Visszajelzés Turmix túra eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szama

Szama Fórum veteránja

Nekem eddig annyi jött le az ismertetőből, hogy minél többször tudsz medvét etetni, annál nagyobb eséllyel tudod befejezni az eventet. Ami mondjuk nem tetszik az az, hogy teljesen felesleges volt a bolt kínálatában megadni a többszöri kiváltás lehetőségét, ha képtelenség 170 érménél többet gyűjteni. Nem igazán értem, hogy mi volt a koncepció a központban, de hagyjuk is...
    Holnapra készülök hosszú növénnyel a két területen, az erdősön maradnak a mostani kint lévők, és majd ha lesznek mixergépek, akkor azok mennyiségének megfelelőn kerülnek törlésre. Igyekszem úgy intézni, hogy még az kezdés napján tudjak keverni a malomban a medvének, így másnapra már lesz valami fogalmam arról, hogy milyen arányban adja a mixergépeket. Mivel mindkét jószágot (rókát és pingvint) 40szer kell megetetni, hogy teljesen befejezzem az eventet, így a cél az lesz nálam, hogy minél többször etessek medvét, és minél több mixerem legyen. Kihelyezni a mixereket pedig nagyobb "csoportokban", de egyszerre fogom. Vagyis, gyorsan megetetem vagy 10-20szor a medvét, abból kapok egy adag gépet, azokat kirakom, és így tovább. Az erdős területre bőven fér ki mixer gép, így tervezem, hogy minimum a fél területen azok lesznek kint, így nem okozhat akkora problémát az, ha elmarad a törlés vissza kirakás, mert mindig lesz egy adagnyi, ami adni fogja a mangó és áfonyalevet.
    Kb olyan 70 körüli medve etetéssel tervezek, ami 14ezer egazt, és 1120 felröpit igényel. Persze erősen függ ez attól, hogy mennyire jönnek a röpik az eventgaz esetében. Ha egész jól adja a felröpit az egaz, akkor valószínűleg estére is az megy az első két teljes aratásos napban, és azután jöhet a hosszú érésű növény, bár tudok majd nulla percezni, mert a szülinapos eventnél azt megúsztam, így maradt még szupitrágya erre.
    Egy biztos, hogy nem tervezem túletetni se a rókát, se a pingvint, mert nálam többségében mindig TP/BTP/CSP jön, semmi más. Ezekért meg nem fogok aratni vetni, és szenvedni a mixergépek pakolgatásával. Kapnak 40szer enni, és kész is. Inkább töltögetem a pajtát, mert az sokkal fontosabb.
    Mindenkinek sok sikert, sok felröpit, és szerencsét, hogy be tudja fejezni, vagy elérje a céljait.

Napsika, bendi1121, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Lehet én nem értem a poént, de ez elég negatívra sikerült olvasatomban.
    Reméljük mások nem így értelmezik. Süssünk, pasi létemre én is szeretek, csak lusta vagyok, mert mire elkészítem, addigra nem kívánom már a sütit ;)

wilddemon, bendi1121, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Még egy kérdés: a munkagép mit csinál a mixerekkel? Lehet géppel törölni a lejárt mixereket (hogy a többi megmaradjon), vagy kézzel kell?

GYuGYu1003, Gio, nolina1965 és 6 más kedveli ezt.
  4. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Első nekifutásra kb. 50 mixer kellene legyártani a medvének, ehhez 10000 növény és 800 felröpi kell. Mindezt szombatig, mert 3 nap kell a mixerek betakarítására. Egy nap 7 órás időt figyelembe véve 6 levet lehet betakarítani. 3 nap alatt 18 levet. Így a szükséges levekre elég lesz.

panni1957 és Fätum kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Elvben kézzel törölhető, legalábbis naívan és is géppel teleszórtam, aztán meg törölgethettem egyesével.
    Amit viszont nem szabad elfelejteni, hogy én csak tesztszerveren tudtam kipróbálni, hisz éles szerveren még nincs játékban.

Gio, genka53, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  6. gabocagaba

gabocagaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet hogy csak én akadékoskodok, de pontosan milyen áfonya szerepel a játékban: fekete, vagy vörös? Mindkettőből van minden játékosnak, és nem mindegy mit vetünk, mert az érési idejük sem egyforma.;):)

7. |Tamás|

Szia!

Kérlek olvasd el az eventsimertetőt.
    Sokadik fajta, ami jelenleg nincs a játékban, és event indulását követően sem növényként kerül a játékba.

ljanika6, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem annyira nem.Nagyon megbonyolították,/ talán csak a leírásban/ de menet közben majd rájövünk/vagy nem/ Nem irigylem a mentorokat! Mennyi kérdés lesz itt!Én ugyan kihagyom a kérdéseket, inkább figyelem a válaszokat,ha nem értek valamit.Két területen event növény és felröpi?
    Még megyek matekolni,hogy miből mennyi is kell.

bendi1121, maszilva, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kitartás és erre is pipa kerül;)

nagymami2, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia Tamás!
    És biztos, hogy mind a kettő TP!
    Köszi a választ!

