Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Megértettem!!!!

2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Jó Neked, megyek oda én is :)

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Nálam is tökéletesen fut a Kliens is és az Unity is.
    Gondolom, Wolfi hathatós segítsége kellett hozzá, mert pl. a teszt időszak alatt be sem töltött az Unity.
    Irigykedve olvastam, akik betudtak lépni és próbálgatták.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gyere csak! Címet privátban egyeztetünk... viszont a kijárási protokolhoz kell igazítani az aratásokat;)
    Semmi ördöngősséget nem csinálok ám;)
    Sőt a farm, mellett minden féle más is nyitva van... A gépen talán megüti a közép kategóriát...
    Szóval lehet csak szerencsés vagyok!

Csak1, juliannakoczkas, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  5. guruzoli

guruzoli Aktív író

Sziasztok!
    Na most lett elegem!!! Nyomjátok itt a szöveget, hogy minden ok! Közben nem tudok egy teljes aratást végrehajtani, mert közben 3x kell frissteni!! Közben 5 percen keresztül forog a napraforgó!!!! Ajándékot szintén 3-4x-re tudok küldeni! Az egér össze-vissza ugrál, figyelni kell, hogy mire nyomok rá! Két héttel ezelőtt már azzal fenyegetőztetetek, hogy ki leszek tiltva. Szégyelje magát a bp, hogy hónapok óta nem tudja a játék menetét az előző (flash) szintre hozni. Akkor magyarázza már meg valaki, hogy erre miért volt szükség?? Miért kell, akár pénz befizetése mellett is kínlódni????????????

szenga6565 és mucus252 kedveli ezt.
  6. guruzoli

guruzoli Aktív író

Na igen, ehhez a magyarázatokhoz vagyok (vagyunk) hozzászokva!!! Tulajdonképpen nem válaszoltál semmire!!!:music::music:
    De örülök neki, hogy ez Neked megfelel!
    Igen, komolyan kérdezem, hogy miért volt erre szükség!

Utoljára szerkesztett: 25.1.21
    vízöntő kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Erősebb gép+kliens program...szinte hibátlan...talán útól értem a régi flash verziót:)
    Sajnálom akiknél nem, vagy nehezen megy a játék...kitartást:sleepy:

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Erősebb gépre nem mindenkinek van kerete,lehetősége.. Én is a kliensen játszom, de a laptop nagyon melegszik, ha megy a kliens.Ezt már sokan írták, tudom. Amint kilépek megnyugszik, s tök csendes.. Így csak addig vagyok a farmon ameddig elintézem a dolgaimat. :) De addig pörög szépen a kliens. nincs akadozás.

Utoljára szerkesztett: 25.1.21
  9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Mondd csak! >>EZT<< olvastad? -.--.--.--.--.--.-

Két kérdést tettél fel az előző írásodban.
    Idézlek:
    "Akkor magyarázza már meg valaki, hogy erre miért volt szükség??"
    Ha erre nem tudod a választ magadtól, azt végtelenül sajnálom. Azért, meg a flash megszűnt. Nem tudtad?

"Miért kell, akár pénz befizetése mellett is kínlódni????????????"
    Erre pedig válaszoltam. NEM, nem kell kínlódni.

Ja és a fórumra sem kell írogatni, hiszen, ahogy írtad, hozzá vagy szokva a válaszokhoz. Miért gondolod, hogy egyszer csak mást fogunk válaszolni?

Sajnálom, hogy az életed nehézségei mellett még a játékban is csak bosszúságot találsz.
    Azt is sajnálom, hogy ezt ilyen vehemenciával kezeled.
    Ha hiszed, ha nem, mi meg már ehhez vagyunk hozzászokva (tőled). Tehát mindenki tudja mire számíthat.

Azt hiszem, nincs több beszélgetnivalónk, sem kettőnknek, sem neked és bármelyik más moderátor kollégámnak.
    A pontot én teszem ki.

10. guruzoli

guruzoli Aktív író

:mad::mad:

És ott a pont!!

vízöntő kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Melegszik a laptop? Nem csoda. Egy jó kaliberű gamer laptop, használtan 1500 EUR. Aki azt gondolja, hogy laptopon lehet komoly teljesítményigényű játékokat nyomatni az téved. A farmeramának nem lenne szüksége ilyen teljesítményekre, ha nem a grafikusok alkotják, hanem programozók. Gigapixel, csicsa, táncika minden, még a kupiban is táncolva megy minden. Hozzá jön még egy csomó ezektől is feleslegesebb dolog, és az, hogy a programvégek nem érnek össze, és akkorr pörgés körbe, meddő teljesítményekre. KB 10-15 %-a a jelenlegi erőforrás igénynek untig elég lenne farmozni, ha fel lenne építve, ahogy kell. Nincs az a laptop, mely hosszú távon ezeket a teljesítményeket bírja. Nem erre vannak kitalálva. Nincs hely, kompakt a szerelés, hiába nagy a levegő sebessége, nincs mögötte mennyiség, így kevés hő távozik. Sok összetevős dolog. Ezért valszeg mobilra nem is nagyon lesz megnyugtató megoldás. Lenne, csak a csicsákat gigapixelről kilopixelre kellene levinni.
    Jelenleg még a W meghatározza a hűtésigényt. 400 W-hoz meg komoly hűtéstechnika kell.Ha valaki nem tudja ez milyen, akkor gondoljon a fényképészeknél használatos halogénizzókra, melyek 2-3 méterről is fűtenek.

