Visszajelzés Trópusi fogócska eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És ugye én arra mondtam, hogy munkás a dolog, ha valakinek minden kell. A vegyes boltról még nem is beszéltünk, ahol 3-400 érmét lazán ott lehet még hagyni és meg sem vettünk mindent. És egy fiatal farmocskának ott is rengeteg csábító cucc van.

g.bella, marcsi152, alpha58 és 17 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Magam is hasonló eredményre jutottam, de egy kicsit továbbgondoltam a saját viszonyaimra. Nem akarok a növényekkel szórakozni, így a horgokat - farmos életemben először - teljes egészében erőből, nullapercezéssel lenyomom. A farmon tehát csak állatok és/vagy fák lesznek kint, és ilyen körülmények között számoltam újra, amit Te is, csak a felröpik számánál a 7, 18, 34 helyett a 4, 12, 17 számokkal osztottam.
    Lusta vagyok leírni a részleteket (az meg, hogy átvegyem Tőled Copy/Paste-tel, ugyebár plágium volna...), tehát csak a végeredmény: a normál és a luxus csali nagyjából ugyanazt az eredményt adja a jó és a közepes találat esetén, a prémium viszont lényegesen gyengébben muzsikál. Rossz találatnál a normál jobb, mint a luxus (a prémium itt is gyenge).
    Ólakból 16 órásakat tettem ki, amelyek Valentin-napi cseréppel 10 és fél óránként arathatók, így a napi kétszeri aratás nagy rugalmassággal abszolválható (nyaralok, mászkálok, nem tudok pontosan tervezni...). Ha valaki pontosan akar naponta kétszer aratni, 18 órás ólakat ajánlanék, én a rénszarvasokat szoktam ilyenkor használni (a karneválnál is ezek termelték a kosarakat). Olcsó az ól, a táp nagy mennyiségben gyorsan keverhető, és az érésideje vízzel-Valentin-napi cseréppel (vagy vízzel-felhővel-sajtgolyóval/tojáspunccsal; avagy vízzel és két felhővel) 11 óra 40 perc.
    A szegfű szupertrágya-imádat bónusza viszont alkalmanként két szupertrágyát használ, így inkább a póré ajánlható. Ennél ráadásul használható a madárijesztős felhő termésbónusza is. Érésideje nemesítésekkel (2,3,7), mindennel, két alkimista termékkel 40 perc normál talajon és 2:39 komforton.

Utoljára szerkesztett: 28.6.17
    marcsi152, Pharmer500#2, alpha58 és 18 más kedveli ezt.
  3. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

A trópusi felhősor kitehetői megvannak, tudja valaki pontosan mit ad - előre is köszi

-Fülemüle-70 és mimi kedveli ezt.
  4. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

nem feltétlen kell csak ha jól adogatja a felröpiket de péntektől időm sem nagyon lesz így marad a " fő felhő" a másik kettő nélkül eddig is meg voltam ezután is megleszek :D

Gio, meszimarsi, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tamás belinkelte a régi eventleírásokat, abban megvan:
    Trópusi fogócska felhősor

• Lezárási idő : 10:00 óra
    • Jutalom :
      • Bahama szint x 50 Bamama Tapasztalati pont
      • 1 darab Hal ( állat, pajtában az állatok menüben kísérd figyelemmel a darabszám változását )
    • Tematikus felhősor : csak az eventen megszerezhető tárgyak tehetők fel rá ( Horgássz és kapcsolódj ki, Szigorúan horgászat, Valami van a vízben )

g.bella, Gio, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia Genka, köszönöm. :)
    Szia, köszönöm.:)
    Szia, köszönöm. :)
    Ha gondolod és nem sürgős akkor ne váltsd ki a Pocsolyaszörnyet és a Halfogócskát, ezeket tudok küldeni. Sajnos Legjobb barátok nincs.

Én is egyre inkább hajlok a luxus felé. Van kinn pár ól, megnézem hogy mennyi felrepit adnak mert többet nem nagyon szeretnék kirakni.

marcsi152, Gio, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Köszönöm

8. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia Anett!
    Legjobb barátok-ból van több is a farmomon - vagy itt, vagy a blackcica09 néven futón...
    Valamelyikről tudok Neked küldeni, ha gondolod, s jelentkezel cserenap-tájt, mert addigra tuti elfelejtem még azt is, hogy hívnak, nemhogy kinek mit ígértem
    ;)
    Tudod - korral jár :)

Gio, meszimarsi, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Nem vagyok egy nagy pecás, az előző felhő is úgy lett meg, hogy kaptam tőletek egy kitehetőt!/köszönöm szépen/!;)Nagyon kell figyelni az új kitehetőkre, nehogy a régit váltsuk kixDxDAmúgy pecázni fogok az már biztos!!!!

