a tenyészterep használatáig minden ami idág fel lett használva eventekre, gazdaköri feladatsorokra. Én nem tartom fontosnak, hogy napokig ültessünk egy esetleg kétféle növényt. Egy igazi mindent bele feladatsort szeretnék. Feladatsor készítése közben nagy dilema lehet, hogy mindenki ( ! ) hasonló esélyekkel tudjon nekilátni.. (pl. kivételesen kizárni az eventből a piac használatát.)
    Nagyon hiányolom a Gazdaköri feladatsor " Étterem" stílusát az eventekből.. Pedig mikor elkezdtem játszani, nagyon érdekes volt hogyan oldjam meg:) Sokkal érdekesebb lehet, egy olyan event, amiről semmi infót nem kapunk, csupán akkor, mikor eljutottunk odáig, hogy éppen sorra kerül. A befejezett feladatok után járó ajándékokat sem kell túlzásba vinni, van aki tapasztalat miatt eventezik, van aki csengőpengő, van aki egyéb miatt, én személy szerint a játék adta kihívás miatt.
    Remélem sikerült hasznos gondolatokat írni.
    Szép napot kívánok mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
    -maya64-, ildi156 és Csücsimester kedveli ezt.
  18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Néhány gondolatot olvashatsz ezzel kapcsolatosan a legutóbbi produceri hírlevélben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ztus-bemutatkozik-az-új-producer-varun.11105/

-maya64- és Zöldszakál kedveli ezt.
  19. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok ;)
    Lehet,nem korszakalkotó apró ötletek/javaslatok,de örülnék ha más gazdák is támogatnák játékba kerülésüket.Ha korábban írva voltak már elnézést kérek(nem láttam :oops:).
    IME :
    --- Jó lenne ha a Mesterségek völgyében az összes szakmában és azon belül minden szintben lévő terméknek nem csak a tulajdonsága lenne feltüntetve.Mikor bármelyik terméken a szövegbuborék megjelenik ott megjeleníthető lehetne a terméknek a szint emelésben hozzájáruló pontértéke is(ha épp fejlesztésbe akarom befektetni)!!! Jelenleg fogalmunk sincs melyiket mennyiért számolhatjuk be?! Én örülnék neki ha kapok/nyerek egy olyan terméket amit tulajdonsága szerint NEM,de fejlesztésként szívesen befektetném-HA Tudnám mennyit is kapok érte ? vagy marad a piac(olykor fillérekért).
    --- Minden fát lehetne fejleszteni(külsőleg csak megkülönböztetésük céljából módosulna-mint jelenlegi törzs kerítés).3 fejlesztési szint lehetne minek az eredménye a fának több és több termése lenne !!!(Típusonkénti fejlesztés lenne, NEM darabonkénti).A fejlesztési jogot(típusonként)megvenni kellene(FA-ért),azokon belüli 3 szintet(állandó)event-ben nyerni !!! Termését gyűjteni és megenni :) később ólakra is lehetséges lenne.
    --- Játékelemek amelyek nem fért(ek) ki vagy nem éri meg a kinnléte(ük),netán rengeteg van belőlük és nem kell senkinek vagy csak szívesen adná vagy mindezek együtt! Ezeket a kitehetőket is(mint ólakat)beadhatnánk(mondjuk az elkövetkezendő karácsonyok környékén)egy nagy zsákba és télapó a kisebb szintű és/vagy lassan haladó gazdák között kiosztja.Az ajándékozók kitüntetéseket/érmet kapnának érte ami(mondjuk cserenapkor)jó kis információ lenne a gazdáról,külön Csp/Tp értéke NEM lenne! Szintek itt is a beadott kitehetők össz-Tp számától eltérő.Helye a kitüntetésnek a gazda képkerete körül jól látható lenne.
    ---;) A mozi előtt ülő bari és boci(főtéren)jelezhetné mikor van levetítendő(szponzori)mozifilm például úgy,hogy akkor ül fel és nézi a vásznat mikor a bagoly huhog a surround rendszeren keresztül(a vászonról)és mikor nincs látnivaló hanyatt fekve lustálkodnának.
    --- Örömteljesen fogadtam,hogy változás történt a cserebere oldalon a hirdetések(nek) meghirdetésével kapcsolatban(Panaszkönyv #495-#499),DE ugyanakkor szomorúan vettem észre ennek ellenére,hogy sok olyan hirdetés van ami már hirdetője szerint sem aktuális és kint van(kettőbe is belefutottam).
    Lehetne,hogy kivétel nélkül mindenkinek egy felülete lenne amit átírhat/módosíthat és nem külön-külön hirdet,minden vackot! A csereoldalon lenne egy kereső amibe kínálat/kereslet rész lenne és keresés szempontból kiadja azokat a gazdák neveit ki(k)nek van vagy épp azt keresi(Így megelőzhető a harc az első topickért)

Ennyi !!! Köszi a figyelmet, jó játékot :)

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    mica60, Cyra65, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
  20. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    Szerintem jó lenne, ha a normál Kerekkeréken lehetne nyerni partypörgetést is. Így kis szerencsével azok is ki tudnák próbálni a party-t, akik nem tudnak/akarnak költeni a játékra.

sz.andi75, levente61, epson27 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.