11. |Tamás|

Szia!
    Igen, biztosan TP mind a kettő, elvégre farmos eventről is van szó ;)

Gio, genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    Eléggé bonyolultra sikeredett ez az event, azt hiszem én kihagyom és töltögetem a pajtát. A szülinapi eventnél csapágyasra hajtottam magam mégsem jutottam a végére, úgy hogy most pihi.;)
    Aki belevág annak sok szerencsét és mielőbbi bejezést kívánok!:)

bendi1121, Ditti58, długa és 3 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szülinapi evet után jó kis folytatás :mad:lesz vele kalamajka az biztos:)de hát ezt dobta a gép,HAJRÁ MINDENKINEK,

Gio, genka53, borderland57 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elolvastam. Érdekes. Nem hiszem, hogy izgalmas is lesz.
    Az alapkoncepció, a látszólagos bonyolultsága ellenére is kifejezetten üdvözlendő. A kivitelezés már egészen más tészta.
    Az állatok etetése egy unalmas és gagyi dolog volt mindig, most is az marad. Teljesen felesleges. Sokkal egyszerűbb lenne, ha valahova csak beadnád, kapnál egy ládát és a ládák adnák azt, ami fel van sorolva. De így a rondaságok ott fognak akadályozni majd a farmon.
    A turmix gépek már az elavultság fokozása. Eddig is voltak mindenféle automaták, ezek is ugyan azok. Semmi érdekesség nincs bennük.
    Szóval az ötlet és maga a koncepció érdekes és jó, csak az a baj, hogy nagyon szájon vágták ezekkel a régi és unalmas eszközökkel.
    A jutalmak meg még annyira sem jók, mint az automaták vagy a lábatlankodó éhenkórászok.
    Egy pár kört letermelek és valszeg abba is hagyom, mert sokat nem érdemes bele feccolni. És bizonyára mérhetetlenül unalmas is lesz már pár kör után. Állandóan figyelni a malmokat, meg 7 óránként aratni, az eventgazt meg más időpontokban aratni. Felesleges. Annyira nem sikerült ez jóra. Nincs benne adrenalin.

Packosmacko, Zsu065, bendi1121 és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!
    Azért azt vedd figyelembe... hogy a háromszori turmix aratás után érdemes törölni és újra kitenni... így lehet spórolni a gaz termeléssel...;)

ljanika6 kedveli ezt.
  16. ejelaci

ejelaci Aktív író

Event-folyamatábra szerintem:

Eventnövény-aratás folyamatosan 3-4 napig + felröppenő (nulla-percezés is),

200 db e-növény + 16db felröppenő malomban = 1db Mixergép

Mixergép > medve-etetés = 1db véletlenszerű színes mixergép

Színes mixergép-aratás 7óránként (háromszor naponta) = Xdb mangólé vagy áfonyalé (a színes mixergépek újrahasznosíthatók, így exponenciálisan egyre többet lehet majd kirakni)

10db áfonyalé, vagy mangólé a malomban = Áfonyakoktél, vagy Mangókoktél

Végstádium: 40 X Áfonyakoktél és 40 X Mangókoktél kell a max teljesítéshez (5-5db koktél jön a mixerboltból)

Gyanús, hogy ha valaki kihagy 1napot (vagy nem tudja naponta 3-szor aratni a színes mixergépeket) és nem vesz kosarat, akkor nem tudja 100%-ban teljesíteni az eventet... Egyszerűen kevés lesz az 5-nél kevesebb nap erre.

bendi1121, Fatther, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  17. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Biztos, hogy a turmixtúra láda vagy-vagy adja a levet és nem mindkettőből 2-2 darabot?
    Az leírásban én így látom.
    Ha csak az egyiket adja, akkor nem sok értelme van a ládának, és mitől a csúcsminőségű a turmixgépje?
    Ez nem logikus. Utána néznél?

Kata_rzis és marcsi152 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Mintha azt olvastam volna hogy csak az egyiket adja:wuerg: s attól csúcs, hogy meglepi mit is ad:p

19. |Tamás|

Szia!

Utánanéztem már többször, teszteltem, nyitogattam ilyen ládát, az egyik fajta levet adja....

Már említettük Tomával, a láda ha nem égbe kiáltóan fontos az eventhez, akkor érdemes event után kinyitni a TP, csp, btp reményében.

ljanika6, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Sajnos ennek nem tudok neki állni idő hiány miatt. A.hogy olvaslak benneteket nem tudom háromszor aratni,
    Segítsetek egy kicsit most nézem van egy csonka felhőcském. A neveZöldnapok felhősora.hol lehet ezt potólni Röfi a koszos gyáros és tüntetők a farmon.köszönöm a válaszotokat előre is, Incimami

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.