Visszajelzés Turmix túra eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

KB mennyi eventnövény kell?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

170 csillagos érmét tudunk szerezni.
    Felhő 10
    3 dekor - 15-25-35
    2 gyár - 2x10

Ez így 105 csillag. Úgy gondolom erre fog hajtani mindenki, a többi opcionális. felhőre való dekorból miért kell pl 3-3 db?
    Ez nem az a típusú bolt, ahonnan mindent kitudunk váltani. Dönteni kell ;)

OJani, ZitaGAZDA03, -ágianyu33- és 20 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Igazából első olvasatra... tetszik....:p
    Aztán majd kiderül;)

Puszpang, magdi06, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szia!
    Kérdezném ha maradt valakinek a vikinges eventből csillagos érméje, fel tudja használni a turmixosba?

Lillapilla73 és gyfa kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Nem, beváltásra kerül.

-ágianyu33-, imi010, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Már kaptam választ, csak annyit tévedtem, hogy a csúcsminőségű sem ad 2-2 levet, csak valamelyikből 2-t; így nem is egészen értem a jelentőségét. Viszont az event elején lehet addig visszarakosgatni, amíg Luxus gépet nem kapok, a végefelé, meg azt, amiből kevesebb van; kijátszva némileg a szerencsefaktort.

maniszla, maszilva, nolina1965 és 18 más kedveli ezt.
  7. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép napot
    Na kérem ez egy faramuci event lesz igy elsőre sőt második olvasásra is . Előszőr is a medve etetésnél kapott gépet ki kell tenni a tölgyesre , érése 7 kerek óra 3x aratással 21óra, törlés kirakás 10 perc után ujra indul a 7 órás buli , nem árt ezeket nem szem elől téveszteni .
    Menet közben azért minden kiderül , lesz kérdés bőven .
    Sikeres eventet aki belevág.

Nagy piálás után, éjjel egykor, a társaság egyik tagja fizetni akar:
    - Már mész? - kérdezik tőle - Hová sietsz?
    - Előadásra kell mennem.
    - Ilyenkor? És ki tartja az előadást?
    - Hát a feleségem.

8. milan20005

milan20005 Fórum-zöldfülű

igazad van nem tudják már hogy keverjék az egészet

bendi1121, sacicica és a1a4 kedveli ezt.
  9. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem. Az event végeztével beváltásra kerül a fel nem használt érme. Legalábbis eddig így volt.

Gio kedveli ezt.
  10. csernigy

csernigy Haladó

Tehát ha jól számolok, akkor az event vége előtt kb 22 órával már abba kell hagyni a medvék etetését, mivel a tőlük kapott szines mixergépet is 3-szor le kell szedni (3x7óra=21óra)+ be a raktárba+ ki a raktárból a doboz+ 10 perc, és aratás! Kivéve, ha a visszaváltási díjra hajtunk!

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kérdés1:
    jól számoltam, hogy összesen 170 csillagos érmét kapunk?
    Ez nem elég a bolt teljes lerablásához :(

hanny65 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Matekod annyiban helytelen, hogy a bedobozolt turmixot mikor learatod a 10 perc után, akkor sima "éretlen" turmixgéppé alakul, azaz annak 7 óra az érési ideje.

imi010, HéricsBáró, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Egyre jobban tetszik ez az event;) Végre valami teljesen új;) Ennyi szerencsefaktor meg belefér....
    Bár a gaz mennyiség még mindig rejtély számomra:music:

ildiko44, Gio és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Köszönöm a választ, akkor még én is kiegészítek! :)

imi010 és Gio kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Gaz mennyisége azért rejtély, mert a farmeron múlik, hogy mennyi mixerrel akarja teljesíteni.
    Termelheted a mangólevet/áfonyalevet 5 turmixxal is, meg termelheted 30 turmixxal is. (5 turmix azért necces, mert ha újrahasznosítást követően mondjuk csak az egyik fajtád lesz, akkor ott kiesik 1 nap, mire megint újrahasznosítod, és szerencse esetén lesz a másik turmixból is)

-ágianyu33-, imi010, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Hm... erre nem is gondoltam;) Köszönöm! Még nem tudom mennyi az optimális turmix.... de holnapra megálmodom;)

17. |Tamás|

Ezért jó, ha beszélgetünk róla... úgy könnyebben megérhető...
    Lenne VV munkám, de azt egyelőre tolom odébb, szeretném, ha mindenkinek "tiszta" lenne az event....

maniszla, gulya69, wilddemon és 21 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Jó hogy halasztható a VV munkád;)
    1 Malomtermék... a turmixgép 200 gaz... + 16 felreppenő= egy medveetetés;) abból lesz valamilyen turmixgép....
    Szerintem a 20 medve etetés simán elég kell hogy legyen... A 30 kicsit soknak tűnik:music: bár az is csak 6000 gaz:wuerg:

19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Nem olyan bonyolult.
    Minél több turmixgép meghozza gyümölcsét. Minél hamarabb helyezed ki az Erdei tisztásra, annál hamarabb lesznek színes mixergépek.
    Szükséges 400-400 áfonya és mangólé. 20-20 kihelyezett színes mixergép (2-2 hozam/aratás) ad napi 120-120 levet. Jó esetben átalakítás után ismét azonos tulajdonságokkal bírnak, tehát a következő napra is van 120-120 levünk. Ez tíz aratást feltételez.
    A negyven darab színes mixergéphez kell 40*200=8000 növény és 40*16=640 felröppenő.
    Számításom a legrosszabb esetet feltételezi, ennél lehet kedvezőbb a menet.
    Figyelmen kívül hagytam a 3 hozamos mixergépeket és a Turmix túra ládát.
    Természetesen egyenlő esélyt adtam a színes mixergépeknek, hogy a matek jó legyen.

Utoljára szerkesztett: 30.1.19
    Emőke, Zsu065, ZitaGAZDA03 és 20 más kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Csatlakozom:D Szerintem is annyi odafigyelést igényel, hogy nem fér be a napirendembexD

imi010, Kuzdern és §Böbe13§ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.