Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én ameddig lehet a Flasht használom, így addig se bosszankodok. Hátha Januárra minden flottul megy majd a Unityben. :)

inanna11, brildiko, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  2. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem a 48 órás karbantartás alatt az Unity alatt rendesen betöltötte a Puffin a játékot. Akkor direkt ezért léptem be vele.
    Amióta visszaállt a Flash azóta azzal csinálom, mert az Unity alatt nem látom az érési idő fázisokat és egyenként nem kattintgatok,
    nem vagyok idő milliomos és nem a farm az elsődleges az életemben.
    A januárt várom kíváncsian én is, mert a 10 év alatt sokat küszködött a játék és már nem akarok a részese lenni, ha nem változtatnak.:sleepy::sleepy:

libuskafarm és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    A régi farmon, amivel kezdetek óta játszom, vannak még kisebb hiányosságok, pl nem látszik mi van ültetve és az érési fázis sem, csak ha rámegyek az egérrel. Mivel nem kézzel aratok, jelenleg ez már nem okoz különösebb problémát. Érdekes viszont, hogy a később (kb. 3 évvel) regisztrált farmon már minden tökéletes.

mamszi5107 kedveli ezt.
  4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok!
    Jó lenne ha vissza kapnánk a régi piacot, az ajándékozást, valamint a szerencsekerék gyors forgatásának lehetőségét, kár volt ezeket az "újításokat" bevezetni mert gagyi lett nagyon, inkább a játék játszhatóságát fejlesszék.

zolmány, briguka és mamszi5107 kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Egy kérdésem lenne az Unityvel kapcsolatban. Nekem csak egy bajom van vele de az elég nagy baj. Apple Macintosh asztali gépen játszom. Amikor az event felületre belépek (jelen esetben ahol az öt figura van) az egér egyszerűen lelassul, összevissza megy. Nem oda megy ahova irányitom vagy lépni szeretnék. Kinszenvedés mire be tudom állitani mit szeretnék. Amikor végre nagy nehezen sikerül a kártyára kattintanom akkor átlép ugye a játékterületre és már nagyjából lehet vele játszani. Már megpróbáltam mindent egér lassitás, gyorsitás, de semmi változás. És ezt eddig minden tesztnél csinálta. Igy lehetetlenség vele eventezni ha ehhez hasonló eventek vannak. Érdeklődnék, ez ki lesz-e javitva és mikor? Mert igy nem lehet vele játszani. Eddig megoldottam mert még van flash, de mi lesz utána?

Utoljára szerkesztett: 16.12.20
    Sauvage és mamszi5107 kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórummogul

remelem meg marad a flas program

7. bsand59

bsand59 Aktív író

- Nem jegyzi meg a kliens a belépési nevet, jelszót, mindig be kell gépelni.
    - Az információs ablakocska, ami elröpül balra, ha közelítek hozzá, nem enged leszedni egyes elemeket, amik fent vannak alatta, mert kitakarja és nem hajlandó a balra mozdulásra.
    - A zoomolás működik, de szétesik a grafika magas minőség beállításnál is. 125%-on is homályos.
    - Nem mutatja beértnek a fákat, növényeket, rá kell nézni külön mindenre, hogy szedhető-e már?
    - Nem tudom, hogy a kliensjáték összegyűjtött szemetét (süti meg miegyéb), hogy lehet üríteni?

Lenczy kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

No comment !!

§Böbe13§, mamszi5107, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Játszok a kliens új letöltött verziójában, sok mindent nem enged: pl. a szigetre egyáltalán nemxD
    a tölgyesnél a mamutfákat kacsakatáztam,de átmentem a flas-be és ott már nem mutatta,hogy megcsináltam,újra kellett
    a műveletet elvégezni8)
    a paszulyon vannak rózsaszín sorok:music:, kitehetőknél is van, amit nem lehet látni,csak egy rózsaszín kocka van helyette:cry:

ljanika6, GA-BI-O-Farm és Sauvage kedveli ezt.
  10. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Egy pillanatra nem figyelek s már megint a unity-ben vagyok.
    Lemaradtam valamiről?
    Nem gond, csak valami infó kéne:oops:

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia tutitanya!
    Nem maradtál le semmiről.
    Most még abban játszhatsz, amiben akarsz. ;)
    Lehet gyakorolni a Unity -re való teljes átállást, de aki magabiztosabban játszik a Flashben, még azt is megteheti. :)

klé79, mamszi5107, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  12. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Köszönöm válaszod, ki-be léptem és visszajött a flash
    Csak egy lefagyás után automatikusan a unitybe dobott.

GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. tibike005

tibike005 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Akkor nekem el kell köszönöm a játéktól mivel én nem tudom futtatni az Unity verziót!

14. Dorothy19

Dorothy19 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sikerült a kliens letöltése. Ügyesek vagytok nagyon. Apróbb hibák még vannak, pl. a gyors vetés nem működik és hiányzik a keret.
    Csak így tovább. Köszönöm a gyors munkát.

achmed1122, klé79 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Sziasztok:)
    Vannak bajok+nehézségek a szalmakalapos ipsével-de elfogadható!:)
    Annyi más miért búsulhatunk-én ezért nem fogok!
    Én nem tépázom a Modiaink idegeit-Mindannyiuknak van családja,szeretne készülni a Karácsonyra!:)
    Ezért havaj-dizsi+buli van,micsoda buliii:)
    Bár szombaton kéne megvenni a havi munkásokat-a paysaffe megvan,de kivárunk a birtokokon:)
    És a remény!:)

16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Már önmagában a név,jelszó beírás is macera, pláne akinek több farmja van. Én még flashezek, aztán ki tudja.

17. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Egy kérdés lenn.Mobilon való farmozásra van valami ami engedi?köszi

18. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Jah,kissé macera!
    De reméljük ezt stoppolják!
    Nálunk is 5 farmot betyögyögni...jelszó....
    Mi is flashen vagyunk még,a kalapost csak immel+ámmal bírjuk munkára:)
    Ő is immel+ámmal dolgozik:)

Lenczy és vihence kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

vihence, -ágianyu33- és Kékmadár1 kedveli ezt.
  20. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Hoztam egy régi bejegyzésem, érdemes újra elolvasni

https://board-hu.farmerama.com/thre...lt-béta-tesztjéről.20016/page-10#post-1129743

Szerintem baromi sokat fejlődött azóta a Unity, ill. az egész átállás project. Le a kalappal minden résztvevő előtt.
    Valóban vannak javítandó elemek, de a leglényesebb dolgok működnek: vetés, aratás, bónuszok, eventek, pajta, piac, ki tudja mi minden. Szal, a károgókat szívesen elküldeném melegebb éghajlatra, de nem a Bahára! :D

Farm_Tadity_ és sosoump kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.