Visszajelzés Turmix túra eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Csikóhal? Van már olyan?

osztrak12 kedveli ezt.
  2. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Tengeri póni:)

3. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Sziasztok. Nekem nagyon jó lett a kapott titokólakból. Lett zebrám és egy Rózsa anakondám.:D:D:D:D:D:D

jófarmerlány, kosagi, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csere napkor írj rám... nálam landolt a csikó halad;)
    Gratulálok!
    A rózsáshoz duplán;)

bendi1121, heureca3, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

heureca3, Gio, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  6. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Ja az nekem sem lett de volt 1 de zebra 2 és lett 1 tulipán fám az még nem volt meg lett narancs oroszlánom nekem az semmit nem jelent ha jelentkezel ajándékozási napon bandi 21 neked adom

heureca3 kedveli ezt.
  7. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Átalakul: Bedobozolt mixere

8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Ne tedd mert már nem lesz aratható nem fér bele az időbe 7 óra az érése

9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

meg még 10 perc amig kinyitod

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én most azon vagyok , hogy az összeset csúcsminőségű mixergéppé alakítsam . :inlove:A 78 ból már 11 az lett :p

heureca3, anci091551, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  11. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

A mázlista!!!! Gratulálok hozzá!

heureca3, merci981116 és ildiko44 kedveli ezt.
  12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Elsőre én "megvettem" a válaszodat, mert "szakszerűnek" tűnt.:)
    De a viszonválaszából immár nekem az a sanda gyanúm, hogy Osztrak "csalafintulkodni" próbált:p: kihúzni belőlem egy olyasfajta ígéretet, amit majd behajthat a Játékmestereken...!8):music:
    Mivel azonban a BP nevében elköteleződni nem merek, ezért a magam részéről az általam ismert válaszok leghatározatlanabbikát tudom csak adni - ami pedig a következő:

Szerintem... o_Oo_Oo_O - Nem tudom.
    Ez, amennyiben kellő hatásszünetet tartunk a két mondat között, közben kellően elgondolkodó arckifejezést mutatva a kérdező felé, meglehetősen intellektuális benyomást kelt (nem a levegőbe: tapasztalatból beszélek!).8):music::D
    Ezzel szemben - meglehetősen paradox módon:oops: -, amennyiben válaszunk nem megjátszós, hanem spontán, és kellően gyors észjárással rendelkezünk, és ebből kifolyólag a másodperc törtrésze alatt rájövünk, hogy a kérdésre valójában mégsem tudjuk a választ, ez a mondatfűzés szoros egymásutánba is terelheti a fenti két mondatod, ami már-már egy mondatba hangzik (imígyen: "Szerintem nem tudom."), ami pedig épp a fentivel ellenkező eredménnyel jár: vagyis a kérdező teljes joggal fordulhat vissza hozzánk, szeme sarkában és szája szélén némi lekicsinylést közvetítve irányunkba, mondván: "Legalább annyira futhatná, hogy eldöntsd, most tudod-e, vagy sem.":wuerg:xD
    Ennél hasznosabb, a (")való világban(") is megszívlelendő tanács perpill nem jutott eszembe...
    ;)

Ui.: Ha mégis megpróbálnék valami technikai jellegű kiskapu-keresést belelátni a felvetésbe, akkor az jut eszembe, hogy esetleg arra is vonatkozhat a kérdés, hogy mi van, ha kinnhagyja valaki a földeken a mixergépeket, hogy a menüből ne tudják beváltani, de tekintettel arra, hogy a felsorolásban nemcsak a Bedobozolt mixergépek szerepelnek visszaváltási értékekkel, hanem az összes többi mixergép is, márpedig menüben elvileg csak a jegesmedvétől kapott, kitevetlen állapotban fordulhatnának elő nem-Bedobozoltként, ezért azt feltételezem, hogy a földekről is el fognak tűnni (futtattak már le ilyen visszaváltó szkripteket előre bejelentetlenül és sokkal eventek után is)... De ha mégsem, akkor is túl bizonytalanul túl hosszú időre foglalnának túl nagy termőterületet túl kevés jövendőbeli kecsegtető haszonnal ahhoz, hogy megérje próbálkozni ezzel a "megkerülős csellel" (egyelőre arra sem utal semmi jel, hogy ebből afféle visszatérő event lenne, mint a Tejshake vagy Ingrid vagy stb.)...:)

Domos52, jófarmerlány, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is van tengeri pónim, ha arra gondolsz cserenapkor írj rám szívesen cserélek......

heureca3, bendi1121 és Gio kedveli ezt.
  14. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Köszönöm szépen.;)

heureca3 kedveli ezt.
  15. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Event kész lett csak éppen felhőm nincs:cry: mert előbb váltottam ki a kitehetőket és valahogy 2x kattintottam az "Imádjuk a mézet"- re és sajna már a koktélok is ki voltak váltva:eek:nem figyeltem a csillagos érmékre
    szóval akinek véletlenül nem lenne meg valamelyik felhőre valója szóljon cserenapon.
    A pónival vigasztalódom mert eddig nem volt.:)

Pharmer500#2 és ildiko44 kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem is 76 db van, de már 26 csúcs belőle:p Ha még sokat kell várni a kockázós ismertetőre, mind átalakul. Jó lesz még őket eventen kívül 3x learatni, most 2200 feletti tp-t mutat, de alig megy valami tp-növelő. Este jó lesz, mikor durrannak a tojások;)

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a válaszod. Annak ellenére, hogy már kaptam választ Tamástól, és magam is tapasztaltam az elmúlt 5 napban, hogy így működik. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy cseppet le vagy maradva a visszaolvasással, ha a csevegő 4. hozzászólására válaszolsz az 54. oldalon. Húzz bele, már 3 óra sincs hátra az eventből... :)

FarmerAndie, Sikka1, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  18. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziaztok én már a tépét 10 precekét szedem kirakom meg visza jolagya 100000 felet 10 percenkétt :))

19. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia , cserenapon tudok egy pónit küldeni, keress meg Hagymácska55

20. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Off vagyok, de sajnos nem tudom máshol feltenni a kérdésem: Kockás eventről semmi hír?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.