Gio, meszimarsi, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Maszatka, szép napot, "jó fogást" !-mondják a horgászok.
    A Kalózok barlangjában tudsz vásárolni %-os engedménnyel 2X2-es és 1X1-es kitehetőket, itt az ajánlatok 24 óránként frissülnek.
    Érdemes nézegetni minden nap és megvenni (ha ráállsz a dekorra, ki fogja írni a tulajdonságát, méretét). 1X2-est pedig (mint Leho is írta) a Szomszédoktól tudsz kérni/kapni napi ajándékként. Ezekkel a tippekkel jelentős mennyiséget tudsz összeszedni.
    Várom a Pecás eventet, a felhősort mindenképp szeretném és persze a matricát, -mert nincs event matrica nélkül !

marcsi152, Maszatka47, Gio és 12 más kedveli ezt.
  11. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok, szép horgászós event város napot kívánok Mindenkinek. Jó tanácsok megfogadva, aztán majd lássuk a medvét.:inlove:óh most halacskákat.
    Borzalmas bosszúság ért ma reggel:cry:egy 5 literes üveg kovászos uborkát érleltem az erkélyen szépen lefedve, a fedőn még egy klinker tégla is, gondolván arra szél netán le ne fújja a fedőt. Ma reggelre készen lett, gondoltam én:cry:készen is lett, levettem a fedőt, és azt hittem ott leszek rosszul a látványtól. Mindenki fantáziájára bízom mi történt,de az egész a szemétbe landolt:cry:sok mindent megértem már, de így még nem jártam:cry:azóta is forog a gyomrom:cry:azt hiszem egyhamar nem kovászolok uborkátxD megyek olvasni.

Gio, kukori80, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Csali volt benne? Én is jártam már így:cry:

Gio, kukori80, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Engem is elkapott a számolgatási vágy, így végeztem egy kis számolást annak érdekében, hogy melyik csalit érdemesebb használni, melyhez kell kevesebb felröppenő a felhősor kiváltásához. A legrosszabb esetet vetettem össze a legideálisabbal, nyilván a valóság a kettő között lesz valahol, de számomra így is egyértelművé vált, hogy melyik csalival érdemesebb horgászni.
    Nos:
    1. Horgászcsali
    a) a legrosszabb esetben, ha mindig 1 db makrélát fogunk: 750 cs.é /8 cs. é X 6 makrélával = 562,5 =563 csali, melyhez kell 563x3=1.689 db horog és 563x4=2252 db csalitoll
    b) szerencsés esetben, ha mindig 1 db nyársorrú halat fogunk: 750 cs.é./25 cs.é = 30 db nyársorrú, melyhez kell 30x3=90 horog és 30x4=120 csalitoll
    2. Prémium csali
    a) legrosszabb, ha mindig 2 makrélát fogunk: 563 db csali /2 = 282 csali, melyhez kell 282x6=1692 db horog, csalitoll és fémlemez.
    b) legjobb, ha mindig 2 nyársorrú akad a horgunkra:750/25=30/2= 15 csali, melyhez kell 15x6= 90 horog, csalitoll és fémlemez.
    3. Luxus csali
    a) legrosszabb, ha mindig 3 db homárt fogunk (itt a makréla elméletileg nem játszik): 750/10=75x5 homárral= 376/3=126 csali, melyhez kell 126x17=2142 horog és fémlemez
    b) legjobb esetben 3 nyársorrúval: 750/25=30/3= 10 csali 10 x 17= 170 horog és 170 fémlemez

Én már biztos vagyok abban, hogy luxuscsalit egy darabot sem fogok előállítani.

Mindenkinek jó horgászást és jó taktikázást kívánok!:)

14. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Gratula!
    Ezentúl a neved nem kukori80, hanem: KUKORI200 :D

15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ha a borzongáson túl vagy, tekintheted jó előjelnek az eventhez: rengeteg csalid lesz, amivel nagyon sok remek halat foghatsz ki. 8):)

meszimarsi, -Fülemüle-70, mimi és 5 más kedveli ezt.
  16. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Reggelt mindenkinek!
    Görbüljön a délután!
    Kíváncsian várom merre lett tekerve az a bizonyos röppentyű gombocska!
    :))
    Én vegyes vágottal várom a kezdést! Van kint fű, fa, bokor, ól, termény, s persze bekészítve a pálinkás tejbe áztatott egy telet átérlelt csemegekukorica valamint csonti s pinki hegyek a hűtőbe!
    :))

alpha58, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. brekkencs.

Igen sok nagyon sok csali volt benne:cry:rosszul vagyok szó szerint 3x zuhanyozok hideg vízben és képtelen vagyok magamhoz térni, no de nem panaszkodom, mert kikapok:oops:

meszimarsi, Gio, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  18. brekkencs.

Bár igazad lenne, remélem event kezdésre túl leszek a sokkon:cry:

19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nekem úgy rémlik, hogy a legelső pecásnál, szerencse is kellett. Úgy emlékszem, akkor nem mi váltottuk ki a felhőt és a kitehetőket, hanem horgászás közben kaptuk. Ezért volt meg a felhő, és hiányzott róla valamelyik kitehető. Amit, csak cserenapon lehetett, pótolni, de lehet tévedek. Ha rosszul emlékszem, akkor ússzak háton 1000 métert, sekély édesvízben!:D:D:D;) Utána kellene nézi, ha tévedek akkor bocsánat!:)

meszimarsi, Gio, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Szerintem a másodiknál nagyobb szerencse kellett, mert igaz, hogy az elsőnél több ajándék közül választott a rendszer, de elég hamar kidobta a kitehetőket is, a másodiknál viszont hiába a pontos kattintás a halak véletlenszerűen jöttek és nagyon nehéz volt összeszedni emiatt a csillagos érméket. Az első esetben viszonylag hamar meglett a teljes felhősorom, a tavalyinál viszont nem tudtam egy kitehetőt megszerezni.

Gio, kukori80, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.