12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia! Még most január, februárban ki kell használni a lehetőséget. A lakótelepeken lent, esténként kimondottan laptop-os, farmozós időjárás és hőmérséklet van. Garantáltan nincs processzor túlmelegedés veszélye! Este nyolc után pedig senki nem is zavar. Valahová kiraksz egy-két futtatót a farmra, benne egy két kutyával és már zavartalanul át is adhatod magad a játéknak. De ha szerzel egy pórázt és néha kiabálsz egyet jól hallhatóan, hogy "BUKSIII!" az is elég. Lehetőleg csak olyan távolra menj az otthonodtól, ahová még a kábelek azért elérnek.
    ;):D

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igazán cuki vagy.... ;) Befagy a sejhajom... Hmm. De a Laptop szuperálni fog... Mit is válasszak? xD Meg kutyát is kerítsek? xD

Utoljára szerkesztett: 26.1.21
  14. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Nem tudom hogy másnál létezik ilyen hiba?Amikor a farmos magtárba akarok növényt venni csak a bahás magok vannak.A bahán is a városba is.A plusz jelre kattintva a szezonnál meg tudom venni amit az kér,de másra is szükségem van.Mitől lehet?

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nem volna egyszerűbb , ha a fagyasztóba tennénk a laptopot ? :inlove:

16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Nekem egy elég régi buta gépem van, de a kliens megy rajta simán, legfeljebb egyszer kell kilépnem frissíteni, mivel a főaratáskor kézzel szedem le a baglyokat egy idő után a repkedésük lefagy. Az animáció pedig
    ki van kapcsolva. Ha géppel aratom le őket,akkor nem repkednek.
    Viszont amit megfigyelte, a CSP-t adó dekorok összegét nem összesíti. Valaki tapasztalt hasonlót ??

juliannakoczkas, Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Bizony bizony így van;) Megy ez;)
    Ma egyszer kellett frissítenem mert a piacon valaki gyorsabb volt nálam és lecsapott az általam kiválasztott árúra... :wuerg:
    Ennél nagyobb gond ne legyen és minden oké lesz!

juliannakoczkas és Kuzdern kedveli ezt.
  18. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Én napok óta nem tudom a laptopon a farmot megcsinalni. Van, hogy be sem tölt, ha betölt, akkor minden területen lefagy. Egyszerűen sehogy sem működik. A telefonomon tudom valamelyest megművelni a területeket, de az olyan pici, hogy itt sem tudom maximálisan ellátni. Az érdekes az hogy volt, mikor a laptopon is kiválóan működött. Az utóbbi napokban pedig egyáltalán nem. Mi történhetett?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Aratáskor ha a csp-ket nem összesíti amit a totemoszlopon láthatsz, nálam is előfordul ilyenkor ha kiváncsi vagyok rá a farm ablak alján közepén lévő kis nyilacskával felgördítem és ott minden esetben helyesen szerepel.:)
    Szia.
    Ha a laptopokon nem lehetne komoly erőforrást igénylő játékokat űzni ahogy írod, milliók, főleg fiatalok lennének meglőve és lenne ám össznépi lázongás mivel pécét egyre kevesebben vesznek. Igen, a jelenlegi elszaladt számítógépes áraknál egy gémer lapos 450.000-nél kezdődik (ez még nagyon belépő szint) és mivel olyan fórum-topikba járok nap mint nap amely állandóan, kihagyás nélkül pörög évről évre kis túlzással mondhatom, hogy viszik mint a cukrot a 400-és milla közötti laposokat. Már régen túl vagyok a rácsodálkozáson mert tudom mint errefelé is létezik 80e ft-os nyugdíj meg 500-on felüli is és létezik falusi, kisvárosban leledző emberekéknek létminimum és létezik 500-on felüli kereset nem is kevés.
    És igen, vannak gyártók akik előnyben részesítik a minél jobb hűtést és akik mennek ebbe a topikba kérdezni, hogyaszongya: milyen notbookot vegyek? azoknak a szakik ezeket ajánlják és így nem nyúlnak mellé. Aki hozzá nemértő fogja magát és elmegy a boltba vesz egy laptopot az jó eséllyel nem melegedni, forrósodni fog (környezetemben is). Utána már kérdezni fog legalábbis tapasztalt laptopostól vagy ha van szaki a közelében. De mint te azt nagyon jól tudod gyártanak minden területen kispénzűeknek is és tehetőseknek is amit természetesen nem itt akarok megtárgyalni. xD
    Amely lapos meg direkt melegedős fajta idióta hűtéssel megáldva, azt nem szokták ajánlani. De megveszik.:eek:

Utoljára szerkesztett: 26.1.21
  20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm holnap reggel megnézem, Nekem az tünt fel, hogy a bal oldali CSP összesítő fönt nem változik.
    lukimi Neked szántam. Bocsi, hogy így válaszoltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.21